Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaa czy to takie samo uczucie jak zobaczenie dwóch kresek na teście?
PowodzeniaJeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualny
-
Patt super wiadomości ale się cieszę )))) Co tam u reszty? Dawno mnie tutaj nie było .
Justa jak Filipek wróciłaś już do pracy ?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Patt, ale nie masz co się obawiać poinformowania rodziny! To wasza decyzja i droga do szczęścia. Bedzie dobrze!
Ineczka, wróciłam 1 października, a 30 wrzesnia Filip się rozchorował... Przyjechała moja mama do pomocy i tak oto Filip spedził 1,5 tygodnia w domu i całą adaptację diabli wzięli. No ale pracowanie jest super! Mam taką chęć działania wczoraj obciełam wlosy i pofarbowałam do pracy maku up szpilki całkiem inaczej się czuje -
Justa super, ze Ci sie tak fajnie układa!
Sale mamy z moimi dziadkami bo mam przeczucie, ze babcia od razu wszędzie wygada., a mieszkają z nami, wiec za chwile i tak trzeba im powiedzieć. To nie kwestia tego, ze ja chce kryć ta adopcje... Nie chce, ale to dopiero początek... To jakby całej rodzinie ogłaszać, ze sie o dziecko staramy u jeszcze nie wiadomo czy wyjdzie....Patt1002 -
Patt troszkę rozumiem, ale z adopcja to wiadomo, że jest to mozolny proces, a jak powiesz to łatwiej to bedzie rodzinie zaakceptować. Bo nie ma co ukrywać, adopcję wiele osób musi sobie przepracować, bo to jednak trudny temat, szczegolnie dla starszych osób.
-
Patt odważna decyzja i trzymam kciuki że ten krok zapoczatkuje coś nowego dobrego !!!
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Patt a coś konkretnego się stalo, że aż taki krok?
U nas kicha totalna. Sprawa wygląda tak, że wynajmujemy mieszkanie, spoldzielnia dzierżawiła kotłownię, ale stan techniczny nie pozwalala od tamtego roku na użytkowanie, pomimo tego liczyli, że dostaną i w tym roku (tu sprawa jest o wiele bardziej zawiła), spółdzielni nie stać kupić budynków, nie stać na paliwo do pieca, wiec w połowie października dowiedzieliśmy, się że nie bedzie ogrzewania i kazdy ma sam się zorganizować. Nie mamy jakoś bardzo zimno, bo na zewnątrz jest ciepło, ale mamy straszna wilgoć, w kazdym rogu grzyb, Filip od miesiąca zasmarkany, my też. Ja chodze zła, załamana i jedyne co mi się chce to płakać nad tym wszystkim. Właściciel nie weźmie czynszu od nas, ale to nie wiele zmienia. Ale za to teściowie sprzedają działkę budowlana i chcemy kupić dom, tylko zanim to nastapi to może minąć nawet 3 miesialące... -
Justa nie byłam juz w stanie psychicznie wytrzymać. Za każdym razem kiedy prosiłam o urlop to w danym dniu co byłam w pracy mialam robione na złość. Nie byłam w stanie dluzej tak ciągnąć.... Mialam zwolnić sie na koniec roku. Bo w styczniu zaczynamy szkolenia a moja szefowa.nie jest godna zaufania osoba... Wiec uzgodniliśmy, ze tak bedzie lepiej dla nas na czas tej całej procedury. Pewna sytuacja, ktora miała miejsce w ostatnim czasie przekazała we mnie szale goryczy i w sobote postanowiłam, ze dosyć.... Ze nie pozwolę sobie na takie traktowanie.
Ponieważ ja dorabialam i tak ciagle w domu to jakieś tam pieniądze bede miała, a i mam możliwość przyjmowania większej liczby klientów. Zajmę sie dziadkami, psem i przygotowaniem domu na wizytacje i dla dzidziusia przede wszystkim.
Jesli chodzi o Ciebie i Twoje mieszkanie.... Moze chociaż na te 3 miesiące bedziesz mogła do rodziców pójść.... Zleci szybko.... Nowy dom, super! Oczywiście współczuję obecnej sytuacji, jak i Tobie tak i sobie, ale jak to sie mowi "to tez przemianie" teraz jest trudno, zeby za chwile mogli być dobrze....Patt1002 -
Patt, wasze zdrowie i spokój najważniejsze. Bo tego później żadne pieniądze nie wynagrodzą.
A my nie możemy zamieszkać z rodzicami bo mamy do nich za daleko, nie ma u nich miejsca i warunków. Jak jadę do nich na jeden dzień to wracam wkurzona i chora, bo o ile ja mam czysto, to moja mama uważa sprzątanie za jakąś karę chyba. Tak, więc nie ma szansy.