Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wroblowa, uwierz, to lepiej, ze Cie nic nie boli bez powodu. Ja co miesiac przezywam ciaze bez ciazy i jak sobie pomysle, co mnie czeka za 14 dni, to juz mi lzy leca...Dzisiaj jak zobaczylam swoj biust....Jak tak dalej pojdzie, to za 10 lat bedzie w gorszym stanie niz mojej mamy teraz...
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Też bym chciała żeby mnie coś już wreszcie bolało, żebym mogła sobie powkręcać banie.
chociaż dziś odezwał się jajnik, takie przeszywające kłucie, i cycki też mnie chwilę zakuły.
Wariatka!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to mam pytanie:P
wiadomo jaka teraz pora roku. Ludzie okutani, ciepły but. Ty brałaś jakąs piżamkę na przebranie na czas badanie, papcie?"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Renia a poziom prolaktyny badałaś? Przy podwyższonej jest bolesność piersi, wrażliwość a nawet nie wiem czy dobrze nazwę mlekotok.
Na USG piersi wychodzą poszerzone kanaliki mlekowe"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Renia a badałas progesteron? Witaj na naszym wątku. :*
Milli, nie nie, nie moge sobie teraz wkręcać, bo oszaleję, jest zdecydowanie za wczas na krzywe akcje ciążowe.
Jaspis w jaką branże celujesz?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnymonijaaa wrote:to mam pytanie:P
wiadomo jaka teraz pora roku. Ludzie okutani, ciepły but. Ty brałaś jakąs piżamkę na przebranie na czas badanie, papcie?monijaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ależ mam dziś dobry dzień. Niedawno dzwoniła do mnie Pani z HomeBroker odnośnie mieszkania MdM. może uda mi się ją przekabacić jako stara handlara, żeby co podpowiedziała.
I jeszcze szef mnie pochwalił za tamten miesiąc, pytał, czy myślałam już nad wysokością mojej premii.
Dziś otwieram skrzynkę z winem ze swoim Wróblinem...Jaspis, AneTka87 lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Jaspis w jaką branże celujesz?
Szukają do pomocy w aptece, więc całkiem nieźle, wykładanie, metkowanie towaru. Jakoś nie chce mi się iść do spożywczaków, bo tam harówa od rana do nocy.
-
Oh noł, Jaspis, znam ten ból... niestety. Jak sama się utrzymywałam w Wawce to tak tyrałam jak wół pociągowy. :< A taka praca w aptece to i schludna i spokojna...
Jaspis lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Oh noł, Jaspis, znam ten ból... niestety. Jak sama się utrzymywałam w Wawce to tak tyrałam jak wół pociągowy. :< A taka praca w aptece to i schludna i spokojna...
-
Kobitki proszę Was bardzo o podpowiedź w poniższej sprawie.....
Chyba nie zdążę nawet zrobić testu, jeszcze kilka dni, ale co raz bardziej czuję po kościach nadchodzącą @
Dajemy sobie z Mężem czas jeszcze w tym miesiącu, tak na luzie, chociaż oczywiście luzu brak, bo obojgu nam bardzo zależy. Ale może miesiąc zakochanych okaże się szczęśliwy
Zapisałam się na początek marca do nowego gina, u którego pewno wyląduję jak już będę szczęśliwą ciężarną. Chciałabym iść do niego przynajmniej z najważniejszymi badaniami (hormony, krew, mocz, itp). W badaniu ginekologicznym, cytologi (II grupa) i usg zawsze wychodziło wszystko ok, dlatego nikt wcześniej nie kierował mnie na żadne szczegółowe badania i hormony.
Proszę doradźcie mi co mogę i kiedy (w którym dniu cyklu) zrobić, tak żeby mieć gotowe na marzec i przyspieszyć ewentualne leczenie.
Mój Mąż też co raz częściej mówi o badaniu nasienia. Ja nie nalegam na razie, bo nie chcę żebyśmy dali się zwariować. Przecież to dopiero 2 miesiąc starańJezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Jaka, hormony generalnie mozesz robić w dowolnym dniu. Musisz tylko Ty wiedzieć w jakiej fazie jesteś.
Prolaktynę można robić 3-5dc, TSH, FT3,FT4 dowolnego dnia, a chcąc sprawdzić czy doszło do owulki (czy pęcherzyk pękł) 7-8dpo.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.