Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGigi wrote:ja nadrabiam przeważnie w nocy
Ale trzeba przyznać, że u was jest taka fajna atmosfera i po prostu aż chce się zaglądać
ja tu posiedzę chyba najdłużej, bo jak dostanę te pracę, to starania odkładamy, ale tak już się przyzwyczaiłam, że nie ma mowy bym zniknęła z forum -
nick nieaktualny
-
Kciuki za testujące
Dobranoc dziewczynkiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
MalPog wrote:Doma, jak zaczynałam swoją przygodę z testami, to robiłam je ok. 14-15dc, ale wychodziły różnie, najczęściej były tylko bladziochy. Koleżanka podpowiedziała mi jednak, żeby robić już od 10dc (mam regularne cykle 27-28 dni), bo owulacja może być szybciej. Więc za jej radą zaczęłam testować od 10dc i rzeczywiście w 12-13dc wychodziły testy pozytywne, więc owulka wypadała 14-15dc. Teraz w stymulowanym cyklu jednego dnia zdarzyło mi się zrobić dwa testy, bo czekałam na pozytywny wynik, żeby wziąć zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków. Ku mojemu zdumieniu test ok. godz. 17 miał dwie kreski z czego jedna blada, a powtórzony o 21. wyszedł pozytywny z dwoma wyraźnymi krechami. Jeśli dobrze znasz swoje cykle i są regularne, to testuj na dwa, trzy dni przed spodziewaną owulką. Jeśli nie, to spróbuj testować częściej. U mnie się sprawdziło i teraz przynajmniej wiem, że robiłam testy zbyt późno, żeby mogły mi pokazać zbliżającą się owu. Aha, ja stosuję testy z Allegro. U mnie działają, moje koleżanki również je stosowały i też mówiły, że u nich były ok. Wcześniej używałam tych z apteki, ale przy ilości testów jakie robiłam w ciągu dnia popadłabym w bankructwo I testy zawsze robię po południu, ok. godz. 17 jak wracam z pracy, ewentualnie wieczorem, ale staram się wtedy nie pić na godz. przed testem, żeby nie "rozcieńczać" moczu.
Hej Kobietki :* Witam się, ściskam Was i uciekam do mojego ukochanego Dobrej nocki i owocnych starań wszystkim intensywnie działającym -
Heja piątka! cześć Doma! Ranny ptaszku. Ja dziś zatestowalam i oczywiście nic. hahaha. masakra.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Heja piątka! cześć Doma! Ranny ptaszku. Ja dziś zatestowalam i oczywiście nic. hahaha. masakra.
Wróblowa a zarzekałaś się że robisz 13/02/17 test
Poczekaj do tej daty a pozniej nas zakasujesz swoim "bladziochem"Jaspis lubi tę wiadomość
-
Doma90 wrote:A tak w ogóle to dzień dobry o tej nieludzkiej porze.
Dziś w pracy tylko 3 dzieci ma być- efekt ferii. Będę miała domowe przedszkole
Ja mam podobnie podczas ferii heh moich jest 3, ale jestem połączona z imna grupa wiec komplecik 25;)
Witam wszystkie zajefajne babeczki na forum miłego dnia
mamofoza nie z jednego bladziocha ukazała się fasolka trzymam kcikuki:)
Tez mi ucina wiadomości myślałam że to kwestia za długiego posta ale chyba nie
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
No, teraz Już na pewno nie zrobię, pieprze. nawet nie wiem czy 13go zrobię.
Ja dlatego nie lubię pisać przez telefon. Postów mi nie ucina ale strasznie mnie drazni
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Dzień dobry kochane,u mnie do dupy niestety.Zrobiliśmy wczoraj rano test z moim M,o takiej samej czułości jak przedwczoraj,kreską druga była ,ale bledsza niż przedwczoraj.Byłem dziś ne becie.Nie widzę tego dobrze.."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny