Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AneTka87 wrote:Haha Ewcia grubo a musieliscie specjalnie do niego jechać? Teściowa nie przekazała mu?
Plinka a serduszko biło na usg?
Kimmy trzymam jutro kciuki
Mili jak tam?
Anetka serduszko biło jak dzwon. Niesamowite odczucie
Ewcia_92, AneTka87 lubią tę wiadomość
-
Genialnie...to tak zeby jeszcze mi utrudnic poranne wstawanie...Ostatnio uslyszalam od "mensza", dlaczego kobiety ida na krew i juz wszystko wiedza i dlaczego faceci tak nie maja. Jak chce to w tym momencie sie juz moge wymieniac z nim...
Ja juz czuje, ze jest lepiej, pusta przestrzen w staniku tez to potwierdza -
Karolyna, więc wyraźnie na Ciebie działa, a do 25 jest norma, więc nie powinno na nic źle wpływać. A problemy z porannym wstawaniem tez prolaktyna powoduje. Teraz minęło jak ręką odjął budzę się nawet przed budzikiem, gdzie wcześniej nie mogłam sie z łóżka zwlec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Anetka fioletowa od barwy bellybestfriend
Eee to ja chyba za głupia jestem i nadal nie rozumiem, bo ta nazwa przetłumaczona dosłownie brzmi "Brzuch najlepszym przyjacielem" więc nadal nie widzę tu nic fioletowegomarciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneTka87 wrote:Eee to ja chyba za głupia jestem i nadal nie rozumiem, bo ta nazwa przetłumaczona dosłownie brzmi "Brzuch najlepszym przyjacielem" więc nadal nie widzę tu nic fioletowego
marciaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a od czego zależy to czy przypiszą tego bromka czy dostinex? Nie wyobrażam sobie przy pracy z dziećmi ledwo żyć wiem ze każda z nas inaczej reaguje ale sporo dziewczyn pisało o złym samopoczuciu
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ewcia_92 wrote:Kochana, jak ja już chciałabym słyszeć swoje Serduszko..
Swoją drogą dopiero po wizycie zdalam sobie sprawę jak komicznie musi to wyglądać.
Lezysz z gołą d...., z sondą w szanownej pusi, śmiejesz się i ryczysz do monitora w tym samym czasie.Sabinkak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ineczka wrote:Dziewczyny a od czego zależy to czy przypiszą tego bromka czy dostinex? Nie wyobrażam sobie przy pracy z dziećmi ledwo żyć wiem ze każda z nas inaczej reaguje ale sporo dziewczyn pisało o złym samopoczuciu
ja przez pierwsze 7-9dni miałam mega nudności i raz wymiotowałam ale później jak ręką odjął a brałam małe dawki bromkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 21:24
-
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Hahahhaa . Anetka, ovufriend jest stroną dla kobiet starających się o dziecko. A bellybestfriend to strona dla zaciążonych. Wygląda tak samo jak uvufriend ale jest fioletowa a nie różowa jak ta
Aaaaa Hahahhaha No Ewcia i jak mogłabyś nas opuścić?? haha W końcu ktoś mi wytłumaczył jak chłopu, że tu chodzi o kolor strony W końcu moja zagwozdka rozwiązana DziękujęEwcia_92 lubi tę wiadomość
-
Jakbym wiedziała wcześniej o skutkach ubocznych i o dostinexie nie brałabym pierwszego, wystarczy ze poprosisz od razu o Dostinex. W Polsce Dostinex nie jest refundowany dla tego jest dużo droższy ( trzeba szukać z importu równoległego, bo normalnie nawet 350 zł kosztuje) ja przedzwoniłam apteki i znalazłam 2 w których jest polowe taniej. A lekarze zazwyczaj najpierw dają Bromka bo tani ( chyba).
-
Anetka ja juz się oswoilam i wszystkie obawy zniknęły po tym jak słyszałam bicie serca. Tetaz bedziemy tylko rośli.
Obiecalam Kropkowi że w każdym miesiacu ciąży kupię mu/jej prezent. I dziś kupilismy z mężem dwa pajacyki i body bo to juz drugi miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 21:28
AneTka87, Sabinkak, Ewcia_92, dineh lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Usłyszysz tylko radzę zabrać chusteczki.
Swoją drogą dopiero po wizycie zdalam sobie sprawę jak komicznie musi to wyglądać.
Lezysz z gołą d...., z sondą w szanownej pusi, śmiejesz się i ryczysz do monitora w tym samym czasie.plinka, AneTka87 lubią tę wiadomość
-
Plinka super! Najpiękniejsza muzyka na świecie, bicie Serduszka maleństwa. zazdroszczę! Kiedy te dwa miesiące pykly?! Matko i córko!
plinka lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyTeż czasem zaglądam na fioletową stronę i podczytuję październikowy wątek. Dziewczyny same siebie nakręcają, zamiast spokojnie czekać na wizytę u lekarza, to latają bez przerwy na betę, prolaktynę itp. Porównują objawy, a jak któraś nie ma mdłości i cycki jej nie bolą, to już czarne scenariusze piszą. Na tak wczesnym etapie ciąży najważniejszy jest spokój, takie wspólne nakręcanie się, nie prowadzi do niczego dobrego.
Ostatnią ciążę też przeszłam z belly i mieliśmy naprawdę fajne dziewczyny. Owszem na początku było kilka strat, ale starałyśmy się utrzymywać przyjemną atmosferę. -
Ja bym chciała mieć najpierw synka. ale będę się cieszyła z tego co mi los zesle
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.