Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimmy wrote:Haha a ja nie wie. O czym mówicie. My w domu nie mamy telewizora jest tylko rzutnik i pusta ściana i jak oglądamy to tylko filmy z netu i na ścianie
Co prawda nie mam rzutnika ale tak jak Ty Kimmy oglądamy w necie więc nie jestem na bieżąco;). Ale o Gracjanie parokrotnie cos nie cos rzuciło się w oczy;)7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
haha Wróbelku, ja też niedawno na to wpadłam Czyścisz podłogi gorącą parą wodną Nie ma chemii i brud łatwo schodzi a do tego są różne końcówki i w efekcie można wyczyścić tym ustrojstwem całą chatę (tak mi przynajmniej mówiła koleżanka). Napaliłam się jak nie wiadomo co bo ja nie lubię podłóg szorować nawet zwykłym mopem, te wyciskanie ścier mnie odrzuca a tym podobno bez wysiłku, rach ciach i nie ma smug Karcher jest dobry i ma fajne końcówki, w tym taką do mycia okien i odświeżania ubrań itp ale jest tez piekielnie drogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 21:06
-
O jacie, to fajne urządzenie ale blueyes chyba dobrze mówi, że może być dużo zachodu z użyciem. to ja myślałam że jestem super fajna bo mam mop obrotowy hahhaha
Klekotowa kto aparatka? chyba włączę tego idola
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wydaje mi się, że zachodu tyle co ze zwykłym mopem, podłączasz, wlewasz wodę, czekasz aż się nagrzeje i jazda przekonuje mnie w nim to, że ta gorąca para jednak zabija więcej bakterii niż zwykły mop, poza tym po remoncie mam wrażenie, że tylko ten brud mi się rozmazuje na podłodze i nic go nie ubywa
-
W sumie to racja. Zwykły mop jak się go za każdym razem nie wyszoruje dobrze to same bakterie. może warto zainwestować.
Ryjek lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ja już się dzisiaj żegnam, lecę do wyra bo ból głowy się rozkręca a jutro musze być przytomna w pracy z dzieciakami. Niestety w weekend mam zjazd na podyplomówce, więc wyśpię się dopiero w sobotę za tydzień ;(
Dobrej nocki wszystkim :* -
Uuu agu powodzenia. :* dobrej nocki
Karolka bliżej nam do tego niż do leśnej góry.agu92 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo marciaa serio, pierwszy raz w zyciu trafilam nagle z bolem do szpitala w wieku 31 lat, po pol godz od przyjecia mialam operacje. Po operacji nikt mnie nie poinformowal, co sie stalo i dlaczego i co mi zrobili, dopiero jak odzyskalam swiadomosc-w sensie skonczyli szprycowac mnie silnymi tabsami sama zapytalam lekarza na obchodzie, no to wtedy laskawie pani doktor powiedziala mi conieco a reszte dowiedzialam sie z wypisu.