Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Frosch wrote:Lorien przepraszam ze pytam ale nie mam chwilowo zbytnio czasu żeby przewertowac starsze posty jaka byla wcseaniej i który to dpo?
w pon 16,16 nie wiem który dzień po owulce dziś 10,85 Dzis termin @
A może to błąd w labo??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 19:05
-
A wiecie co tak sobie myślę. Bo dobrze mi tu z wami. W miarę możliwości będę się tu udzielać ale obiecuję, że nie będę wam pisać i smecic o ciąży, objawach, brzuszku itp itd
Bo rozumiem jak niektóre mogą się czuć pomimo zapewnień, że jest ok.
Od tego mam fioletowa stronę. A tutaj jestem z wami i waszymi tematami
-
Kimmy wrote:Lorien jeśli nie przyjdzie u ciebie @ to idź jeszcze raz na tą betę. Nawet jutro. Może będzie minimalny przyrost? A co z testami?
Ewcia gdzie cie wcielo ? Zaczynam się martwić
Kimmy nie ide już na bete 28 lutego pojde do gina zobacze co mi powie... -
plinka wrote:Kimmy jak się czujesz? Lepiej Ci troszkę ?
A ty?
Lorien jak wolisz, rozumiem :*
Tak bardzo chciałabym, żeby każda w końcu mogła zobaczyć te dwie mocne kreseczki i mieć piękna bezproblemowa ciążę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 19:20
-
Kimmy wrote:Niestety nie. Czekam na grejpfruty bo jeszcze ich nie próbowałam a podobno mogą pomóc. A jutro pójdę do apteki po lek na mdłości. Bo moja dieta jest baardzo uboga.
A ty?
Lorien jak wolisz, rozumiem :*
Tak bardzo chciałabym, żeby każda w końcu mogła zobaczyć te dwie mocne kreseczki i mieć piękna bezproblemowa ciążę.
Już mi dwie osoby mówiły, że na mdłości w ciąży najlepszy jest sok z kiszonej kapusty, tylko koniecznie musi być kiszona a nie kwaszona. Taka kiszona naturalnie, bez żadnych dodatków typu ocet itp. -
Kimmy jesteś taka kochana
Lorien daj znać po wizycie, tez będziemy ciekawe.Kimmy lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyFrosch gratuluje!
Lorien przykro mi, dziwna sprawa-ciekawe co Ci gin powie.
Widze, że ciekawe tematy byly dzis poruszane, dupno-astronomiczne
Kimmy i pozostale zafasolkowane fajnie, ze tu zagladacie
Kimmy jak widze Twoja profilowke to tak mi sie humor poprawia i milo na serduszku robi, ze usmiecham sie do monitora
U mnie juz dzis w sumie po okresie, dzis tylko plamienie, wyjatkowo krotki byl w tym miesiacu, 3 dni plus 1 dzien plamienia przed i troche po. Moze to przez ta pełnie ksiezyca? Nareszcie mogę normalnie zyc i funkcjonowac, pryszcze sie pochowaly, twarz jak pupcia niemowlaka, brzuch lzejszy, ja lzejsza tylko jeszcze cycki sa pelne i po bokach pobolewaja mhhh dziwna sprawa.Kimmy lubi tę wiadomość
-
Witajcie wpadłam tylko na chwilkę. Od paru dni miałam już skurcze jak przed małpą, dziś natomiast świetnie się czułam dopóki nie wróciłam z pracy... zwijam się z bólu @ przyszła
Frosch moje gratulacje, kolejna fasolka a to dopiero połowa miesiąca
Lorien, aż serduszko mnie zabolało. Tulę mocno
Jutro jedziemy z L na badanie żołnierzyków...boję się o wyniki.
-
nick nieaktualnyKimmy wrote:Niestety nie. Czekam na grejpfruty bo jeszcze ich nie próbowałam a podobno mogą pomóc. A jutro pójdę do apteki po lek na mdłości. Bo moja dieta jest baardzo uboga.
A ty?
Pomaga też sok z ananasa (tylko taki sok a nie ten ulepek z ananasa w puszce ) a z apteki taki specjalny dla ciężaróek jest PREVOMIT polecam, działaKimmy lubi tę wiadomość