Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziele nie zachodzcie w tą ciążę hurtem bo tu sama zostanę i będę sama do siebie pisać hahaha
Pewnie ze możesz blueyes czuj się jak w domu.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Hej dziewczyny
Melduje się z pracy.
Odebrałam wynik bety 156.30 po dokladnie 47 godzinach czekam na opinie doświadczonych forumowiczek dobry przyrost ? Za maly? Za duży? Buziaki :*Kimmy, kmala, Sabinkak, anciaa, Jaspis, monijaaa lubią tę wiadomość
-
Jaspis wrote:Co ja bym dała za taki jeden samotny wieczór
Agu, może wypożyczyć Ci na wieczór lub dwa swoje dzieciaki
Jaspis bardzo chętnie, moja rodzina też już na to wpadła i opiekuję się czasami maluchamiJaspis lubi tę wiadomość
-
Frosch, gratulacje! Ale się cieszę Nie wiem czy musisz powtarzać betę. Może tylko po to, żeby sobotę zobaczyć jej przyrost.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
MalPog wrote:Hej Babeczki, odzywam się, żeby się pożegnać na jakiś czas. Po wczorajszym hsg cały dzień płakałam Z gabinetu wyszłam załamana, prawdopodobnie dwa jajowody niedrożne Z macicy nie wyleciała ani kropelka płynu ANI KROPELKA. Jestem zrozpaczona Czeka mnie laparoskopia. Do tego czasu gin odstawiła mi wszystkie leki, bo póki co nie mam szans na fasolkę. Oczywiście pocieszała mnie, że różne rzeczy widziała i były ciąże u kobiet, które teoretycznie nie mogły mieć dzieci, ale wiem, że to przecież czekanie na cud. Do czasu laparo rzucam to wszystko. Nawet temp. nie będę mierzyć, bo i po co
Mam nadzieję, że chociaż Wam uda się szybko spełnić swoje marzenia...
Przykro mi trzymaj się cieplutko :*