Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:wiecie co odkryłam?
czytałam o fazach księżyca a płodności
i wychodzi że najczęściej w czasie nowiu jest okres (ja dostałam dzień przed) a w pełni najcżęściej owulacja i najwyższy wskaźnik zapłodnienia a akurat owulkę miałam w pełni xD
Kurcze chyba naprawdę cos w tym musi być7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
karollka29 wrote:Kurcze chyba naprawdę cos w tym musi być
karolka, zobaczymy pod koniec cyklu czy coś w tym jest :d
ale ogólnie na wiele spraw ma wpływ księżyc.
tj odpływy przypływy itd więc kto wieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 17:00
-
nick nieaktualny
-
O matko co to za astrologia się tu uskutecznia niektórzy w pełnię zachodzą w ciążę, niektórzy wyja do księżyca
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Marcia przez te starania to nie dość że będziemy ekspertami w ginekologii to jeszcze w astrologii możemy nawet książkę wydać np. Pod tytułem "Koperniki i położniki"
Karola czekam na dalszy rozwój sytuacji i dopiero zacznę tu czarami rzucać.monijaaa lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
He he to wychodzi na to ze ja na bank zafasolkowana będę, nie dość ze jajnik ten co dawno nie pracował to jeszcze niby ovu na piątek mi wyznaczyło, a ja czułam właśnie w sobotę. Teraz to sie tak wkręcę, że do 24 do testowania oszaleję chyba
-
Sabinkak wrote:He he to wychodzi na to ze ja na bank zafasolkowana będę, nie dość ze jajnik ten co dawno nie pracował to jeszcze niby ovu na piątek mi wyznaczyło, a ja czułam właśnie w sobotę. Teraz to sie tak wkręcę, że do 24 do testowania oszaleję chyba
HAHA to jak ja :d
widzę że sporo nas miało owu w sobotę -
nick nieaktualny