X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojego męża też obcinam i czepia się o każdy odstający nie w tę stronę co trzeba włosek :P Graliśmy z J w Monopoly i w końcu go ograłam :D chociaż wciska mi cały czas, że musiałam go kantować ;)

Jestem ciekawa co będzie z tego mojego cyklu, na razie jest dziwnie - nic nie boli, nie mam praktycznie żadnych objawów do zaznaczenia.

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu aż jestem ciekawa bo okres miałaś w tym samym terminie - od 1 lutego :)

agu92 lubi tę wiadomość

• Lorien Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Ja właśnie wylazłam z wanny... prawie po godzinie :) ależ mi przyjemnie :D

Teraz usiadłam przed tv i oglądam Miss Agent (po raz milionowy :P )

Ja też oglądam poraz enty. Na reklamach poszczamy wpół do śmierci. Lubie filmynz Seagalem

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:

Jestem ciekawa co będzie z tego mojego cyklu, na razie jest dziwnie - nic nie boli, nie mam praktycznie żadnych objawów do zaznaczenia.

3dpo to trochę za wcześnie żeby coś dokuczało :) poczekaj jeszcze z 2-3 dni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lorien wrote:
    Ja też oglądam poraz enty. Na reklamach poszczamy wpół do śmierci. Lubie filmynz Seagalem
    Ja kiedyś lubiłam filmy z nim, ale obejrzałam chyba wszystkie i już jakoś nuda :P

• Lorien Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Ja kiedyś lubiłam filmy z nim, ale obejrzałam chyba wszystkie i już jakoś nuda :P

Ale już chyba nie bedzie takich aktorów jak Seagal Stalone Conery Willis Gere no i Szwanceneger (nie wiem jak to sie pisze po ang)

Klekotowa lubi tę wiadomość

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosh jaka ta mlodziez wyszczekana...napieprza mi studenciarna muzyka, od dudnienia basow leb mnie juz rozbolal. A gnojek do mnie pyszczy czy do babki, ktora mieszka obok i drze sie na dziecko tez tak chodze. A najlepsze, ze on mi grozi, ze napisze na ta babke do opieki spolecznej...Ciekawe czy wlasciciel mieszkania bedzie sie cieszyl ze oficjalnej skargi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy ;)

• Gigi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z ciekawości czy któraś przed pozytywnym testem ciazowym zrobiła też test owulacyjny i wyszedl pozytywny? Jutro zrobię taki eksperyment. Bo z testem ciazowym czekam niecierpliwie do 22

A naczytalam się o tych pozytywnych testach owulacyjnych w czasie ciąży

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    3dpo to trochę za wcześnie żeby coś dokuczało :) poczekaj jeszcze z 2-3 dni :)

Klekotowa ja należę do tych nieszczęśnic, które mocno odczuwają PMS a @ nie raz kończy się wizytą na pogotowiu :< Chyba dlatego okresowe objawy mam od razu po owulacji, ból brzucha i ból piersi towarzyszy mi przez całą fazę lutealną ;) W tym cyklu jest inaczej, ale nie nastawiam się na fasolkę, myślę raczej, że to przez przyjmowanie luteiny ;)

59d632af979ad.png
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle Dzień dobry śpiochy! :D Kto to widział w niedzielę tak spać haha :D

Też chciałabym jeszcze wiercić się w wyrku ale niestety muszę lecieć na zajęcia ;)

Wczoraj chciałam wyjść godzinkę wcześniej ale okazało się, że babka jest jakaś nawiedzona, traktuje grupę dorosłych ludzi na podyplomówce jak uczniów w przedszkolu - zwraca uwagę na wyciągnięty telefon itp. niedługo każe rękę podnosić, żeby zapytać czy można wyjść do toalety ;/ Musiałam zostać do końca bo ma dobrą pamięć do twarzy i nie chcę problemów na egzaminie :D

Życzę wszystkim spokojnej niedzieli! ;*

59d632af979ad.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    Klekotowa ja należę do tych nieszczęśnic, które mocno odczuwają PMS a @ nie raz kończy się wizytą na pogotowiu :< Chyba dlatego okresowe objawy mam od razu po owulacji, ból brzucha i ból piersi towarzyszy mi przez całą fazę lutealną ;) W tym cyklu jest inaczej, ale nie nastawiam się na fasolkę, myślę raczej, że to przez przyjmowanie luteiny ;)
    Ja tez brałam duphaston ostatnio po raz pierwszy w zyciu i noe mialam żadnych boli po owu a zazwyczaj sutki bolały i brzuch

agu92 lubi tę wiadomość

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak nie spimy :D

agu92 lubi tę wiadomość

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Też lecę dziś na zajęcia. Na szczęście tylko do 13

• annde Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Macie może pożyczyć wiatrówkę? Bo uaktywnił się w okolicy dzięcioł, który uważa za stosowne w niedzielę od 6 do 7.30 napieprzać w rynnę w moim bloku. ;)

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się marnie czuje.kręci mi sie w głowie i mi słabo jak chodzę...

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Lorien Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi a kiedy testujesz??

Ja wlasnie czekam na autobus do pracy... A tak mi sie dobrze spalo dzisiaj...
    Nawet chlopaki dopiero po 7 wstały.

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lorien wrote:
    Ewi a kiedy testujesz??

Ja wlasnie czekam na autobus do pracy... A tak mi sie dobrze spalo dzisiaj...
    Nawet chlopaki dopiero po 7 wstały.
    Kochana ja dzis mam 4 dzień okresu

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annde wrote:
    Cześć Dziewczyny! Macie może pożyczyć wiatrówkę? Bo uaktywnił się w okolicy dzięcioł, który uważa za stosowne w niedzielę od 6 do 7.30 napieprzać w rynnę w moim bloku. ;)

One sa pod ochrona :D

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    A tak w ogóle Dzień dobry śpiochy! :D Kto to widział w niedzielę tak spać haha :D

Też chciałabym jeszcze wiercić się w wyrku ale niestety muszę lecieć na zajęcia ;)

Wczoraj chciałam wyjść godzinkę wcześniej ale okazało się, że babka jest jakaś nawiedzona, traktuje grupę dorosłych ludzi na podyplomówce jak uczniów w przedszkolu - zwraca uwagę na wyciągnięty telefon itp. niedługo każe rękę podnosić, żeby zapytać czy można wyjść do toalety ;/ Musiałam zostać do końca bo ma dobrą pamięć do twarzy i nie chcę problemów na egzaminie :D

Życzę wszystkim spokojnej niedzieli! ;*

Chodzilam.na takie szkolenie. Telefon co prawda moglsm miec, ale trzeba bylo rozwiazywac samodzielnie zadania, a babka chodzila po sali i wszystkim zagladala w notatki. Trzy godziny ciszy, ludzie sie bali do toalety wychodzic. A jak ktos skonczyl przed czasem, to dodawala nastepne zadania

‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ