Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mojego męża też obcinam i czepia się o każdy odstający nie w tę stronę co trzeba włosek Graliśmy z J w Monopoly i w końcu go ograłam chociaż wciska mi cały czas, że musiałam go kantować
Jestem ciekawa co będzie z tego mojego cyklu, na razie jest dziwnie - nic nie boli, nie mam praktycznie żadnych objawów do zaznaczenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klekotowa wrote:Ja kiedyś lubiłam filmy z nim, ale obejrzałam chyba wszystkie i już jakoś nuda
Ale już chyba nie bedzie takich aktorów jak Seagal Stalone Conery Willis Gere no i Szwanceneger (nie wiem jak to sie pisze po ang)Klekotowa lubi tę wiadomość
-
Bosh jaka ta mlodziez wyszczekana...napieprza mi studenciarna muzyka, od dudnienia basow leb mnie juz rozbolal. A gnojek do mnie pyszczy czy do babki, ktora mieszka obok i drze sie na dziecko tez tak chodze. A najlepsze, ze on mi grozi, ze napisze na ta babke do opieki spolecznej...Ciekawe czy wlasciciel mieszkania bedzie sie cieszyl ze oficjalnej skargi...
-
nick nieaktualny
-
Tak z ciekawości czy któraś przed pozytywnym testem ciazowym zrobiła też test owulacyjny i wyszedl pozytywny? Jutro zrobię taki eksperyment. Bo z testem ciazowym czekam niecierpliwie do 22
A naczytalam się o tych pozytywnych testach owulacyjnych w czasie ciąży -
Klekotowa wrote:3dpo to trochę za wcześnie żeby coś dokuczało poczekaj jeszcze z 2-3 dni
Klekotowa ja należę do tych nieszczęśnic, które mocno odczuwają PMS a @ nie raz kończy się wizytą na pogotowiu :< Chyba dlatego okresowe objawy mam od razu po owulacji, ból brzucha i ból piersi towarzyszy mi przez całą fazę lutealną W tym cyklu jest inaczej, ale nie nastawiam się na fasolkę, myślę raczej, że to przez przyjmowanie luteiny -
A tak w ogóle Dzień dobry śpiochy! Kto to widział w niedzielę tak spać haha
Też chciałabym jeszcze wiercić się w wyrku ale niestety muszę lecieć na zajęcia
Wczoraj chciałam wyjść godzinkę wcześniej ale okazało się, że babka jest jakaś nawiedzona, traktuje grupę dorosłych ludzi na podyplomówce jak uczniów w przedszkolu - zwraca uwagę na wyciągnięty telefon itp. niedługo każe rękę podnosić, żeby zapytać czy można wyjść do toalety ;/ Musiałam zostać do końca bo ma dobrą pamięć do twarzy i nie chcę problemów na egzaminie
Życzę wszystkim spokojnej niedzieli! ;* -
agu92 wrote:Klekotowa ja należę do tych nieszczęśnic, które mocno odczuwają PMS a @ nie raz kończy się wizytą na pogotowiu :< Chyba dlatego okresowe objawy mam od razu po owulacji, ból brzucha i ból piersi towarzyszy mi przez całą fazę lutealną W tym cyklu jest inaczej, ale nie nastawiam się na fasolkę, myślę raczej, że to przez przyjmowanie luteiny
agu92 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Macie może pożyczyć wiatrówkę? Bo uaktywnił się w okolicy dzięcioł, który uważa za stosowne w niedzielę od 6 do 7.30 napieprzać w rynnę w moim bloku.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
agu92 wrote:A tak w ogóle Dzień dobry śpiochy! Kto to widział w niedzielę tak spać haha
Też chciałabym jeszcze wiercić się w wyrku ale niestety muszę lecieć na zajęcia
Wczoraj chciałam wyjść godzinkę wcześniej ale okazało się, że babka jest jakaś nawiedzona, traktuje grupę dorosłych ludzi na podyplomówce jak uczniów w przedszkolu - zwraca uwagę na wyciągnięty telefon itp. niedługo każe rękę podnosić, żeby zapytać czy można wyjść do toalety ;/ Musiałam zostać do końca bo ma dobrą pamięć do twarzy i nie chcę problemów na egzaminie
Życzę wszystkim spokojnej niedzieli! ;*
Chodzilam.na takie szkolenie. Telefon co prawda moglsm miec, ale trzeba bylo rozwiazywac samodzielnie zadania, a babka chodzila po sali i wszystkim zagladala w notatki. Trzy godziny ciszy, ludzie sie bali do toalety wychodzic. A jak ktos skonczyl przed czasem, to dodawala nastepne zadania