Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojego męża też obcinam i czepia się o każdy odstający nie w tę stronę co trzeba włosek :P Graliśmy z J w Monopoly i w końcu go ograłam :D chociaż wciska mi cały czas, że musiałam go kantować ;)

Jestem ciekawa co będzie z tego mojego cyklu, na razie jest dziwnie - nic nie boli, nie mam praktycznie żadnych objawów do zaznaczenia.

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu aż jestem ciekawa bo okres miałaś w tym samym terminie - od 1 lutego :)

agu92 lubi tę wiadomość

• Lorien Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Ja właśnie wylazłam z wanny... prawie po godzinie :) ależ mi przyjemnie :D

Teraz usiadłam przed tv i oglądam Miss Agent (po raz milionowy :P )

Ja też oglądam poraz enty. Na reklamach poszczamy wpół do śmierci. Lubie filmynz Seagalem

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:

Jestem ciekawa co będzie z tego mojego cyklu, na razie jest dziwnie - nic nie boli, nie mam praktycznie żadnych objawów do zaznaczenia.

3dpo to trochę za wcześnie żeby coś dokuczało :) poczekaj jeszcze z 2-3 dni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lorien wrote:
    Ja też oglądam poraz enty. Na reklamach poszczamy wpół do śmierci. Lubie filmynz Seagalem
    Ja kiedyś lubiłam filmy z nim, ale obejrzałam chyba wszystkie i już jakoś nuda :P

• Lorien Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Ja kiedyś lubiłam filmy z nim, ale obejrzałam chyba wszystkie i już jakoś nuda :P

Ale już chyba nie bedzie takich aktorów jak Seagal Stalone Conery Willis Gere no i Szwanceneger (nie wiem jak to sie pisze po ang)

Klekotowa lubi tę wiadomość

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosh jaka ta mlodziez wyszczekana...napieprza mi studenciarna muzyka, od dudnienia basow leb mnie juz rozbolal. A gnojek do mnie pyszczy czy do babki, ktora mieszka obok i drze sie na dziecko tez tak chodze. A najlepsze, ze on mi grozi, ze napisze na ta babke do opieki spolecznej...Ciekawe czy wlasciciel mieszkania bedzie sie cieszyl ze oficjalnej skargi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy ;)

• Gigi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2017, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z ciekawości czy któraś przed pozytywnym testem ciazowym zrobiła też test owulacyjny i wyszedl pozytywny? Jutro zrobię taki eksperyment. Bo z testem ciazowym czekam niecierpliwie do 22

A naczytalam się o tych pozytywnych testach owulacyjnych w czasie ciąży

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    3dpo to trochę za wcześnie żeby coś dokuczało :) poczekaj jeszcze z 2-3 dni :)

Klekotowa ja należę do tych nieszczęśnic, które mocno odczuwają PMS a @ nie raz kończy się wizytą na pogotowiu :< Chyba dlatego okresowe objawy mam od razu po owulacji, ból brzucha i ból piersi towarzyszy mi przez całą fazę lutealną ;) W tym cyklu jest inaczej, ale nie nastawiam się na fasolkę, myślę raczej, że to przez przyjmowanie luteiny ;)

59d632af979ad.png
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle Dzień dobry śpiochy! :D Kto to widział w niedzielę tak spać haha :D

Też chciałabym jeszcze wiercić się w wyrku ale niestety muszę lecieć na zajęcia ;)

Wczoraj chciałam wyjść godzinkę wcześniej ale okazało się, że babka jest jakaś nawiedzona, traktuje grupę dorosłych ludzi na podyplomówce jak uczniów w przedszkolu - zwraca uwagę na wyciągnięty telefon itp. niedługo każe rękę podnosić, żeby zapytać czy można wyjść do toalety ;/ Musiałam zostać do końca bo ma dobrą pamięć do twarzy i nie chcę problemów na egzaminie :D

Życzę wszystkim spokojnej niedzieli! ;*

59d632af979ad.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    Klekotowa ja należę do tych nieszczęśnic, które mocno odczuwają PMS a @ nie raz kończy się wizytą na pogotowiu :< Chyba dlatego okresowe objawy mam od razu po owulacji, ból brzucha i ból piersi towarzyszy mi przez całą fazę lutealną ;) W tym cyklu jest inaczej, ale nie nastawiam się na fasolkę, myślę raczej, że to przez przyjmowanie luteiny ;)
    Ja tez brałam duphaston ostatnio po raz pierwszy w zyciu i noe mialam żadnych boli po owu a zazwyczaj sutki bolały i brzuch

agu92 lubi tę wiadomość

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak nie spimy :D

agu92 lubi tę wiadomość

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Też lecę dziś na zajęcia. Na szczęście tylko do 13

• annde Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Macie może pożyczyć wiatrówkę? Bo uaktywnił się w okolicy dzięcioł, który uważa za stosowne w niedzielę od 6 do 7.30 napieprzać w rynnę w moim bloku. ;)

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się marnie czuje.kręci mi sie w głowie i mi słabo jak chodzę...

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Lorien Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi a kiedy testujesz??

Ja wlasnie czekam na autobus do pracy... A tak mi sie dobrze spalo dzisiaj...
    Nawet chlopaki dopiero po 7 wstały.

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • Ewi28 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lorien wrote:
    Ewi a kiedy testujesz??

Ja wlasnie czekam na autobus do pracy... A tak mi sie dobrze spalo dzisiaj...
    Nawet chlopaki dopiero po 7 wstały.
    Kochana ja dzis mam 4 dzień okresu

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annde wrote:
    Cześć Dziewczyny! Macie może pożyczyć wiatrówkę? Bo uaktywnił się w okolicy dzięcioł, który uważa za stosowne w niedzielę od 6 do 7.30 napieprzać w rynnę w moim bloku. ;)

One sa pod ochrona :D

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    A tak w ogóle Dzień dobry śpiochy! :D Kto to widział w niedzielę tak spać haha :D

Też chciałabym jeszcze wiercić się w wyrku ale niestety muszę lecieć na zajęcia ;)

Wczoraj chciałam wyjść godzinkę wcześniej ale okazało się, że babka jest jakaś nawiedzona, traktuje grupę dorosłych ludzi na podyplomówce jak uczniów w przedszkolu - zwraca uwagę na wyciągnięty telefon itp. niedługo każe rękę podnosić, żeby zapytać czy można wyjść do toalety ;/ Musiałam zostać do końca bo ma dobrą pamięć do twarzy i nie chcę problemów na egzaminie :D

Życzę wszystkim spokojnej niedzieli! ;*

Chodzilam.na takie szkolenie. Telefon co prawda moglsm miec, ale trzeba bylo rozwiazywac samodzielnie zadania, a babka chodzila po sali i wszystkim zagladala w notatki. Trzy godziny ciszy, ludzie sie bali do toalety wychodzic. A jak ktos skonczyl przed czasem, to dodawala nastepne zadania

‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ