Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim ja tak czytam o waszych zajęciach to przypominają mi się moje studia i babka która na egzaminie kazała nam wkuwac kropka w kropkę jej notatki nawet przecinka nie można było pominąć a po 6 h jednego wykładu ciągiem notatek była masa i nie każdy je miał tak szybko zapieprzala z magisterka tez się nameczylam dobrze ze ten temat z głowy brr życzę miłego dnia ja chyba dzisiaj do Ikei podjadę mąż zaraz do pracy
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ale tu cisza ostatnie dwa dni
nie mogłam wątku znaleźć tak spadlysmy
mi chyba znowu wszystko sie rozsypuje, 7 dpo a mi sie okres szykuje brrr... czyli znowu PRL mi pewnie skoczyła
a miałam iść zbadać i w końcu nie dotarłam
Koniec smecenia, trzeba rodzinkę nakarmić -
Tak w październiku lekarz odstawił Dostinex, brałam, bo miałam podniesiona plus mlekotok, krótki cykl i bardzo skąpe miesiączki. Poszła w gore podobno od tarczycy, cały czas jestem na euthyroxie. Ale nad ranem obudził mnie ból brzucha jak na @, do tego wszystkie objawy mocnego pms ( a takie miałam przy wysokiej PRL) i do tego tempka spadła. Wiec jak nic @ przyjdzie lada moment
-
Ja mam nieznacznie podwyzszona i lekarka kazala mi brac na pewno 3 miesiace. Musze powiedziec, ze po dwoch tyg. czuje sie o wiele lepiej. Przede wszystkim mam normalne piersi, ale od srodki gniecie mnie w brzuchu i z deka mi niedobrze.Zdarzalo sie to wczesniej, ale w pozniejszych dniach cyklu. Nie wiedzialam, ze to moze byc tez objawem wysokiej prolaktyny.
-
Ja miałam skrócony cykl @ co 2-3 tygodnie, dla tego czuję, że znowu idzie w górę. Ja brałam pół roku Dostinex, wcześniej bromergon przez 3 m-ce ale nic nie pomógł, a przy dawcę 2 dziennie byłam nie do życia. Objawy PRL jakie miałam to powiększone, bolesne piersi, mlekotok, tycie i to w zastraszajacym tempie No i te @
-
nick nieaktualnyagu92 wrote:Klekotowa ja należę do tych nieszczęśnic, które mocno odczuwają PMS a @ nie raz kończy się wizytą na pogotowiu :< Chyba dlatego okresowe objawy mam od razu po owulacji, ból brzucha i ból piersi towarzyszy mi przez całą fazę lutealną
W tym cyklu jest inaczej, ale nie nastawiam się na fasolkę, myślę raczej, że to przez przyjmowanie luteiny
ja się na tych prochach nie znam bo nigdy nie przyjmowałam
ale tu większość dziewczyn kumata to Ci podpowie czy to dlatego
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś rozrzedzała swojemu menowi nasienie?
Byliśmy w czwartek na badaniu, całe szczęście najważniejsze parametry są w normie jednak upłynnienie nasienia zostało wykonane mechanicznie po ponad 60min. Naczytałam się, że podawanie mu Flegaminy czy ACC perę dni przed owulacją powinno zadziałać. Macie może jakieś doświadczenie w temacie?
-
nick nieaktualny
-
Alez tu cicho w weekend
Wszystkie?
Wiecie co, zrobiłam eksperyment i test owulacyjny wyszedł mi dzisiaj pozytywnytrochę się naczytalam, i na forum też znalazłam kilka przypadków, że test był pozytywny jak była ciąża, i na drugi dzień bądź po dwóch dniach test ciążowy też pozytywny...
Ja będę tego żałowaćtego całego nakrecania sie
-
nick nieaktualny