Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim ja tak czytam o waszych zajęciach to przypominają mi się moje studia i babka która na egzaminie kazała nam wkuwac kropka w kropkę jej notatki nawet przecinka nie można było pominąć a po 6 h jednego wykładu ciągiem notatek była masa i nie każdy je miał tak szybko zapieprzala z magisterka tez się nameczylam dobrze ze ten temat z głowy brr życzę miłego dnia ja chyba dzisiaj do Ikei podjadę mąż zaraz do pracy
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ale tu cisza ostatnie dwa dni nie mogłam wątku znaleźć tak spadlysmy mi chyba znowu wszystko sie rozsypuje, 7 dpo a mi sie okres szykuje brrr... czyli znowu PRL mi pewnie skoczyła a miałam iść zbadać i w końcu nie dotarłam
Koniec smecenia, trzeba rodzinkę nakarmić -
Tak w październiku lekarz odstawił Dostinex, brałam, bo miałam podniesiona plus mlekotok, krótki cykl i bardzo skąpe miesiączki. Poszła w gore podobno od tarczycy, cały czas jestem na euthyroxie. Ale nad ranem obudził mnie ból brzucha jak na @, do tego wszystkie objawy mocnego pms ( a takie miałam przy wysokiej PRL) i do tego tempka spadła. Wiec jak nic @ przyjdzie lada moment
-
Ja mam nieznacznie podwyzszona i lekarka kazala mi brac na pewno 3 miesiace. Musze powiedziec, ze po dwoch tyg. czuje sie o wiele lepiej. Przede wszystkim mam normalne piersi, ale od srodki gniecie mnie w brzuchu i z deka mi niedobrze.Zdarzalo sie to wczesniej, ale w pozniejszych dniach cyklu. Nie wiedzialam, ze to moze byc tez objawem wysokiej prolaktyny.
-
Ja miałam skrócony cykl @ co 2-3 tygodnie, dla tego czuję, że znowu idzie w górę. Ja brałam pół roku Dostinex, wcześniej bromergon przez 3 m-ce ale nic nie pomógł, a przy dawcę 2 dziennie byłam nie do życia. Objawy PRL jakie miałam to powiększone, bolesne piersi, mlekotok, tycie i to w zastraszajacym tempie No i te @
-
nick nieaktualnyagu92 wrote:Klekotowa ja należę do tych nieszczęśnic, które mocno odczuwają PMS a @ nie raz kończy się wizytą na pogotowiu :< Chyba dlatego okresowe objawy mam od razu po owulacji, ból brzucha i ból piersi towarzyszy mi przez całą fazę lutealną W tym cyklu jest inaczej, ale nie nastawiam się na fasolkę, myślę raczej, że to przez przyjmowanie luteiny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś rozrzedzała swojemu menowi nasienie?
Byliśmy w czwartek na badaniu, całe szczęście najważniejsze parametry są w normie jednak upłynnienie nasienia zostało wykonane mechanicznie po ponad 60min. Naczytałam się, że podawanie mu Flegaminy czy ACC perę dni przed owulacją powinno zadziałać. Macie może jakieś doświadczenie w temacie?
-
nick nieaktualny
-
Alez tu cicho w weekend
Wszystkie ?
Wiecie co, zrobiłam eksperyment i test owulacyjny wyszedł mi dzisiaj pozytywny trochę się naczytalam, i na forum też znalazłam kilka przypadków, że test był pozytywny jak była ciąża, i na drugi dzień bądź po dwóch dniach test ciążowy też pozytywny...
Ja będę tego żałować tego całego nakrecania sie
-
nick nieaktualny