Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Popieram, naprawdę z dupy... dziś mam jeden jedyny wyjątkowy dzień, kiedy dostałam wolne w pracy i co? i cały dzień głowa boli tak, że nie mogę się podnieść ;/ mam niedoleczone zatoki od grudnia, ale rodzinny odesłał mnie do laryngologa i wizytę mam 24 marca także jeszcze miesiąc z katarem i bolącymi zatokami muszę wytrzymać No nie pomaga to na pewno w staraniach...
Machnęłam schabowe, a co.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagu92 wrote:Popieram, naprawdę z dupy... dziś mam jeden jedyny wyjątkowy dzień, kiedy dostałam wolne w pracy i co? i cały dzień głowa boli tak, że nie mogę się podnieść ;/ mam niedoleczone zatoki od grudnia, ale rodzinny odesłał mnie do laryngologa i wizytę mam 24 marca także jeszcze miesiąc z katarem i bolącymi zatokami muszę wytrzymać No nie pomaga to na pewno w staraniach...
Machnęłam schabowe, a co.
Jak nie to polecam podgrzanie soli na patelni (suchej patelni) i wrzucenie tego do jakiejś ściereczki czy woreczka i ciepły woreczek na zatoki - gwarantuję że po 2-3 zabiegach zatoki się osuszają -
nick nieaktualny
-
Klekotowa wrote:Schabowe..mmm ja dzisiaj dostałam sałatkę z ośmiornicą (Ach ten mój kucharz ) co w połączeniu z pączkami daje jakieś takie hmm.. trochę dziwne rezultaty
Klekotowa lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:biegunkę?
Ja się z biegunką w tym cyklu juz męczyłam... 3dni z rzędu mnie mordowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 16:45
-
nick nieaktualnyDoma90 wrote:Ha ha no męża nie ma w domu, a ja zaraz jadę do babuni kochanej na pączusie. Wtedy to może się skończyć faktycznie bólem z przejedzenia. Ale wieczorem pewnie coś podziałamy.
Zabierz od Babci pączki dla męża żeby siły miał hahahaha -
EA wrote:witam się nieśmiało dziewczyny i oświadczam iż pochłonełam dziś 4 pączki.
przytulas dla dziewczyn które dostały dziś @ ...
ja jutro robie trzecią bete więc plis trzymajcie kciuki. cały czas sie boje i po każdej wizycie w wc patrze czy nie plamie itp.. już z tego wszystkiego nakręcam sie ale inaczej chyba nie umiem
teoretycznie powinnam dziś dostać okres (tfu tfuuu!) a zwykle mialam wczesniej 3,4 dni plamienia a tu dalej nic, ani plamienia ani okresu, ale to moze przez luteine? bo biore 2x2 dziennie.
No cóż, jutro myśle wszystko się okaże..
miłego wieczoru lejdis niech ciąża będzie z nami! i myślmy pozytywnie, nawet na siłe.
Trzymam kciuki!
Ja też na luteinie i mam plamienia tak jak miałam wcześniej. Więc u Ciebie brak plamień to bardzo dobry zwiastun -
nick nieaktualnyagu92 wrote:Klekotku a termofor z ciepłą wodą może być? Nie chce mi się zmywać patelni a mam tyko jedną
Po soli Agu to wystarczy patelnię przetrzeć tylko ona będzie czysta
Poza tym usmażyłaś już schabowe, ejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 16:51
agu92 lubi tę wiadomość