Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny :**
Jaki ja mam dzisiaj dobry humor. Może dlatego że z moim sobie wszystko wyjaśniłam. Co prawda starania narazie zawieszone bo oboje musimy odpocząć a moje jajniki w szczególności od tych stymulacji i mam nadzieję że jak powrócę to z wielkim hukiem .
Jak nie ma nikogo chętnego to mogę tymczasowo poprowadzić listę za Jaspis.
Klekotowa co z Tobą...? Umieram z ciekawości i już aż ręce mnie bolą od zciskania kciukow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 12:01
Jaspis lubi tę wiadomość
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
To się cieszę, że Twój małżonek zrozumiał. nie ma nic gorszego od urażonej męskiej dumy, ale przecież nie chcemy źle. Odpocznijcie i nabierzcie pałera!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
No niestety, nasz organizm lubi płatać figle. :<
Jakby Klekotka była gdzieś w zasięgu ręki to by dostała w beret za nieodzywanie się w tak sądnym dniu.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Jejciu jaka dzisiaj piekna pogoda! Wiosna przyszła kobitki, więc cyc do przodu, włos rozwiany i na polko, opalać ryjki :]
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualny
-
Witajcie! U mnie dziś tempka skoczyła, ale i tak jest dość niska.... Nie doszukuję się objawów więc żyję na luzie testów też nie robię. Czekam cierpliwie na @.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące w tym tygodniu. Odczarujcie tę zła passę!
Pięknie wiosennie nam się zrobiło trzeba odkurzyć rower -
nick nieaktualny
-
Mili moli, wygląda to ładnie, ale nie chcę zapeszać. W sumie za dwa dni mozesz sikać.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny