Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka ja to narazie odpuściłam forum. Druga noc nie przespana i to dosłownie (dziś może by się zebrało z 1,5h). Syn miał wysoką gorączkę. Ale nie mogę znalezc przyczyny - czy ząb czy reakcja na szczepienie. A tu 12 dzień cyklu, jutro drugi monitoring. A my NIC, zero, null
-
Że jest MNIEJ niż dwa, więc nie ma wg ich norm mowy o ciąży. Mają takie widełki poprostu. Równie dobrze mogłaś mieć 0,05, ale tego nie piszą tylko każdemu piszą nie w ciąży <2. Pójdziesz w przyszłym miesiącu i jesli ciąży nie będzie też będzie taki sam wynik.
-
nick nieaktualny
-
Lollita, myślę, że nikt Ci tutaj nie udzieli pewnej odpowiedzi.
Powtórz betę, i jeśli urosła, to odpowiedź jest jedna.
Z tego co kojarzę, to Ty ją robiłaś kilka dni po owu?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:Ineczka ja to narazie odpuściłam forum. Druga noc nie przespana i to dosłownie (dziś może by się zebrało z 1,5h). Syn miał wysoką gorączkę. Ale nie mogę znalezc przyczyny - czy ząb czy reakcja na szczepienie. A tu 12 dzień cyklu, jutro drugi monitoring. A my NIC, zero, null
Choć Bartosz miał ostatnio gorączkę, niby nie wysoką i tylko pół dnia, ale też nie mogłam znaleźć przyczyny i po 3 dniach dostał wysypki, też krótko było ją widać około 1 doby. No i wywnioskowałam, że miał łagodną 3-dniówkę. Może u Was też wirusowa temperatura. -
P_aulinaaa29 wrote:Jestem szczęśliwa dostaliśmy zielone swiatlo
Na lepszym dużo lepszym sprzęcie moja blizna ma 6mm w najcienszym miejscu a nie tak jak tamten mierzył 3mm. Jak to lekarz powiedział „ma pani bardzo ładną blizne”. Jedynie to kazał z dwa miesiące poczekać że staraniami żeby po tabletkach nie od razu bo większe ryzyko ciąży mnogiej i wtedy ryzyko dla mnie większe.
Super. Szkoda że raczej u mnie tak nie bedzie... -
nick nieaktualny
-
Olu, broń Boże nie nakręcam, bo realnie po wyniku ciąży brak, ale pamiętam jak Lollita wspominała, że robiła to bardzo wcześnie.
Dla swojego świętego spokoju mozesz bete powtórzyć, generalnie wynik wychodzi najwcześniej 10 dpo.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Mąż oczywiście twierdzi, że szczepienie bo on jest przeciwnikiem i nie jest za tym, że szczepimy. To była ostatnia dawka pneumokoki. Ale syn już przedwczoraj przed szczepionką nie chciał jeść, marudził i miał problemy ze spaniem, a moje dziecko jest MEGA grzeczne, je za dwóch i w nocy śpi ciurkiem po 13h. A tu ewidentnie coś się działo niedobrego. A wczoraj to po tym szczepieniu buchło w nas ze zdwojoną siła, prawie 39 stopni, jęczał, wzdychał, stękał - no serce matki na pół się rozbiło
( Nie pomagały syropy, nie pomagały czopki, calutką noc był jak piec. Strasznie mi szkoda syna.
-
Indygo wrote:Dziewczyny - jest, jest, JEST BLADA KRESKA na teście!!! Ouick Vue - jedyny jaki był w aptece. Nie mogę uwierzyć. Zaraz idę do pracy i kupię w Rossmanie 10 tkę.
To najpięknejszy prezent urodzinowy - miałam testować jutro, w urodziny właśnie!
Boże jak się cieszę!
Suupeerr gratki -
Ja sama się nie nakręcam mając w reku wynik negatywny. Ale nie mam jeszcze @ i wolę myśleć że może to mały cud niż jakaś choroba się przyplątała i zaburza mi cykl.
W końcu "Póki nie ma @ jest nadzieja" I ona umiera ostatnia:) I jeśli dostanę wkońcu @ to ok nie w tym to może w następnym. Ja dopiero zaczęłam starania więc jeszcze wszystko przedemną. Co ma być to będzie dziewczyny trzeba wiarą pomóc naszym małym fasolką trzeba wierzyć że się uda:-)
Jaspis lubi tę wiadomość
4 cs:) -
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:Mąż oczywiście twierdzi, że szczepienie bo on jest przeciwnikiem i nie jest za tym, że szczepimy. To była ostatnia dawka pneumokoki. Ale syn już przedwczoraj przed szczepionką nie chciał jeść, marudził i miał problemy ze spaniem, a moje dziecko jest MEGA grzeczne, je za dwóch i w nocy śpi ciurkiem po 13h. A tu ewidentnie coś się działo niedobrego. A wczoraj to po tym szczepieniu buchło w nas ze zdwojoną siła, prawie 39 stopni, jęczał, wzdychał, stękał - no serce matki na pół się rozbiło
( Nie pomagały syropy, nie pomagały czopki, calutką noc był jak piec. Strasznie mi szkoda syna.
Choć w tym przypadku uważam, że powinnaś odroczyć szczepienie, skoro synek źle się czuł już przed nim. Może zaczynała się jakaś infekcja, a Ty dołożyłaś mu jeszcze szczepienie i organizm może sobie teraz nie radzić.
Mimo wszystko życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Może do lekarza z nim idź.