Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Laseczki dostaliśmy zielone światło od endo!
TSH 2,34 więc bezpieczne w razie ciąży.
Ależ mi się humor poprawił
Jak tylko wyszłam z gabinetu to chciałam Wam o tym napisać.
Jaspis, karollka29, anciaa, Lunna, Dżoana89, Anna6, MalPog lubią tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Witam kobietki
Loli czekamy na nową fasolkę trzymam kciuki
Mili ważne ze wiesz jakie kroki trzeba podjąć jaka droga iść będzie dobrze następny cykl twój
Olam bardzo dobre wiadomości również trzymam kciuki
U nas dzisiaj ładne słoneczko wczoraj byliśmy z mężem na rowerze pogadalismy sobie przy piwku oczywiście ja smakowe innego nie dam rady wypić heh a potem nad dzidzia pracowaliśmy; )
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
amica wrote:Laseczki dostaliśmy zielone światło od endo!
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ja też mam dalej brać Euthyrox, nawet dostałam większą dawkę, bo 75.
W poniedziałek wizyta u gina i zobaczymy co dalej."Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Amica to super wiadomość.
Czyli ja moim tsh 2,15 też nie powinnam się przejmować.super!
Zobaczycie kobitki, że nam się uda.Dżoana89 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa zdecydowanie nie musisz się przejmować
Pewnie optymalnie by było jakby było niższe, ale przy takim jest to wszystko bezpieczne dla fasolki.
Pewnie, że nam się uda! Nie ma innej opcji"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
E to luz w gaciach.
Nic tylko
"w kółko na okrągło"
amica, Lunna lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Lunaa, teraz sa takie zmutowane zarazy, idz do lekarza niech Cie uslucha. Moja kolezanka miala bezobjawowe zapalenie pluc, nawet brak temperatury. Skapnela sie po tym, ze cos jej sie ciezko po schodach wchodzilo i zaczela wtedy swiszczec, a nie jest alergiczka. Po dwoch dniach antyboli zaczela sie jazda gdy te bakterie zaczely umierac (martwe bakterie tez nas oslabiaja, bo wydzielaja toksyny) - dreszcze, bol glowy, zatok, z nosa splywajace odrazajace cos, oslabienie....Takze teraz tempka moze zawodzic (chorobowo, oczywiscie
)
Lunna lubi tę wiadomość
-
Karolyna, czytalam Twój post akurat przy "drugim" śniadaniu"
mnjjami.
Lunna w sumie racja, lepiej iść dla świętego spokoju.Lunna lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Karolyna wrote:Lunaa, teraz sa takie zmutowane zarazy, idz do lekarza niech Cie uslucha. Moja kolezanka miala bezobjawowe zapalenie pluc, nawet brak temperatury. Skapnela sie po tym, ze cos jej sie ciezko po schodach wchodzilo i zaczela wtedy swiszczec, a nie jest alergiczka. Po dwoch dniach antyboli zaczela sie jazda gdy te bakterie zaczely umierac (martwe bakterie tez nas oslabiaja, bo wydzielaja toksyny) - dreszcze, bol glowy, zatok, z nosa splywajace odrazajace cos, oslabienie....Takze teraz tempka moze zawodzic (chorobowo, oczywiscie
)
Dziekujemozma powiedzieć ze w domu mam ekipę medyczną - rodzice farmaceuci, mama ziw przerobila na toksykologa po studiach a jej sis jest lekarzem. Osluchowo i nje tylko u mnie gites majonez
jedynie te zatoki
a rodzinny uwaza ze okaz zdrowia poza tym co mi sie stalo.
-
amica wrote:Laseczki dostaliśmy zielone światło od endo!
Amica, a z jakiego poziomy zrzucałaś TSH? Ja obecnie mam 2,6 i wg Gina jest ok, nigdy nie leczyłam niedoczynności tarczycy, a na necie wyczytałam, ze idealnie jest poniżej 2.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Wróblowa wrote:Karolyna, czytalam Twój post akurat przy "drugim" śniadaniu"
mnjjami.
Lunna w sumie racja, lepiej iść dla świętego spokoju.
To juz pora lanczuKurde, a tak bylam dumna z wyrazenia odrazajace cos"
Ze takie subtelne
Wiecie moze czy ZUS sie przyczepi jak na L4 mam Katarzyna a nie Karolina
? Nie chce mi sie ganiac za lekarzem. Jest to z reszta prywatna opieka lekarska "wizyty domowe" prawie na drugim koncu miasta i boje sie, ze znowu mnie skasuje
Powiem Wam, ze masakra z ta nasza sluzba zdrowia. Nie bede wzywac pogotowia na plecy, ale no kuzwa nie ma wyjscia na to wychodzi. Wyje z bolu od 3 w noch, nie moge chodzic. Dzwonie na alarmowy do swojej przychodni (wizyty domowe m.in), a oni, ze na komercje mnie nie obsluza, a na nfz to trzeba dzwonic na zwykla rejestracje. No to dzwonie. 7.30.I co slysze ? Wizyty domowe dopiero od 8, bo bedzie mnie laczyc bezposrednio z lekarzem, ktory mnie odwiedzi badz tez nie, w zaleznosci od ilosci pacjentow...Badz tu czlowieku niesprawny...
Lunna lubi tę wiadomość
-
A dodatkowo u mnie po poparzeniu z perforacja drog oddechowych mam tam jak na zewnatrz zbliznowacenia i nowe cieniutkie tkanki stad gorzej..
Matko juz 13! A ja chwilke temu dopiero wstalam (ale wygrzalam sie xD) musze sie ogarnac.
Ps. Snilo mi sie ze nasi przyjaciele (3 malzenstwa) brali spontaniczny slub xD a ja w drodze na swoje miejsce w kosciele sie tak poslizgnelam ze zaczal sie taniec z mezem.
I wtedy obudzil mnie telefon od niego xD
Oj La la land mi na glowe weszloplinka lubi tę wiadomość
-
hej jestem 2 dni przed miesiączką moja szyjka jest twarda, średnio wysoko i chyba lekko otwarta. jak powinna być przed okresem a jaka we wczesnej ciąży?Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
Karolyna wrote:To juz pora lanczu
Kurde, a tak bylam dumna z wyrazenia odrazajace cos"
Ze takie subtelne
Wiecie moze czy ZUS sie przyczepi jak na L4 mam Katarzyna a nie Karolina
? Nie chce mi sie ganiac za lekarzem. Jest to z reszta prywatna opieka lekarska "wizyty domowe" prawie na drugim koncu miasta i boje sie, ze znowu mnie skasuje
Powiem Wam, ze masakra z ta nasza sluzba zdrowia. Nie bede wzywac pogotowia na plecy, ale no kuzwa nie ma wyjscia na to wychodzi. Wyje z bolu od 3 w noch, nie moge chodzic. Dzwonie na alarmowy do swojej przychodni (wizyty domowe m.in), a oni, ze na komercje mnie nie obsluza, a na nfz to trzeba dzwonic na zwykla rejestracje. No to dzwonie. 7.30.I co slysze ? Wizyty domowe dopiero od 8, bo bedzie mnie laczyc bezposrednio z lekarzem, ktory mnie odwiedzi badz tez nie, w zaleznosci od ilosci pacjentow...Badz tu czlowieku niesprawny...
jest 7 dni na dostarczanie zwolnienia do ZUS ♡
-
Cześć Dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, podczytuje Was od czasu do czasu, ale ciężko z Wami być na bieżąco
Co u Was?
Ja już po pierwszych badaniach prenatalnych, póki co wszystko dobrze:D dodatkowo lekarz zaskoczył nas wiadomością, że to najprawdopodobniej chłopiec
Pozdrawiam :*:*kmala, Aika, Dżoana89, Jaspis, Lunna, anciaa, Raven, Lorien lubią tę wiadomość
-
Karolyna, wybaczam Ci.
hahahaha
nikola jak jest otwarta to na @. Dodatkowo przy fasolce idzie do góry i szczelnie się zamyka.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.