Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko, Madziula ale będzie się cieżko mi przyzwyczaić.
Zagubiona który to Wasz cykl starań, tak z ciekawości zapytam?Magdix lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:O matko, Madziula ale będzie się cieżko mi przyzwyczaić.
Zagubiona który to Wasz cykl starań, tak z ciekawości zapytam?
teraz wyszlo ze mam problem z haslem...nie moge na tel sie alogowac...probowalam na kompie zmienic haslo i nie moge bo pokazuje mi sie stare jest nieprawidlowe
boje sie ze jak na kompie sie wyloguje to sie nie zaloguje juz
-
Magdix wrote:teraz wyszlo ze mam problem z haslem...
nie moge na tel sie alogowac...probowalam na kompie zmienic haslo i nie moge bo pokazuje mi sie stare jest nieprawidlowe
boje sie ze jak na kompie sie wyloguje to sie nie zaloguje juz
-
nick nieaktualny
-
Magdix wrote:zrobilam...nie dotarl zaden meil ani o utworzeniu nawego konta ani z przypomnieniem... szalu dostane
albo napisać do ovu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGigi wrote:Ale konto już usunęłas to chyba za późno...
-
Cześć dziewczyny
Mam ostatnio taki sajgon w pracy, że nawet nie mam za bardzo czasu pisać, staram się was nadrabiać, jak tylko znajdę chwilę, ale nie jest łatwo
U mnie w tym miesiącu mały dołek i trochę odpuszczam, bo ciężko by było święta szykować tuż przed lub po porodzieAle jeśli się uda, to wiem, ze sobie poradzę, a dzieciaki duże, wiec jak co pomogą, ale ten miesiąc staram się traktować na luziku, co będzie to będzie
Mało aktywna, ale cały czas jestem z wami myślami.
Ineczka, ja jestem z Poznania, właśnie zmieniam gina, na dr. Kaczorowską, pracuje na Polnej i Polmed. Podobno jest świetna, zresztą terminy to potwierdzają, na prywatną wizytę czeka się około miesiącaOdradzam na pewno lek. med. Joanna Niczyperowicz-Kosmowska z Certusa - najgorszy lekarz u jakiego w życiu byłam
-
floreczka, ale ja żem zmarzluch.
każdemu jest ciepło a mnie trzęsie z zimna. Ale to właśnie moze być wina mojego wiecznie niskiego ciśnienia.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Madziula kiedyś to się bałam, że mi serce stanie, wpadne w jakąś hibernacje, hahha
W ogóle przez tą zmiane czasu tak mi się ta tempka pochrzaniła, że mam dylemat czy ją mierzyć w tym cyklu dalej.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Hej dziewczyny, jestem tutaj nowa i przyznam, że z wielką przyjemnością czytam wasze wpisy, komentarze - pełne szczerości i dobrych rad. Jesteśmy w różnym wieku i zaciekawiło mnie dzisiaj ile miałyście lat, kiedy byłyście w pełni gotowe (psychicznie, materialnie) na bycie mamą?
Pozdrawiam was gorąco! -
Czesc Memoria
. Co prawda ja dopiero się zdecydowalam tak konkretnie starać w tym roku ale gotowa się czulam dużo wczesniej. Gdyby wszystko po toczyło się dobrze to pewnie w wieku 22 lat bym juz podjęła starania o dziecko ale życie chciało inaczej.
Madziula dobrze ze teraz zajrzalam i wiem ze Ty to Ty bo pewnie później bym się pogubila.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.