Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka często tak masz? Ja w pierwszym mies. stymulacji miałam tylko 3 dni krwawienia i później małe plamienie (normalna @ koło 5 dni). Gin mówiła, że spoko, bo leki mogły tak na mnie podziałać. I że długość i obfitość @ zależy od grubości endometrium. Jeśli było cienkie, to i krwawienie jest słabsze, bo mniej musi się złuszczyć.
-
Wy mnie tu nie straszcie, bo moja @ w maxie to 3 dni
mam nadzieję że jutro u gina nie okaże się że mi endometrium schudło
-
Dziewczyny ja zawsze mam @ tak od 3,5 do 5 dni. Zazwyczaj 4 dni trwa. Chyba jak będę następnym razem u gin to muszę zapytać bo zawsze była krótko a teraz dodatkowo cykle mi się wydluzyly o parę dni (ttwaja okolo 32 dni) i nie wiem czemu. Czy od wiesiolka czy jak?7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
plinka wrote:A co z Milli? Wczoraj pisała że jak @ nie dotrze to będzie testować"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Dziewczyny kaska mnie swedzi od wczoraj,w czym ja moczyc?pytam serio,gin dopiero za tydzień.
-
Milli tantum rosa, powinno pomoc przy lekkiej infekcji, długa kąpiel szczególnie gorąca odradzam, bo właśnie przez to sie bakterie mnożą
A ja zaczynam poważnie schizy ciążowe łapać, teraz herbata mi ścierka śmierdzi ...