Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Też tak mam,,czasem woda czasem brak,,,tylko u mnie woda zwiastuje @mili_moli wrote:U mnie przez około 1,5 od owu tak dość wilgotno, kremowo a od kilku dni sucho, czasem lekko wodnisty."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dziewczyny ja zwariowałam, ratujcie.. Dzisiaj jest 10 dzień po owulacji, wiem że nie powinnam ale byłam ciekawa i rano nasikałam, była bladość. Położyłam test na półkę, teraz sprzątając chciałam go wyrzucić i patrzę a tam cień cienia cienia, taka cieniutka druga kreska. To pewnie odczyn z testu co nie? pewnie się wysuszył i to nie ciąża?
-
Dawaj fote!AneTkaa87 wrote:Dziewczyny ja zwariowałam, ratujcie.. Dzisiaj jest 10 dzień po owulacji, wiem że nie powinnam ale byłam ciekawa i rano nasikałam, była bladość. Położyłam test na półkę, teraz sprzątając chciałam go wyrzucić i patrzę a tam cień cienia cienia, taka cieniutka druga kreska. To pewnie odczyn z testu co nie? pewnie się wysuszył i to nie ciąża?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dziękuję serdecznie za informacjęBlueyes wrote:
Karmel z solą - jeżeli będziesz osobą bezrobotną i nie jesteś ubezpieczona u męża w KRUSIE to przysługuje Ci świadczenie rodzicielskie w ośrodku pomocy społecznej w kwocie 1000 zł miesięcznie przez rok i nie ma znaczenia, ze on ma pole.
-
Mi tablet nie otwiera..AneTkaa87 wrote:Hmmm mi na kompie normalnie się otwiera
https://zapodaj.net/ef5e4d3046ace.jpg.html
Może podaj maila to Tobie wyślę."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs

dopóki nie potwierdzimy tego to wciąż będzie niedowierzanie