Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mili_moli wrote:U mnie przez około 1,5 od owu tak dość wilgotno, kremowo a od kilku dni sucho, czasem lekko wodnisty."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dziewczyny ja zwariowałam, ratujcie.. Dzisiaj jest 10 dzień po owulacji, wiem że nie powinnam ale byłam ciekawa i rano nasikałam, była bladość. Położyłam test na półkę, teraz sprzątając chciałam go wyrzucić i patrzę a tam cień cienia cienia, taka cieniutka druga kreska. To pewnie odczyn z testu co nie? pewnie się wysuszył i to nie ciąża?
-
AneTkaa87 wrote:Dziewczyny ja zwariowałam, ratujcie.. Dzisiaj jest 10 dzień po owulacji, wiem że nie powinnam ale byłam ciekawa i rano nasikałam, była bladość. Położyłam test na półkę, teraz sprzątając chciałam go wyrzucić i patrzę a tam cień cienia cienia, taka cieniutka druga kreska. To pewnie odczyn z testu co nie? pewnie się wysuszył i to nie ciąża?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Blueyes wrote:
Karmel z solą - jeżeli będziesz osobą bezrobotną i nie jesteś ubezpieczona u męża w KRUSIE to przysługuje Ci świadczenie rodzicielskie w ośrodku pomocy społecznej w kwocie 1000 zł miesięcznie przez rok i nie ma znaczenia, ze on ma pole.
-
AneTkaa87 wrote:Hmmm mi na kompie normalnie się otwiera
https://zapodaj.net/ef5e4d3046ace.jpg.html
Może podaj maila to Tobie wyślę."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs