Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie jak @ przychodzi to rozpoczyna się nowy cykl wiec kalendarzyki wprowadzają Cie w błąd
.
Milli jesteśmy serduchami z Toba :*.
A mnie ciągną jajniki zwłaszcza lewy. A dzis 21 dc.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualnyMili, czyli jednak jeszcze jakaś iskierka nadziei jest
a może jednak cud się zdarzy, może jakiś błąd w laboratorium? Przytulam Cię mocno :*
A ja weekend zaczynam jutro, po południu przyjeżdżają moi rodzice i wieczorem lecimy do Szczecina.
A młodzież za chwilę jedzie na weekend w okolice Białegostoku, zmarzną w tyłki na tej syberii -
Anetka tak. Tak jak dziewczyny mówią, pierwszy dzień @ to pierwszy dzień cyklu. Dzień poprzedzający @ to ostatni dzień ostatniego cyklu.
Jaspis, a po cóż te Twoje chłopaki tam jadą?toż to grenlandia.
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Jaspis, a po cóż te Twoje chłopaki tam jadą?
toż to grenlandia.
Jadą formatować sobie głowymają wyjazd z naszej parafii, będą się wspólnie modlić, śpiewać i bawić
też w ich wieku tak spędzałam wolny czas
-
nick nieaktualnyAneTkaa87 wrote:Dziękuję dziewczyny
Jaspis ale superNa pewno będą się super bawić
-
Ja dzisiaj do 16:30 a do pracy wracam dopiero w czw konkretnych planów nie mamy bo nazwę pracy ja pewnie do rodziców pojadę obiecalam pomoc w porzadkowaniu strychu
Pola84 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Jaspis wrote:jeżdżą kilka razy w roku, a do tego na co dzień są animatorami w Oratorium przy naszej parafii, organizują zajęcia pozaszkolne dla młodszych dzieci.
Wow, jestem pod wrażeniem. Możesz być ze swoich chłopaków dumnaJaspis lubi tę wiadomość
-
Chyba każdy przechodził temat fascynacji kościołem za dzieciaka.
ja też.
Co do majówki to jak pisałam - wyjeżdzamy jednak.. Nie uśmiecha mi się to, tym bardziej że pokój jest rozgrzebany w remoncie i wolałabym nadgonic robotę w ten długi łikend, niż siedzieć i pierdzieć w stołki.Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Cześć w ten ponury dzień
My wyjeżdżamy na majówkę także forum raczej będę tylko poczytywać, z resztą tak też było w tym tygodniu... a to zakupy, a to jakieś przygotowania i niewiadomo kiedy mi zleciało, że paradoksalnie to tylko w pracy mogłam Was poczytać, ale już nie miałam jak się zalogować i odpisać, bo w pracy nie chce tego robić.
Tak jak pisałam testuję 5 maja, jeśli @ nie przyjdzie 4go, ale wątpię, że coś z tego będzie. Nie mam żadnych objawów ani nic.
Mili_moli bardzo mi przykro:*
-
nick nieaktualny