Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Dzięki i ja za Ciebie również mocno!
Te kciuki proszę przenieść na następny miesiąc bo myślę, że tutaj już raczej nie ma za co trzymać kciuki, za niską mam temperaturę, zeby mieć jeszcze nadzieję ale na nowy cykl kciuki sie przydadzą ze zdwojoną siłą -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ewcia od 18go na urlopie. Lecimy dopiero 26gk więc w między czasie jak zaprosisz jestem!
U Was też tak brzydko dziś!???
To może sobota 21 go?? Ja tam wyznaję zasadę gość w dom, Bóg w dom także zawsze jestem chętna na odwiedzinyIV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
tetis wrote:Zazdroszczę, Zakopane ma swój klimat;-)
Ja jeszcze dwa tygodnie i Chorwacja!!!yupi
W tym roku RODOS - Rodzinne Ogródki Domowe Otoczone Siatką
W moim przypadku rodzinny teren budowy -
A u mnie piękna pogoda! Słońce od rana i 22 stopnie
Ewa, Twoje sushi wygląda przepysznie! Też uwielbiam i mogłabym codziennie jeść!
A niedaleko Lublina mieszka też Plamka
każda kogoś ma obok, tylko ja taka sama w tym 3cityEwa89_89, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Hek moje drogie
Gin powiedziała że wyniki super jesli do sierpnia nie zajdę w ciąże to badanie HSG 10.08. a wiec to mój ostatni cykl przed badaniem... Czekam na koniec miesiączki i do dzieła
2014 Ł Aniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
Chasia wrote:ALE wam zazdroszczę Tez bym gdzies pojechała ale w tym roku cała kasa idzie na budowę więc o wakacjach moge pomarzyć
W moim przypadku rodzinny teren budowy
Łooooo to nam się jeszcze parapetówka szykuje!!!
Zazdroszczę budowy, my też byśmy chcieli, mamy działkę, ale niestety funduszy narazie brak -
nick nieaktualnyChasia wrote:ALE wam zazdroszczę Tez bym gdzies pojechała ale w tym roku cała kasa idzie na budowę więc o wakacjach moge pomarzyć
W moim przypadku rodzinny teren budowy -
Sandersik wrote:Łooooo to nam się jeszcze parapetówka szykuje!!!
Zazdroszczę budowy, my też byśmy chcieli, mamy działkę, ale niestety funduszy narazie brak
Mam nadzieje że w grudniu sie wprowadzimy
Noo myśmy kredyt wzięli bo bez tego ani rusz bo teraz mieszkamy z moja mama i juz nam sie tak marzy swoje własne wyczekane wymarzone gniazdko
A na pozwolenie czekalismy 4 lata bo był problem z dojazdem - była droga ale nie było jej na mapie - ale teraz to bedzie wieksza radosc TAKIE WYCZEKANE !Ania95 lubi tę wiadomość