Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie dobrze ja myslalam ze to tarczyca jak zrobilam w listopadzie badania krwi mialam 4.98 a teraz na letrox 50 spadla mi fo 1.13 i tak sie nie udalo dzis bylam zrobic toxo , estradiol, prolaktyne zobaczymy ale dowiem sie 12 lutego dopiero bo tak mam wizyte9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
CZeść dziewczyny, my staramy się a raczej zamierzamy sie starać o rodzeństwo dla 21 miesięcznej córeczki. Tylko tak trochę cięzko podjąć ostateczną decyzję, ponieważ mam umowę o pracę do sierpnia. Teoretycznie potem mi przedłużą ale nie wiem, co zrobić, czy odłożyc starania i poczekać do sierpnia. Mamy kredyt na dom, planów dużo a ja tak pragnę drugie dziecko
-
Czesc
My staramy sie o rodzenstwo dla Naszego 2.5 letniefo Syneczka. staramy sie juz dwa lata i dwa miesiace ale nadal karmie piersia wiec bylo trudniej. Jestem wlasnie na etapie odstawiania od piersi juz prawie w ogole nie karmie planuje przestac kompletnie na dniach. Mam pcos o pierwsze staralismy sie 6 lat.
PozdrawiamSzczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
ja walczę od x 2016 o pierwsze dziecko... jak na razie, bezskutecznie.
-
Hej, ja od kwietnia odstawiłam antykoncepcje, od września mozna powiedziec, ze starania przybrały na sile, wczesniej nie patrzylam czy dni plodne czy nie. 8 lutego powinnam dostać @, czekam z niecierpliwoscia, w tym cyklu pierwszy raz uzywalismy Conceive żel, moze cos pomoże:) ciagle mam nadzieje, chociaz czuje ze chyba sie nie udało nie mam zadnych innych objawów:/
-
Darinka wrote:Hej, ja od kwietnia odstawiłam antykoncepcje, od września mozna powiedziec, ze starania przybrały na sile, wczesniej nie patrzylam czy dni plodne czy nie. 8 lutego powinnam dostać @, czekam z niecierpliwoscia, w tym cyklu pierwszy raz uzywalismy Conceive żel, moze cos pomoże:) ciagle mam nadzieje, chociaz czuje ze chyba sie nie udało nie mam zadnych innych objawów:/
Darinka My też pierwszy cykl starań z żelem.. Ale u mnie @ powinna przyjść już w niedzielę i niestety chyba nadchodzi.. -
Niunka87 wrote:Hej
ja mam pobranie krwi w poniedzialek po ktorym dadza skierowanie do kliniki.
Mam nadzieje ze tym razem uda sie szybciej
a co to jest ten Conceive zel?
Niunka87 to żel dla par starających się) podobno pomaga dłużej przetrwać plemniczką -
futuremama wrote:My za pierwszym razem go uzywaliśmy ale ciężko mi ocenić jego skuteczność bo udało nam się za pierwszym razem Teraz też planuję kupić
Ale zazdroszcze parom którym udalo sie za pierwszym razem! A o drugie dziecko dlugo sie staracie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 18:10