Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiałam laparoskopię ponieważ miałam niedrożne jajowody a jajeczkowanie na USG miałam bardzo ładne, dostałam dupka dwa miesiące-cisza zrobił mi HSG i wszystko się wyjaśniło.Lola_M wrote:Hej witaj w gronie. A powiedz mi laparoskopie robi sie tylko wtedy jak nie ma jajeczkowania czy jak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja koleżanka to samo. W tamtym roku jakoś zlapałam doła i gadałysmy że my bardzo chcemy drugie dziecko ale jesteśmy na zakręcie życiowym i nie możemy, a ona że przecież już jedno mamy więc nawet jak nie wyjdzie z drugim to chyba nie będzie źleNiunka87 wrote:Ja tez jestem zawsze nakrecona.
wazyscy mi mowili ze jak pierwsze urodze to potem bedzie latwo a jednak nie jest...
mimo to zawsze mam nadzieje zawsze sie nakrecam a potem bol przy kolejnych negatywnych testach.
okresy mam bardzo niereguralne i zawsze sobie mowie ze poki go nie ma to moglo byc za wczesnie na test i tak z kazdym dlugim cyklem...
A ja patrzę na synka, który ostatnio ma fazę na dzidzie, jak u kogoś jesteśmy to glaszcze maluszki po główce i tym bardziej chcę drugie
-
nick nieaktualny
-
Willey wrote:Może i tak jest... ponoć dotyczy to wielu dziewczyn, a tym u których wyjdzie ze maja drożne to i tak wielu pomaga takie "przepchanie" ja zabieg miałam w lipcu i niestety nic nie pomogło

To chyba musze popytac mojego gin. A od czego mogly by sie "zapchac" z wiekim czy jakPcos

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny