Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarinka wrote:To hsg to chyba niezbyt przyjemne badanie, ostatnio gdzies na forum czytałam, że bolesne, no i kosztowne. Chyba że na nfz można zrobić.
Tak, na kasę chorych można zrobić ja robiłam prywatnie, koszt takiego zabiegu 300zł
Nie jest bardzo bolesne, tylko nieprzyjemne, ale stres robi swoje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mieszkam w malym a za wizyty jak ide na minitoring to tez place 50 zl jak mam pecherzyk jak go nie mialam w grudni to nic nie placilam. Dzis jak tez bylam skonsultowac wyniki bad hormonalnych i dostalam recepte to tez nic nie placilam. Gin mam okPcos
-
nick nieaktualny
-
Niunka87 wrote:Czesc
troche tu cicho moze przez to ze mamy weekend
Ja juz dwie noce nie karmie piersia moge oficjalnie powiedziec ze juz nie karmie.
Mam nadzieje, ze teraz uda mi sie latwiej zajsc w ciaze.
Pozdrawiam
Wszystko możliwe a jaka masz teraz prolaktyne przez to ze jeszcze karmisz?
Ja tam narazie nie mam co pisac dziś mój 8dc troche mnie jajnik boli tylko martwie sie że znowu po tej samej stronie co w tamtym cylkuPcos
-
Darinka wrote:Hej dziewczyny, ja czekam na @, która ma przyjść w czwartek i chyba przyjdzie, bo już mnie brzuch pobolewa tak samo jak co miesiąc, więc sie nastawiam psychicznie na kolejne rozczarowanie.
Powiem ci ze jak bylam w ciazy za moja córka tez mialam objawy jak nasie @ i czekalam i czekalam i nic dopiero pozniej zrobilam test. Te objawy są bardzo podobne do siebie jak nie takie same ból plecow piersi brzucha zly nastroj
Darinka lubi tę wiadomość
Pcos
-
Lola_M wrote:Powiem ci ze jak bylam w ciazy za moja córka tez mialam objawy jak nasie @ i czekalam i czekalam i nic dopiero pozniej zrobilam test. Te objawy są bardzo podobne do siebie jak nie takie same ból plecow piersi brzucha zly nastroj
To co piszesz daje mi nadzieję muszę cierpliwie poczekać. Zamierzam kupić test najwcześniej w sobotę -
Lola
nadal niewiem nadal czekam ba wyniki mam nadzieje ze zadzwonia za pare dni
Darinka
jak bylam w ciazy dwa razy to tez zawsze bolal mnie brzuch jak na okres Nadzieja jestWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 18:08
Darinka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
futuremama wrote:Darinka tyle kciuków jest zaciśniętych że wiesz... Myślisz że wytrwasz do tego 8 z testowaniem?
Hehe wytrwam, nigdy wczesniej nie robię, w grudniu mi się spóznila pierwszy raz dwa dni i dopiero zrobiłam. Brzuch zaczynam odczuwać coraz bardziej, typowy @ ból. Do tego nerwowa jestem, jak zwykle przed okresem. Także dziewczynki dziekuje za kciuki, ale myśle ze wyjdzie jak zwykle. no ale ja się nie poddam