Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:a powiedzcie mi monitoring może zrobić każdy ginekolog który posiada sprzęt w gabinecie czy odsyła do innego lekarza?
-
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:oki dzięki za odpowiedź Jeeeejku jak wy dużo wiecie :d ja jestem zielona w tym temacie Znam kalendarzyk i zwiastuny dni płodnych ale tematy medycyny są dla mnie obce
Kazda sie uczy i mozemy miec calkiem inne problemy. Ja np mam pcoPcos
-
Tak. I kazdy miesiac to rozczarowanie i czekanie do nasteplego cyklu liczenie dni obserwacja to strasznie męczące. A ty naprawde poszukaj dobrego lekarza co sie zainteresuje i zechce ci pomoc bo 2 lata staran bez efektu to dlugo. Niby jestes mloda ale to nie znaczy ze nie mozesz miec problemu. A to moze byc nawet nic takiego moze odrobine ingerencji lekarskiej i sie ułoży.
Ja ide do mojego gin w piatek popatrzec czy mi jakis pecherzyk urósłPcos
-
W sumie ja nie czuję już takiego parcia na testy nie szukam juz objawów za dużo z tego powodu cierpiałam teraz okres spóźnia się ok 2 tygodni cykle mam 26/30 dniowe mam 44 dzień cyklu ale nie czuję kompletnie nic prócz kłucia w dole brzucha.
Mam zamiar w przyszłym tygodniu już mieć ustaloną wizytę no zobaczymy.
Jeszcze trudniej jest jak się słucha w rodzinie że się powiększa o kilka dzieciaczków, a u Ciebie dalej nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 21:30
-
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:W sumie ja nie czuję już takiego parcia na testy nie szukam juz objawów za dużo z tego powodu cierpiałam teraz okres spóźnia się ok 2 tygodni cykle mam 26/30 dniowe mam 44 dzień cyklu ale nie czuję kompletnie nic prócz kłucia w dole brzucha.
Mam zamiar w przyszłym tygodniu już mieć ustaloną wizytę no zobaczymy.
I nie zrobilas jeszcze testu moze juz jestes w ciążyPcos
-
Hello, ja w pracy, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce wogóle mam wrażenie, że tak delikatnie kręci mi się w głowie, takie leciutkie zawroty. Chyba sobie już wkręcam planowana @ na 8, to chyba za szybko na zawroty głowy... oj co ta psychika potrafi zdziałać milego dnia dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 12:06