Nowe staraczki 2018
- 

WIADOMOŚĆ

- 

яóżσωє ѕłσń¢є wrote:Darinka spokojnie.
Ja też coś się słabo dzisiaj czuję, tłumaczę to sobie wczorajszym winkiem i kijowym ciśnieniem
Dzwoniłam do ginekologa odebrała jakaś wredna baba
 mam dzwonić po 14 do położnej i się umówić na wizytę 
A to znalazlas dobrego lekarza juzPcos

- 

Opinie są różne jednak przekonały mnie wpisy dziewczyn które starały się kilka lat i ten lekarz potraktował je poważnie i w końcu mają upragnione szczęście
 jak nie przetestuję to się nie dowiem a poza tym muszę na szybcika załatwić wizytę bo cykl mi sie strasznie wydłużył i zdało by się wywołać czerwoną falę. 
                                 - 

яóżσωє ѕłσń¢є wrote:Opinie są różne jednak przekonały mnie wpisy dziewczyn które starały się kilka lat i ten lekarz potraktował je poważnie i w końcu mają upragnione szczęście
 jak nie przetestuję to się nie dowiem a poza tym muszę na szybcika załatwić wizytę bo cykl mi sie strasznie wydłużył i zdało by się wywołać czerwoną falę.
Pewnie, jak nie pójdziesz to sie nie dowiesz. Trzeba zacząć działać. Korci mnie żeby test kupić
 to czekanie na @ się tak dłuży

- 

Ja teraz mialam @13 stycznia niestety cykle mam bardzoniereguralne.
Czuje sie jakbym byla w ciazy ale sama niewiem bo moze to od odstawienia od piersi szaleja hormony.
Poczekam pare dni i sprawdze
Trzymam kciuki Darinka
                                Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie - 

Niunka87 wrote:Ja teraz mialam @13 stycznia niestety cykle mam bardzoniereguralne.
Czuje sie jakbym byla w ciazy ale sama niewiem bo moze to od odstawienia od piersi szaleja hormony.
Poczekam pare dni i sprawdze
Trzymam kciuki Darinka
Wszystko możliwe hormony sie regulują i wszystko wróci do normyPcos

- 

яóżσωє ѕłσń¢є wrote:
 to wizytujemy razem 
Ja mam nadzieję że w końcu ktoś konkretnie podejdzie do mojego przypadku i nie zostanę na wstępie potraktowana jak małolata
Troszkę się peszę bo pierwszy raz idę do faceta xD
A ja zawsze do faceta, nigdy u kobiety nie byłam;)
Ja nie wytrzymałam, pierwszy raz, zrobiłam test przed @. Kreseczke widze,bladziutką, ale nie wiem, czy to urojenia czy faktycznie jest. Jutro rano powtórzę test i zobaczę.
                                    futuremama lubi tę wiadomość

- 

Darinka wrote:A ja zawsze do faceta, nigdy u kobiety nie byłam;)
Ja nie wytrzymałam, pierwszy raz, zrobiłam test przed @. Kreseczke widze,bladziutką, ale nie wiem, czy to urojenia czy faktycznie jest. Jutro rano powtórzę test i zobaczę.
To jak cos widzisz to jest nadzieja. Moze bete lepiej zrobic da ci pewniscPcos

- 

яóżσωє ѕłσń¢є wrote:
 to wizytujemy razem 
Ja mam nadzieję że w końcu ktoś konkretnie podejdzie do mojego przypadku i nie zostanę na wstępie potraktowana jak małolata
Troszkę się peszę bo pierwszy raz idę do faceta xD
Nie ma czego on sie już tyle napatrzyl ze mynie to obojetne hehehPcos

- 

Lola_M wrote:To jak cos widzisz to jest nadzieja. Moze bete lepiej zrobic da ci pewnisc
Zrobiłam drugi test po chwili pojawiła sie kreska troche bledsza od testowej a po 10 minutach juz ciemna jak testowa... może uda mi się jutro zrobić bete, ale czy nie za wcześnie termin @ dopiero na czwartek..

no zobaczymy