Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Darinka wrote:A ja zawsze do faceta, nigdy u kobiety nie byłam;)
Ja nie wytrzymałam, pierwszy raz, zrobiłam test przed @. Kreseczke widze,bladziutką, ale nie wiem, czy to urojenia czy faktycznie jest. Jutro rano powtórzę test i zobaczę. -
Darinka wrote:Zrobiłam drugi test po chwili pojawiła sie kreska troche bledsza od testowej a po 10 minutach juz ciemna jak testowa... może uda mi się jutro zrobić bete, ale czy nie za wcześnie termin @ dopiero na czwartek..
Jak jest cień cienia to sa duże szane. Jutro czekam na twoj wynik betyPcos
-
Obecnie mam duży problem zasnąć z powodu bólu w kolanie. Mam zerwane więzadła i leżę plackiem już od miesiąca ;/ no ale są i pozytywne strony moge poeksperymentować w kuchni i zaspokoić swoje zachcianki na COŚ dobrego
Jutro testuję koktajl pomidorowyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 00:41
-
Lola_M wrote:Są plusy i minusy siedzenia w domu a co zrobilas w kolano
-
Niunka87 wrote:Hej. Witamy
Darinka jak sie dzisiaj czujesz?
co slychac u Was?
U mnie narazie ok. Dzis 10dc (lametta od 3 do 7 dc) i cały czas czuje to raz jeden jajnik a raz drugi nie wiem czemu obydwa. W tamtym cyklu cczułam tylko jeden w którym zrobił sie pecherzyk a teraz obydwa. Monit mam dopiero w piatekPcos
-
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:W sumie to nie wiem poszłam spać w sobotę a rano już bolało lekarz obstawia że w nocy zaplątałam się gdzieś, w coś lub w kogoś nogą i szarpnęłam później olałam sprawę, a że mam stojący tryb życia to dużo do nieszczęścia nie trzeba było
Lily witaj
Darinka czekamy na Ciebie
Tak w ogóle cześć dziewczyny
U mnie masakra w pracy, mam ochotę rzucić wszystko i wyjść A z drugiej strony wiem że to mega próba dla mnie i muszę podołaćLilly_Ana lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nie mam jak sie wyrwać z pracy na betę. Dzis chyba nie dam rady zrobić, w mojej mieścinie szpitala brak:/ w nocy obudził mnie ból brzucha, jeszcze rano troche bolał. Ogólnie to mam takie delikatne zawroty, jakbym odlatywała. I nie moge sie na niczym skupić! Mam nadzieje ze będzie dobrze:)
Lola jajniki pracują, to chyba dobrze:) -
Darinka wrote:Hej dziewczyny, nie mam jak sie wyrwać z pracy na betę. Dzis chyba nie dam rady zrobić, w mojej mieścinie szpitala brak:/ w nocy obudził mnie ból brzucha, jeszcze rano troche bolał. Ogólnie to mam takie delikatne zawroty, jakbym odlatywała. I nie moge sie na niczym skupić! Mam nadzieje ze będzie dobrze:)
Lola jajniki pracują, to chyba dobrze:)
Ale i tak mi sie wydaje ze ci sie udało brzuch może bolec na poczatku ciazy.Pcos
-
Cześć dziewczyny, jestem tu od dawna, ale zazwyczaj czytam, nie udzielając się.
Jak nastroje? -
futuremama wrote:Masakra, zerwane wiązadła brzmią strasznie. Pewnie rekonwalescencja długa?
Lily witaj
Darinka czekamy na Ciebie
Tak w ogóle cześć dziewczyny
U mnie masakra w pracy, mam ochotę rzucić wszystko i wyjść A z drugiej strony wiem że to mega próba dla mnie i muszę podołać
Hej. Tak to w pracy jest czasem lepiej a czasem gorzej. A tak zle u ciebie.
A widze zenie masz juz jedno dziecko teraz sie starasz o drugie? A jak dlugoPcos