Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ciasteczko82 wrote:A ostatni ginekolog przez 3 miesiące nie widział ani jednego - w ogóle ...
ginekologa szukam - jak napisałam powyżej .. jedna się nie zna, druga mnie zbyła, trzecia tylko NFZ ...
czyli jestem bezpłodna całkowicie .. bez szans
Masz szane ja tez nie mialam pecherzykow dostalam lek i w otatnim cyklu mialam pecherzyk. Teraz czekam do piatku i ide na monit zobaczyc czy teraz cos uroslo. To moze w innym miescie jest jakis dobry lekarz trzeba szukac nie poddawac siePcos
-
Głowa do góry Ja staram się o maleństwo od 3 lat trafiałam na różnych lekarzy większość twierdziła że jestem za młoda na dziecko że w swoim czasie samo przyjdzie.
A teraz znalazłam nowego lekarza i w piątek idę na 1 wizytę mam nadzieję że będzie konkretny lekarz
Kochane nie możecie się poddawać na samym początku walki Mam nadzieję że wasza droga do szczęścia będzie jak najkrótsza, ale musicie być silneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:11
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:A ostatni ginekolog przez 3 miesiące nie widział ani jednego - w ogóle ...
ginekologa szukam - jak napisałam powyżej .. jedna się nie zna, druga mnie zbyła, trzecia tylko NFZ ...
czyli jestem bezpłodna całkowicie .. bez szans -
futuremama wrote:Czytałam że z wiekiem nasz organizm "oszczędza" i częściej zdarzają się bezowulacyjne cykle. Nie jest powiedziane w jakim wieku bo to kwestia indywidualna ale to że teraz nie miałaś wcale nie znaczy że nie czają się tam jajeczka gotowe wyruszyć w drogę Głowa do góry A dobry gin to ważna sprawa
Wiem ze zdarzają sie cykle bezovu ale ja mam pco mialam duzy testosteron ktory narazie jest opanowany. W tym momencie mam podwyzszona prolaktyne i tsh i to wszystko przyczynia sie do blokowania naturalnego cyklu. Ja gin mam spoko zawsze sie stara mi pomóc a oprocz tego chodze jeszcze do endo. Ktory tez sie staraPcos
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Rozumiem - ale co blokuje moje? Hormony są Ok - łącznie z prolaktyna tsh.. nie rozumiem
Dziwne że 3 pod rząd bez owu .. może ex ginek jest ślepa ?
Wszystko mozliwe ze lekarz sie nie dopatrzyl. Narazie nie ma sie czym przejmowac pojdziesz do innego bedzie zupelnie inaczej patrzyc na twoja sytuacjePcos
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Jestem strasznie zajeta w pracy, nie mam kiedy popisać, jak wracam do domu to tez ciagle cos, a wieczorem zasypiam juz przed 21 jutro jade na bete, wzielam dzien wolny. Wczoraj na tescie dwie kreski, jedna troche jasniejsza, ale widać (nie trzeba mrużyć oczu zeby zobaczy). Trzymam za Was kciuki, a Wy trzymajcie za mnie, mam nadzieje, ze w koncu sie udało
futuremama lubi tę wiadomość
-
Darinka wrote:Hej dziewczyny! Jestem strasznie zajeta w pracy, nie mam kiedy popisać, jak wracam do domu to tez ciagle cos, a wieczorem zasypiam juz przed 21 jutro jade na bete, wzielam dzien wolny. Wczoraj na tescie dwie kreski, jedna troche jasniejsza, ale widać (nie trzeba mrużyć oczu zeby zobaczy). Trzymam za Was kciuki, a Wy trzymajcie za mnie, mam nadzieje, ze w koncu sie udało
Wszystko na to wskazuje ze tobie sie udalo to daj znacPcos
-
ciasteczko82 wrote:Cześć - ale od razu w pierwszym cyklu po odstawieniu się staracie ?
Mi jak mantrę wbijano że muszę odczekać minumum 3 miesiące ... i tak zrobiłam - i dupaaaaa ciąży brak i owulacji rzekomo też... -
A ja w piątek idę na rozmowę z doradcą kredytowym, jutro albo w pt powinna @ być. I niech wszystko się dobrze toczy, to jeszcze jeden cykl i w marcu też do Was dołączę ze staraniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 20:10
-
futuremama wrote:A ja w piątek idę na rozmowę z doradcą kredytowym, jutro albo w pt powinna @ być. I niech wszystko się dobrze toczy, to jeszcze jeden cykl i w marcu też do Was dołączę ze staraniami
To bedzie na raźniej a kredyt bierzecie na dom czy zeby sie starac o dzidzie.Pcos
-
nick nieaktualny