Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:Oby... Jej w dodatku czytając forum nakręciłam się że jutro może mnie czekać miła niespodzianka, wmówiłam sobie objawy ciążowe istna paranoja.
Jutro się wszystko wyjaśni, ale by byla niespodzianka wszystko mozliweWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 19:51
-
Chciałabym się jeszcze raz przywitać bo przyszłam ostatnio, zapomniałam wrzucić w zakładki wątek i mi zniknął
Także hej, dziękuję za przyjęcieCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Darinka gratulacje
ja mam wizyte w klinice 21 lutegi nie moge sie doczekac mam nadzieje ze pomoga mi zajsc w ciaze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 09:56
Darinka, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
Witam
Ja już po wizycie No to kilka info:
Ciąży brak (bladzioch na teście nie został potwierdzony)
Torbiel: skierowanie do szpitala w celu diagnostyki i usunięcia
Badania: morfologia, mocz, glukoza
Jest maleńki kroczek, mały ale do przodu czuję że zaczynamy działać Dalsza diagnostyka po pobycie w szpitaluLilly_Ana lubi tę wiadomość
-
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:Witam
Ja już po wizycie No to kilka info:
Ciąży brak (bladzioch na teście nie został potwierdzony)
Torbiel: skierowanie do szpitala w celu diagnostyki i usunięcia
Badania: morfologia, mocz, glukoza
Jest maleńki kroczek, mały ale do przodu czuję że zaczynamy działać Dalsza diagnostyka po pobycie w szpitalu
To ta torbiel masz taka juz dużą że w szpitalu kazał ci usunąć? Mało tych badań masz żadne konkrety zadnych hormonów. Noc nie wywnioskuje po morgologii i moczu. Jacyś ci lekarze dziwni są. Ja ide na wizyte po 16Pcos
-
Lola_M wrote:To ta torbiel masz taka juz dużą że w szpitalu kazał ci usunąć? Mało tych badań masz żadne konkrety zadnych hormonów. Noc nie wywnioskuje po morgologii i moczu. Jacyś ci lekarze dziwni są. Ja ide na wizyte po 16
-
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:Ogólnie ten lekarz u którego byłam nie chce posługiwać się liczbami więc określa moja torbiel wielkości dużej śliwki. Priorytetem jest usunięcie jej żeby zacząć diagnostykę nie dawał nic na wyołanie okresu ani badań hormonalnych bo przy torbieli i tak mogą być zaburzone (wg lekarza) jak pozbędę się torbieli to dostanę kolejne badania i zaczniemy działać już konkretnie
No i dobrze, najwazniejsze ze zaczynasz dzialac i przede wszystkim trzeba sie pozbyc tej torbieli.
Ja tez mam wizyte w walentynki, mam nadzieje, ze bedzie cos widac i ze wszystko jest na odpowiednim miejscu. Męczy mnie brzuch średnio 3 razy na dobę, jest dość mocny takie rozpieranie w podbrzuszu, jajniki tez pobolewaja przy tym bólu. Nie wiem co to bedzie. Teraz najgorsze czekanie... -
Darinka wrote:No i dobrze, najwazniejsze ze zaczynasz dzialac i przede wszystkim trzeba sie pozbyc tej torbieli.
Ja tez mam wizyte w walentynki, mam nadzieje, ze bedzie cos widac i ze wszystko jest na odpowiednim miejscu. Męczy mnie brzuch średnio 3 razy na dobę, jest dość mocny takie rozpieranie w podbrzuszu, jajniki tez pobolewaja przy tym bólu. Nie wiem co to bedzie. Teraz najgorsze czekanie...
Przy ciazy to normalne czuc nawet tak jakby skurcze podobno macicy. A bol to taki jaby przy @ wiec na pewno wszystko okPcos