Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniedokoncaidealna wrote:Dużo dobrego o nim słyszałam. Leży już w szufladzie i czeka na rozpoczęcie nowego cyklu
Czemu polecasz Darinka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 15:50
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Ha ha - jest tak rzadki że połowa wylądowała na łożku a nie w środku chyba bez aplikatora nie dam rady stosować a cena zniechęca
Czemu polecasz Darinka?
Mowisz ze strasznie rzadki mialam kupić ale teraz to sie zastanowie. I faktycznie drogi jest. A ten co ma aplikatory to mało ekonomicznyPcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lola_M wrote:Hej dziewczyny ja wczoraj rano robilam zastrzyk na pekniecie. Dzis sie czuje fatalnie brzuch mnie boli jajniki tez i jeszcze te mdłości
Lola musisz przetrwać, działajcie, musi sie udać! to chyba dobrze, że jajniki bolą, może pęcherzyk pękł i dlatego. Ja nigdy nie miałam tego zastrzyku, więc nie wiem jakie samopoczucie po nim. -
Witam się w 51 dc
Lola działaj dostałaś dużą dawkę hormonu to i jajniki pracują
Darinka a jak u Ciebie dokuczają jakieś objawy?
Co do żelu, spotkałam się z różnymi opiniami, sama chciałam zacząć go stosować. W końcu kupiłam małą dawkę na spróbowanie i mojemu niestety nie spasował, czuł że jest za mokro, za duży poślizg i miał problem żeby dojść.
Miłej niedzieli życzę -
Darinka wrote:Lola musisz przetrwać, działajcie, musi sie udać! to chyba dobrze, że jajniki bolą, może pęcherzyk pękł i dlatego. Ja nigdy nie miałam tego zastrzyku, więc nie wiem jakie samopoczucie po nim.
Nie nastawiam sie w tym cyklu ze sie uda. Co ma byc to bedzie. Pewnych rzeczy nie jestesmy sami przeskoczyć.
A jak u ciebie juz brzuch nie boli. Zachcianki juz maszPcos
-
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:Witam się w 51 dc
Lola działaj dostałaś dużą dawkę hormonu to i jajniki pracują
Pewnie pracuja moze nawet juz peka. A z tym dzialaniem po zastrzyku to mic przyjemnego wszystko w środku boli jajniki czuc czy nawet macice sama nie wiem i tak przez tydzień.Pcos