Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
magdzi wrote:Witam Dziewczyny Zastanawiałam się do którego wątku dołączyć i stwierdziłam, że może tutaj Od tego cyklu zaczynamy starania o maluszka...
Hejka my tu wszystkie caly czas próbujemy na różne mozliwe sposobyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 23:10
Pcos
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Ehmmm ... a my dziś zaszaleliśmy ... 3 razy padam ...
Ja zawsze lubiłam rano, bo wieczorem często padam a teraz z małym zrobić coś rano graniczy z cudem
Magdzi witaj -
Hej.
Ja mam w środę wizytę. Czuje mocno jajniki wiec mam nadzieje ze coś tam miłego urosło no i dostane zastrzyki i działamy.Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
nick nieaktualny
-
Mam problem dziewczyny. Dziś rano wstaje i patrze jakieś nie duże plamienie mialam w nocy. I czytam na necie czy coś takiego może być bo rzekomo owulacje mialam miec i pisze ze sie to rzadko zdarza. A czy któraś z was miała plamienie podczas owu czy tylko ja takie dziwne rzeczy mam(chociaż to pierwszy raz w życiu)Pcos
-
nick nieaktualny
-
Lola_M wrote:Mam problem dziewczyny. Dziś rano wstaje i patrze jakieś nie duże plamienie mialam w nocy. I czytam na necie czy coś takiego może być bo rzekomo owulacje mialam miec i pisze ze sie to rzadko zdarza. A czy któraś z was miała plamienie podczas owu czy tylko ja takie dziwne rzeczy mam(chociaż to pierwszy raz w życiu)
Ja gdzieś na forum czytałam, że czasami może wystąpić plamienie owulacyjne. Mi się nigdy nie przytrafiło. Ale jak nieduże plamienie to myślę, że nie ma powodów do obaw, bo jednak czasami się zdarza. -
Aguś28 wrote:Gdzieś obiło mi się o uszy że powiększone endometrium może świadczyć o wczesnej ciąży ale nie wiem ile w tym prawdy. Zrobię po wizycie betę i problem będę miała z głowy.
A co do plamienia- tak, jest możliwe że wystąpiła owulacja.
To jesli owu była to teraz zastanawiam sie czy juz mam brac dupka bo niby lekarz kazal brac od 21dc ale z tego co wiem niektorzy biora od 16dc.
A bete zrób to bedzie wszystko jasne a lekarz nawet jak by cos widzial to nie wiem czy potwierdzil ze to napewno ciaza na tak wczesnym etapie tylko po endometriumPcos
-
Darinka wrote:Ja gdzieś na forum czytałam, że czasami może wystąpić plamienie owulacyjne. Mi się nigdy nie przytrafiło. Ale jak nieduże plamienie to myślę, że nie ma powodów do obaw, bo jednak czasami się zdarza.
Takie nie duże bylo i juz teraz nic nie ma. A poza tym wczoraj mnie brzuch bolal i jajniki i to tak bardzo a dzis juz prawie nic.Pcos
-
nick nieaktualny
-
Aguś28 wrote:Dupka kiedyś brałam od owulacji (12dn.) do końca opakowania po dwie tabletki rano i wieczorem na podtrzymanie ciałka żółtego, i nic z tego nie było bo jajowody były niedrożne ale strasznie się czułam po dupku.
To moze powinnam go dzis wziac jak mam 16 dcPcos