Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola_M wrote:Mam problem dziewczyny. Dziś rano wstaje i patrze jakieś nie duże plamienie mialam w nocy. I czytam na necie czy coś takiego może być bo rzekomo owulacje mialam miec i pisze ze sie to rzadko zdarza. A czy któraś z was miała plamienie podczas owu czy tylko ja takie dziwne rzeczy mam(chociaż to pierwszy raz w życiu)
-
hej jestem tu nowa. Jak na razie pierwszy miesiąc starań za nami. W poprzednich miesiącach byłam na leczeniu bo w cytologi wyszła trójka.Więc mimo że nie uważaliśmy nic nie wyszło. Mam nadzieję że ten miesiąc będzie bardziej szczęśliwy .
Miło mi przywitać się z wami w miejscu gdzie można o tym swobodnie pogadać. -
futuremama wrote:Może ten zastrzyk jakiś miał wpływ na to? Ja nigdy nie plamiłam przed owu ale PMS się zdarza Ale się śmieję, że to mój organizm się domaga żeby działać i sie wkurza że znów nic z tym nie robimy
Nie wydaje mi sie żeby to mógł powodować zastrzyk mialam go w tamtym cyklu i nic takiego nie było. Mam tylko nadzieje ze to byla owu w koncu bylam na usg w piatek i gin nic nie mówił ze jest cos nie takPcos
-
jagoda229 wrote:hej jestem tu nowa. Jak na razie pierwszy miesiąc starań za nami. W poprzednich miesiącach byłam na leczeniu bo w cytologi wyszła trójka.Więc mimo że nie uważaliśmy nic nie wyszło. Mam nadzieję że ten miesiąc będzie bardziej szczęśliwy .
Miło mi przywitać się z wami w miejscu gdzie można o tym swobodnie pogadać.
Hej miło że dołączylasPcos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Nie mam.... 3 msc monitoringu u innych lekarzy którzy mnie olali - teraz zaczęłam u nowego lekarza.
On chcę monitorować jeszcze 2 dni +dał zalecenia ma krew 2-3 dc
Hormony mam zrobione 13 dc Prolaktyne, tsh, fsh. Progesteron 23 dc.
I wszystkie masz ok?
Pewnie dlatego chce jeszcze tyle monit bo on zaczyna jakby od 0 i chce zobaczyć czy moze w nastepnych cyklach bedziesz miec pecherzyki. Potem ci napewno przepisze leki żeby sie pojawiłyciasteczko82 lubi tę wiadomość
Pcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:I wszystkie masz ok?
Pewnie dlatego chce jeszcze tyle monit bo on zaczyna jakby od 0 i chce zobaczyć czy moze w nastepnych cyklach bedziesz miec pecherzyki. Potem ci napewno przepisze leki żeby sie pojawiły
Zapewne przepisze na przyszły cykl... oby -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niedokoncaidealna wrote:Słuchajcie ja na razie kończę swoją przygodę ze staraniem. Jestem w ciąży. Jestem w mega szoku. Pierwszy cykl po odstawieniu hormonów. Jest pięknie
Gratulacje trzymaj za nas kciuki. A ja ci zycze powodzenia i duzo zdrowiaPcos
-
nick nieaktualnyGratulacje odstawiłam hormony we wrześniu 2017 ale czekałam 2 cykle przed rozpoczęciem starań - to chyba był duży błąd, ale robiłam wg zaleceń... może trzeba było od razu zacząć.
Też zastanawiam się, czy jednak te hormony nie zabiły moich jajników .. tyle lat brałam
A dziś i jutro znowu wizyta u ginek. Ostatnia w piątek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 06:29