Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola_M wrote:
Pewnie pracuja moze nawet juz peka. A z tym dzialaniem po zastrzyku to mic przyjemnego wszystko w środku boli jajniki czuc czy nawet macice sama nie wiem i tak przez tydzień. -
A mnie średnio dwa razy na dobe łapie dość mocny ból podbrzusza, chociaż zauwazylam, że wczoraj i dziś troche lżejszy niż ostatnio. No i jest mi zimno. A apetytu zbytnio nie mam na nic, żadnych zachcianek Lola, a może akurat zaskoczy już przy tym zastrzyku:) ja w walentynki mam wizyte u doktora, zobaczymy jak tam to wygląda, czy wogole bedzie coś widać.
-
nick nieaktualnyяóżσωє ѕłσń¢є wrote:Witam się w 51 dc
Lola działaj dostałaś dużą dawkę hormonu to i jajniki pracują
Darinka a jak u Ciebie dokuczają jakieś objawy?
Co do żelu, spotkałam się z różnymi opiniami, sama chciałam zacząć go stosować. W końcu kupiłam małą dawkę na spróbowanie i mojemu niestety nie spasował, czuł że jest za mokro, za duży poślizg i miał problem żeby dojść.
Miłej niedzieli życzę
U nas czasem wspomaganie ręką niestety .. ale nie jesteśmy już młodzi ... facet też po 35 traci wigor 20 latka ...
Natura to jakaś kpina - kobiety po 30 mają większe libido niż przed 30..faceci największe do 30... coś tu nie gra
A płodność największa jest do 25 co nijak się ma do obecnych czasów
-
ciasteczko82 wrote:U nas czasem wspomaganie ręką niestety .. ale nie jesteśmy już młodzi ... facet też po 35 traci wigor 20 latka ...
Natura to jakaś kpina - kobiety po 30 mają większe libido niż przed 30..faceci największe do 30... coś tu nie gra
A płodność największa jest do 25 co nijak się ma do obecnych czasów
Czasami się zastanawiam skąd mój bierze tyle siły i energiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 14:57
-
molisia wrote:Już miałam nadzieję,że.jutro będę testować aTu ból jak na okres i chyba.zaczynam płacić
Taka szkoda...
Ja też, ale teraz sie już boje bo boli, jak na okres chociaż zero innych objawów. Eh...Skoro można pomyśleć, że może być lepiej, to znaczy, że już jest lepiej. -
nick nieaktualnyяóżσωє ѕłσń¢є wrote:My młodzi szaleni, na szczęście jeszcze problemów nie mamy Ale czasami nie ukrywam w ruch idą zabawki i wybujała fantazja łóżkowa
Czasami się zastanawiam skąd mój bierze tyle siły i energi -
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:Korzystajcie ja odkryłam orgazmy po 30... fakt że też przy zmianie partnera ale jest dużo inaczej niż 10 lat temu - duzoooo lepiej a zabawki - yhmmm lubimy i ciuszki itp .. ale to chyba nie to forum na takie wyznania
Nie bylo mnie tu caly dzien a wy dziewczyny widze ze macie ciekawy tematPcos
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:A cojak doto forum to jestesmy caly czas w temacie tylko troszke z innej perspektywy. Trzeba czasem o czyms innym pogadac zeby nie myśleć caly czas o staraniach i czy sie uda czy nie
-
ciasteczko82 wrote:a propos przyjemności - czytałam, że zalecany jest orgazm kobiety Po wytrysku ... tylko jak ? hehe ... u nas z reguły ja mam pierwsza bo potem to już po zawodach
Tez slyszalam o tym ze plemniki szybciej trafiaja tam gdzie trzeba. No ale z orgazmem to roznie jest mi sie czasem udaje razem z MPcos
-
nick nieaktualny
-
яóżσωє ѕłσń¢є wrote:Trzeba nakręcić partnera grą wstępną jak już będzie odpowiednio nakręcony to zaczynacie działać ewentualnie partner się chwile przetrzymuje i orgazmy są plus minus w podobnym czasie
U mnie to musi byc na odwrót bo to u mnie dluzej zchodziPcos