X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TakBardzoCiebieChcę wrote:
    Dziewczyny nie wiem co się stało ale „zjadło” mi moj wpis :( Trochę mnie tu nie było za co Was przepraszam... Przychodzę do Was żeby podzielić się dobra wiadomością. Dzisiaj rano zobaczyłam po raz pierwszy 2 kreski na teście zrobionym w dniu spodziewanej miesiączki. Właśnie takie było moje marzenie w dniu urodzin gdy zdmuchiwalam świeczki na torcie 2 dni temu... Teraz lecę zrobić betę, trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok
    Hehe a ja mam caly wpis :-) chyba ze dopisalas haha
    Gratulacje ❤❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 10:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze u ginka i mowie Wam laski ile tu patologi siedzi. Boze. Z wygladu, zachowania i ubioru istna patologia. Powaznie. I one dzieci beda mialy kuzwaaaa

• Mamuśkaa1 Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Wiesz że podziwiam Cie za te starania tak szybko. Ja gdy wróciłam po macierzyńskim do pracy zupełnie nie byłam gotowa na kolejnego bobaska. Teraz za to myślę że różnica będzie już dość duża.

I tez odpusciłam termomert. Jak się pojawi kisiel w gaciach to będę bardziej działać. Muszę wyluzować. Regularny sex podstawą udanego związku jak to mówią :)
    Chciałabym mieć dzoeci z małą różnicą wieku, moja córka jest wymagającym dzieckiem, daje często popalić, jeszcze tydzień temu zaczęła chodzić, to już wogóle hehe, ale myślę, że jak się pojawi drugie dziecko, to dam radę, będę musiała :) a może ja pare lat o 3 ponyślimy ;) ja teraz chciałabym mieć chłopca

23.07.2017: Sandra ;*
    31.05.2019: wizyta na 13:00
    xnw443r8qh4hngjp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    A my widzę, że mamy ten sam dc :) A jak długie masz cykle?
    Teoretycznie 28 ..ale przez te cb do 30 mi sie przedluzyly.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Pozdrawiam ze słonecznego Wrocławia :) już po stresie :)
    Oooo tak u Nas goraco .ja juz w pracy .Tak bym Cie na kawe wyciagnela

Applejoy lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam endometrium o niejednorodnej echogenicznosci. Co to oznacza? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Siedze u ginka i mowie Wam laski ile tu patologi siedzi. Boze. Z wygladu, zachowania i ubioru istna patologia. Powaznie. I one dzieci beda mialy kuzwaaaa
    Zachowanie oki zgodze sie... Ale ubior nie jest wyznacznikiem patologi... Znam takoch rodzicow co wola kupic cos dziecku do ubioru jedzenia itp niz sobie...

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa89_89 wrote:
    Proszę o przepisy na priv :) nigdy nie mam pomysłu na proste i dobre sałatki
    Zaraz wysle tylko siade do komputera

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TakBardzoCiebieChcę wrote:
    Dziewczyny nie wiem co się stało ale „zjadło” mi moj wpis :( Trochę mnie tu nie było za co Was przepraszam... Przychodzę do Was żeby podzielić się dobra wiadomością. Dzisiaj rano zobaczyłam po raz pierwszy 2 kreski na teście zrobionym w dniu spodziewanej miesiączki. Właśnie takie było moje marzenie w dniu urodzin gdy zdmuchiwalam świeczki na torcie 2 dni temu... Teraz lecę zrobić betę, trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok
    Cudnie !gratulacje !! Nastepna do zarazania Nas.!!!

TakBardzoCiebieChcę lubi tę wiadomość

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konto mi sie usunelo bede zaczynac pisac od poczatku

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia nie uciekne... Ale siedze i usypiam! płakać mi się chce :( normalnie same łzy mi się cisną do oczu ;( nie wiem co się dzieje... Jakiś doł mi załączył.

TakBardzo - super! Gratuluje! Piękny prezent na urodziny!

Kupiłam sobie fancuskie z jabłkiem i jakoś nie umiem się za nie wziąć... Druga inka mi tylko przez gardło przechodzi...

TakBardzoCiebieChcę lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Phia nie uciekne... Ale siedze i usypiam! płakać mi się chce :( normalnie same łzy mi się cisną do oczu ;( nie wiem co się dzieje... Jakiś doł mi załączył.

TakBardzo - super! Gratuluje! Piękny prezent na urodziny!

Kupiłam sobie fancuskie z jabłkiem i jakoś nie umiem się za nie wziąć... Druga inka mi tylko przez gardło przechodzi...
    Wez ten kubek ciacho i dawaj do mnie na kawusie... Humorek ci poprawimy xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Wez ten kubek ciacho i dawaj do mnie na kawusie... Humorek ci poprawimy xD

Przypomnij gdzie mieszkasz?

Mnie dużo nie trzeba żeby się spakować i przyjechać... Gorzej bo mi się kończy urlop i dzis na 14 do pracy. Więc mnie dziś dopiero wieczorem zobaczycie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ginek na nfz przepisal mi jakieś hormony dla meza w zwiazku ze slabym nasieniem. Ale nie wiem czy mu to dawac??bo to domiesniowo...czy skonsultowac z urologiem??

zuzi_c lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Laski ginek na nfz przepisal mi jakieś hormony dla meza w zwiazku ze slabym nasieniem. Ale nie wiem czy mu to dawac??bo to domiesniowo...czy skonsultowac z urologiem??
    Ja bym skonsultowala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 10:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro przepisał to widocznie jest coś na rzeczy i pewnie działa.

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 12:34

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:

Ja też bym skonsultowała, sory ale ginek to nie urolog :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania nie mam pojęcia lekarz nic nie mówił?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Przypomnij gdzie mieszkasz?

Mnie dużo nie trzeba żeby się spakować i przyjechać... Gorzej bo mi się kończy urlop i dzis na 14 do pracy. Więc mnie dziś dopiero wieczorem zobaczycie
    Zielona gora a raczej okolice

‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ