Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTakBardzoCiebieChcę wrote:Dziewczyny nie wiem co się stało ale „zjadło” mi moj wpis Trochę mnie tu nie było za co Was przepraszam... Przychodzę do Was żeby podzielić się dobra wiadomością. Dzisiaj rano zobaczyłam po raz pierwszy 2 kreski na teście zrobionym w dniu spodziewanej miesiączki. Właśnie takie było moje marzenie w dniu urodzin gdy zdmuchiwalam świeczki na torcie 2 dni temu... Teraz lecę zrobić betę, trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok
Gratulacje ❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 10:19
-
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:Wiesz że podziwiam Cie za te starania tak szybko. Ja gdy wróciłam po macierzyńskim do pracy zupełnie nie byłam gotowa na kolejnego bobaska. Teraz za to myślę że różnica będzie już dość duża.
I tez odpusciłam termomert. Jak się pojawi kisiel w gaciach to będę bardziej działać. Muszę wyluzować. Regularny sex podstawą udanego związku jak to mówią23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Siedze u ginka i mowie Wam laski ile tu patologi siedzi. Boze. Z wygladu, zachowania i ubioru istna patologia. Powaznie. I one dzieci beda mialy kuzwaaaa
-
nick nieaktualnyTakBardzoCiebieChcę wrote:Dziewczyny nie wiem co się stało ale „zjadło” mi moj wpis Trochę mnie tu nie było za co Was przepraszam... Przychodzę do Was żeby podzielić się dobra wiadomością. Dzisiaj rano zobaczyłam po raz pierwszy 2 kreski na teście zrobionym w dniu spodziewanej miesiączki. Właśnie takie było moje marzenie w dniu urodzin gdy zdmuchiwalam świeczki na torcie 2 dni temu... Teraz lecę zrobić betę, trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok
TakBardzoCiebieChcę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia nie uciekne... Ale siedze i usypiam! płakać mi się chce normalnie same łzy mi się cisną do oczu ;( nie wiem co się dzieje... Jakiś doł mi załączył.
TakBardzo - super! Gratuluje! Piękny prezent na urodziny!
Kupiłam sobie fancuskie z jabłkiem i jakoś nie umiem się za nie wziąć... Druga inka mi tylko przez gardło przechodzi...TakBardzoCiebieChcę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Phia nie uciekne... Ale siedze i usypiam! płakać mi się chce normalnie same łzy mi się cisną do oczu ;( nie wiem co się dzieje... Jakiś doł mi załączył.
TakBardzo - super! Gratuluje! Piękny prezent na urodziny!
Kupiłam sobie fancuskie z jabłkiem i jakoś nie umiem się za nie wziąć... Druga inka mi tylko przez gardło przechodzi... -
nick nieaktualnyPhia wrote:Wez ten kubek ciacho i dawaj do mnie na kawusie... Humorek ci poprawimy xD
Przypomnij gdzie mieszkasz?
Mnie dużo nie trzeba żeby się spakować i przyjechać... Gorzej bo mi się kończy urlop i dzis na 14 do pracy. Więc mnie dziś dopiero wieczorem zobaczycie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Laski ginek na nfz przepisal mi jakieś hormony dla meza w zwiazku ze slabym nasieniem. Ale nie wiem czy mu to dawac??bo to domiesniowo...czy skonsultowac z urologiem??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 10:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny