Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wyniki pewnie będą jutro. Licze tylko że będzie wysoko i którys z moich jajników jednak wypluł komóreczkę, nawet jak w ciąży nie jestem to myśl że jednak wszystko działa będzie mnie pozytywnie nastrajała.
Bo w weekend to tej wizycie załapałam doła. Mam się seksić, łykać tabletki a nie mysleć o ciąży. Jak ja sie pytam.
Adasiowa , spóźnione życzenia urodzinowe dla synka.
Pochwal się co fajnego dostał bo nie mam pomysłu na prezent dla swego.
Zuzi, a ta śpioza u Ciebie to może dobry znak?
Malunia i jak ty dzisiaj?
Trzymam za Was wszystkie kciuki. Mam nadzieje że te które doczekają weekendowego testowania wysusiają po dwie kreseczkizuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGadalam z moim ...facet to facet ...nie zmienia sie nigdy .Po ostatniej wizycie u gin gadalam z nim co i jak i mowilam mu wszystko bo sam chcial sluchac...ale byl mecz !! I on mi mowi teraz to i to i to ..a ja chwila ! Ja Ci mowilam to i to ale Ty mecz chyba ogladales a nie mnie sluchles bo ja Ci to wyraznie mowilam .. a On na to ze widocznoe tak.hehe...
Nauczka na przyszlosc ..wylaczamy wszystkie odbiorniki tv i radiowe i wszystkie bodzce z zewnatrz . Facet nie ma podzielnej uwagi ! -
nick nieaktualnyMamuśkaa1 wrote:Hej wszystkim
wczoraj wypiłam se z 2 piwa, jakoś nie myślę, że się udało i jestem w ciąży, co ma być, to będzie, nie będę sobie odmawiać
Mamuśkaa1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski podpowiedźcie mi jakieś smaczne i szybkie dania i przystawki. W sobote idziemy na impreze a w niedziele rodzice, dziadkowie i chrześni przyjeżdżaja na obiad z okazji urodzin synka. Mam 12 osób do nakarmienia. A będę "wczorajsza" i musi być coś prostego żeby nie schrzanić. W sobote już coś tam zrobię , ale wiadomo że ze wszystkim się nie wyrobię.
-
Zuza ale bym poszła na taką nocną jazdę! Super
też się próbowałam uczyć takiego hamowania ale to jednak nie dla mnie. Hamulec - mąż sprawdza się najlepiej
U mnie w mieście jest bardzo dużo ścieżek rowerowych, rolkarzy pełno więc raczej nikogo nie dziwi 30-stka Ewa w ochraniaczach gibająca się na rolkach
Rolki
Phia, zuzi_c lubią tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Ewa89_89 wrote:Ja jestem rolkowy jeździec okazjonalny, mimo, że jako tako mi to idzie to i tak ubieram się w komplet ochraniaczy
Mam mega stracha, że zaraz wywinę orła ale i tak lubię jeździć
jest jeden problem dość duży... nie umiem hamować więc dobrze jeździ mi się z mężulkiem bo wpadam na niego i on mnie łapie przed ulicą. Kierowcy w mieście chyba już mnie znają bo hamują kilometr przed przejściem jak widzą, że nadjeżdżam
Jako pieszy nigdy nie zaznałam tyle uprzejmości na drodze ze strony kierujących jak jako jeździec na rolkach
Haha ja też nie umiem hamować na rolkachWszystkie słupy i znaki są moje
Phia, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:Laski podpowiedźcie mi jakieś smaczne i szybkie dania i przystawki. W sobote idziemy na impreze a w niedziele rodzice, dziadkowie i chrześni przyjeżdżaja na obiad z okazji urodzin synka. Mam 12 osób do nakarmienia. A będę "wczorajsza" i musi być coś prostego żeby nie schrzanić. W sobote już coś tam zrobię , ale wiadomo że ze wszystkim się nie wyrobię.
Jak do mnie wpadają goście i muszę ich wykarmić to mam taki zestaw imprezowy do zrobienia w 2 godziny i awaryjnie zawsze stosuję:
1. jajka w majonezie
2. talerz wędlin, kabanoski, kiełbaska
3. Talerz warzyw, rzodkiewka, pomidor, ogórek, ze szczypiorkiem, cebulką
4. Śledzie, zazwyczaj koreczki kupne
5. Tatar
6. Sałatka grecka z fetą i kurczakiem
7. Trochę fety jak mi zostanie z sałatki ro rozkrawam pomidorki koktajlowe na pół, wydrążam i fetą z drobnoposiekaną cebulka, pieprzem ziołowym wypełniam pomidorki.
8. Zawijasy z tortilli z salatą, szynką, serem, majonezem.
9. Zawijasy z ciasta francuskiego z pieczarkami, z szynką, serem itd. Zazwyczaj kupuję dwa ciasta i robię 2 różne smaki.
10. Na ciepło: pałki z kurczaka w worku, pomysł na., do tego ziemniak, ogórki konserwowe
11. Chili con carne, bardzo łatwe z mięsa mielonego, setki przepisów na neciegotowe pomysły na
12. Zazwyczaj coś na co jest teraz sezon: szparagi w boczku, faszerowana cukinia itd...
Nie zawsze robię to wszystko, zależy ile osób przyjdzie ale nikt głodny nie wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 09:31
Konieczynka lubi tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Hej laski
U nas dzisiaj znowu leje. Przyjdzie sie pochlastac przez ta pogode.
Ja dzisiaj od rana wsciekla jakas chodze. Moj misl jechac pozniej do pracy bo mialsm jechac do lekarza ale biedny zapomnial. I znowu wychodzi na to ze wszystko musze robic z dziecmi przy nodze. No nic juz i tak za pozno bo mlody ztobil afere o ubieranie wiec w koncu nigdzie nie jade....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Konieczynka wrote:Laski podpowiedźcie mi jakieś smaczne i szybkie dania i przystawki. W sobote idziemy na impreze a w niedziele rodzice, dziadkowie i chrześni przyjeżdżaja na obiad z okazji urodzin synka. Mam 12 osób do nakarmienia. A będę "wczorajsza" i musi być coś prostego żeby nie schrzanić. W sobote już coś tam zrobię , ale wiadomo że ze wszystkim się nie wyrobię.
Ewcia dobrze Ci wszystko rozpisała ! Ja bym jeszcze dała caprese czyli mozarella, pomidory i świeża bazylia + oliwa szybko się robi i dobrze wygląda i smakujeA do tego zamiast napoju woda z cytryną i świeżą miętą
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Wyniki pewnie będą jutro. Licze tylko że będzie wysoko i którys z moich jajników jednak wypluł komóreczkę, nawet jak w ciąży nie jestem to myśl że jednak wszystko działa będzie mnie pozytywnie nastrajała.
Bo w weekend to tej wizycie załapałam doła. Mam się seksić, łykać tabletki a nie mysleć o ciąży. Jak ja sie pytam.
Adasiowa , spóźnione życzenia urodzinowe dla synka.
Pochwal się co fajnego dostał bo nie mam pomysłu na prezent dla swego.
Zuzi, a ta śpioza u Ciebie to może dobry znak?
Malunia i jak ty dzisiaj?
Trzymam za Was wszystkie kciuki. Mam nadzieje że te które doczekają weekendowego testowania wysusiają po dwie kreseczki
Ja dzisiaj wstałam i nawet nic nie jem... Nie mam apetytu... Zrobiłam sobie inke i siedze. Czekam aż teściowa wróci bo młody na zakupy nie bardzo chce jechać i chce do nie iść jak pojade... A tak poza tym bolą mnie lędźwia. Ale jakoś tak dzisiaj mam z tyłu głowy że pewnie nie jestem i bede z wami walczyc kolejny cykl. Ale się te dni ciągną -
Ewa89_89 wrote:Zuza ale bym poszła na taką nocną jazdę! Super
też się próbowałam uczyć takiego hamowania ale to jednak nie dla mnie. Hamulec - mąż sprawdza się najlepiej
U mnie w mieście jest bardzo dużo ścieżek rowerowych, rolkarzy pełno więc raczej nikogo nie dziwi 30-stka Ewa w ochraniaczach gibająca się na rolkach
Rolki
haha no to bosko ja muszę sobie kupić ochraniacze na rolki właśniemam tylko rowerowe póki co. Właśnie przeżywam dramat bo za miesiąc mamy urlop i mieliśmy zrobić objazdówkę po bikeparkach + tatry. teraz jak mąż z ręką w gipsie to chyyba pozostaje mi jeździć samej