Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już sobie wymyśliłam obiad na jutro.

Ale mi się zachciało: pulpeciki wieprzowe w sosie chrzanowym z kaszą i ogórkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja burze kocham ❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no ide spać... Laski jutro za 2.49 mięso mielone wieprzowe w lidlu. Wiec rano wstaje bo wykupią :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Nie no ide spać... Laski jutro za 2.49 mięso mielone wieprzowe w lidlu. Wiec rano wstaje bo wykupią :P
    Heh szalec bd w sklepie :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    A co taka podejrzana cena ????
    U Nas wołowe do spaghetti idzie ,ale czasem mieszam z mielonym z szynki.a w ogole to mam maszynke elektryczna i najsczesciej sama miele .Mam wtedy w miare pewność.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 22:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet zapakowane miesko w sklepie moze byc trefne... Nio nie ukrywajmy tak czasami jest szczegolnie jak z sasiednich panstw pochodzi ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 22:48

• Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Taka babka witaj w klubie cycków, na które prędzej kupisz namiot niż ładny stanik. Ja moje lubię w sumie. Mam nadzieję że przez to że są takie wielkie to będzie więcej zdrowego mleczka dla dzidziusia.
    Mój mąż je kocha ;-)

MOj też nie narzeka ale jak ide do sklepu i musze kupić rozmiar bluzki L lub Xl a pasowała by w tali spokojnie S to juz nie dokonca sie mi to podoba. ale cóż może jest jakis plus Dużych cycków;D

9 cs
    cykl 32 dni
    Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
    Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Kurde u mnie burza od rana. Pogoda ma ciężki okres chyba teraz że jest taka zmienna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Dziewczyny my tu tak o wszystkim sobie mówimy, że niedługo to będzie wyglądało tak: :D :D :D <3

https://naforum.zapodaj.net/1174406b3372.jpg.html
    Ale się uśmiałam:)hahaha
    Kocham memy bez nich swiat bylby smutny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 05:37

zuzi_c lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa laski właśnie weszłam na olx i co? Mam zaproszenie na rozmowę w sprawie pracy w środę na 14:)
    Ale super:)

Sandersik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ewa89_89, Plamka_92 lubią tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No DZIEŃ DOBRY moje laseczki w ten piękny słoneczny dzień:)

Troche mnie tu nie było przez weekend, bo impreza za imprezą :) ale czytalam na bieżąco, aby nie być w tyle :)

U mnie wczoraj po 12.00 wyszedł piękny pozytywny test owu, chyba dawno nie mialam tak intensywnej kreseczki, więc od rana dzisiaj działanie było :) mam nadzieję ze ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy:)

Kurczę nie wiem jaką temp wpisać, bo mnie mąż niespodziewanie obudził 1,5h przed budzikiem gdzie mierzę temp, i jak mierzylam o 6.00 to wyszło mi 36,35 i stwierdzilam ze organizm się juz zdążył wychlodzic, więc dodalam 0,2 do wyniku i tak zapisałam, ale zaznaczyłam zeby jej nie brał pod uwagę, myślicie ze będzie tak ok?

zuzi_c, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Dziewczyny my tu tak o wszystkim sobie mówimy, że niedługo to będzie wyglądało tak: :D :D :D <3

Hehehe

Ja nawet na fb jestem dla memów ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    No DZIEŃ DOBRY moje laseczki w ten piękny słoneczny dzień:)

Troche mnie tu nie było przez weekend, bo impreza za imprezą :) ale czytalam na bieżąco, aby nie być w tyle :)

U mnie wczoraj po 12.00 wyszedł piękny pozytywny test owu, chyba dawno nie mialam tak intensywnej kreseczki, więc od rana dzisiaj działanie było :) mam nadzieję ze ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy:)

Kurczę nie wiem jaką temp wpisać, bo mnie mąż niespodziewanie obudził 1,5h przed budzikiem gdzie mierzę temp, i jak mierzylam o 6.00 to wyszło mi 36,35 i stwierdzilam ze organizm się juz zdążył wychlodzic, więc dodalam 0,2 do wyniku i tak zapisałam, ale zaznaczyłam zeby jej nie brał pod uwagę, myślicie ze będzie tak ok?
    Mysle ze idealnie ,ja tez dodaje 0,1 jak godzina roznicy ,ale w zeszlym msc mialam pare imprez i tez zaznaczalam zeby nie bral ..nawet na poczatku owlwulki tak bylo.

Sandersik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzień dobry tak w ogóle !!:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:

Widziałam ten obrazek i też o forum pomyślałam :D

zuzi_c lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka wrote:
    MOj też nie narzeka ale jak ide do sklepu i musze kupić rozmiar bluzki L lub Xl a pasowała by w tali spokojnie S to juz nie dokonca sie mi to podoba. ale cóż może jest jakis plus Dużych cycków;D

U mnie to samo. Albo za ciasna w cyckach albo za szeroka wszędzie oprócz cycków. Klasycznych koszul prawie nie noszę. Ewentualnie na wierzch na podkoszulek z rozpiętymi guzikami. Pięknych sukienek, takich dopasowanych też ze świecą szukać.

Ale to niewielki koszt za tyyyyyylllleeeee zabawy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to widziałyście:)?

https://zapodaj.net/03f48e5b07065.png.html

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kropeczka85, didi123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Płodne Laski :)

U mnie dzisiaj intensywny dzień w pracy się zapowiada więc życzę Wam pięknego dzionka i dużo radości. Lecę przewalać moje cyferki :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    A to widziałyście:)?

https://zapodaj.net/03f48e5b07065.png.html
    Hehehe

No tak to u Nas dzis wyglada ,bo wlasnie sie pożarliśmy , a zdarza sie to raz na rok i na pewno w tym cyklu to dziecka z tego nie bedzie :p

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z pracy i życzę miłego dnia kochane :*

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ