Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Nie no ide spać... Laski jutro za 2.49 mięso mielone wieprzowe w lidlu. Wiec rano wstaje bo wykupią
U Nas wołowe do spaghetti idzie ,ale czasem mieszam z mielonym z szynki.a w ogole to mam maszynke elektryczna i najsczesciej sama miele .Mam wtedy w miare pewność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 22:41
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Taka babka witaj w klubie cycków, na które prędzej kupisz namiot niż ładny stanik. Ja moje lubię w sumie. Mam nadzieję że przez to że są takie wielkie to będzie więcej zdrowego mleczka dla dzidziusia.
Mój mąż je kocha
MOj też nie narzeka ale jak ide do sklepu i musze kupić rozmiar bluzki L lub Xl a pasowała by w tali spokojnie S to juz nie dokonca sie mi to podoba. ale cóż może jest jakis plus Dużych cycków;D9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Dziewczyny my tu tak o wszystkim sobie mówimy, że niedługo to będzie wyglądało tak:
https://naforum.zapodaj.net/1174406b3372.jpg.html
Kocham memy bez nich swiat bylby smutny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 05:37
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No DZIEŃ DOBRY moje laseczki w ten piękny słoneczny dzień
Troche mnie tu nie było przez weekend, bo impreza za impreząale czytalam na bieżąco, aby nie być w tyle
U mnie wczoraj po 12.00 wyszedł piękny pozytywny test owu, chyba dawno nie mialam tak intensywnej kreseczki, więc od rana dzisiaj działanie byłomam nadzieję ze ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy:)
Kurczę nie wiem jaką temp wpisać, bo mnie mąż niespodziewanie obudził 1,5h przed budzikiem gdzie mierzę temp, i jak mierzylam o 6.00 to wyszło mi 36,35 i stwierdzilam ze organizm się juz zdążył wychlodzic, więc dodalam 0,2 do wyniku i tak zapisałam, ale zaznaczyłam zeby jej nie brał pod uwagę, myślicie ze będzie tak ok?zuzi_c, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandersik wrote:No DZIEŃ DOBRY moje laseczki w ten piękny słoneczny dzień
Troche mnie tu nie było przez weekend, bo impreza za impreząale czytalam na bieżąco, aby nie być w tyle
U mnie wczoraj po 12.00 wyszedł piękny pozytywny test owu, chyba dawno nie mialam tak intensywnej kreseczki, więc od rana dzisiaj działanie byłomam nadzieję ze ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy:)
Kurczę nie wiem jaką temp wpisać, bo mnie mąż niespodziewanie obudził 1,5h przed budzikiem gdzie mierzę temp, i jak mierzylam o 6.00 to wyszło mi 36,35 i stwierdzilam ze organizm się juz zdążył wychlodzic, więc dodalam 0,2 do wyniku i tak zapisałam, ale zaznaczyłam zeby jej nie brał pod uwagę, myślicie ze będzie tak ok?Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:MOj też nie narzeka ale jak ide do sklepu i musze kupić rozmiar bluzki L lub Xl a pasowała by w tali spokojnie S to juz nie dokonca sie mi to podoba. ale cóż może jest jakis plus Dużych cycków;D
U mnie to samo. Albo za ciasna w cyckach albo za szeroka wszędzie oprócz cycków. Klasycznych koszul prawie nie noszę. Ewentualnie na wierzch na podkoszulek z rozpiętymi guzikami. Pięknych sukienek, takich dopasowanych też ze świecą szukać.
Ale to niewielki koszt za tyyyyyylllleeeee zabawy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny