Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Nie no ide spać... Laski jutro za 2.49 mięso mielone wieprzowe w lidlu. Wiec rano wstaje bo wykupią
U Nas wołowe do spaghetti idzie ,ale czasem mieszam z mielonym z szynki.a w ogole to mam maszynke elektryczna i najsczesciej sama miele .Mam wtedy w miare pewność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 22:41
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Taka babka witaj w klubie cycków, na które prędzej kupisz namiot niż ładny stanik. Ja moje lubię w sumie. Mam nadzieję że przez to że są takie wielkie to będzie więcej zdrowego mleczka dla dzidziusia.
Mój mąż je kocha
MOj też nie narzeka ale jak ide do sklepu i musze kupić rozmiar bluzki L lub Xl a pasowała by w tali spokojnie S to juz nie dokonca sie mi to podoba. ale cóż może jest jakis plus Dużych cycków;D9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Dziewczyny my tu tak o wszystkim sobie mówimy, że niedługo to będzie wyglądało tak:
https://naforum.zapodaj.net/1174406b3372.jpg.html
Kocham memy bez nich swiat bylby smutny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 05:37
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No DZIEŃ DOBRY moje laseczki w ten piękny słoneczny dzień
Troche mnie tu nie było przez weekend, bo impreza za imprezą ale czytalam na bieżąco, aby nie być w tyle
U mnie wczoraj po 12.00 wyszedł piękny pozytywny test owu, chyba dawno nie mialam tak intensywnej kreseczki, więc od rana dzisiaj działanie było mam nadzieję ze ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy:)
Kurczę nie wiem jaką temp wpisać, bo mnie mąż niespodziewanie obudził 1,5h przed budzikiem gdzie mierzę temp, i jak mierzylam o 6.00 to wyszło mi 36,35 i stwierdzilam ze organizm się juz zdążył wychlodzic, więc dodalam 0,2 do wyniku i tak zapisałam, ale zaznaczyłam zeby jej nie brał pod uwagę, myślicie ze będzie tak ok?zuzi_c, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandersik wrote:No DZIEŃ DOBRY moje laseczki w ten piękny słoneczny dzień
Troche mnie tu nie było przez weekend, bo impreza za imprezą ale czytalam na bieżąco, aby nie być w tyle
U mnie wczoraj po 12.00 wyszedł piękny pozytywny test owu, chyba dawno nie mialam tak intensywnej kreseczki, więc od rana dzisiaj działanie było mam nadzieję ze ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy:)
Kurczę nie wiem jaką temp wpisać, bo mnie mąż niespodziewanie obudził 1,5h przed budzikiem gdzie mierzę temp, i jak mierzylam o 6.00 to wyszło mi 36,35 i stwierdzilam ze organizm się juz zdążył wychlodzic, więc dodalam 0,2 do wyniku i tak zapisałam, ale zaznaczyłam zeby jej nie brał pod uwagę, myślicie ze będzie tak ok?Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:MOj też nie narzeka ale jak ide do sklepu i musze kupić rozmiar bluzki L lub Xl a pasowała by w tali spokojnie S to juz nie dokonca sie mi to podoba. ale cóż może jest jakis plus Dużych cycków;D
U mnie to samo. Albo za ciasna w cyckach albo za szeroka wszędzie oprócz cycków. Klasycznych koszul prawie nie noszę. Ewentualnie na wierzch na podkoszulek z rozpiętymi guzikami. Pięknych sukienek, takich dopasowanych też ze świecą szukać.
Ale to niewielki koszt za tyyyyyylllleeeee zabawy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny