X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już sobie wymyśliłam obiad na jutro.

Ale mi się zachciało: pulpeciki wieprzowe w sosie chrzanowym z kaszą i ogórkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja burze kocham ❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no ide spać... Laski jutro za 2.49 mięso mielone wieprzowe w lidlu. Wiec rano wstaje bo wykupią :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Nie no ide spać... Laski jutro za 2.49 mięso mielone wieprzowe w lidlu. Wiec rano wstaje bo wykupią :P
    Heh szalec bd w sklepie :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    A co taka podejrzana cena ????
    U Nas wołowe do spaghetti idzie ,ale czasem mieszam z mielonym z szynki.a w ogole to mam maszynke elektryczna i najsczesciej sama miele .Mam wtedy w miare pewność.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 22:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet zapakowane miesko w sklepie moze byc trefne... Nio nie ukrywajmy tak czasami jest szczegolnie jak z sasiednich panstw pochodzi ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 22:48

• Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Taka babka witaj w klubie cycków, na które prędzej kupisz namiot niż ładny stanik. Ja moje lubię w sumie. Mam nadzieję że przez to że są takie wielkie to będzie więcej zdrowego mleczka dla dzidziusia.
    Mój mąż je kocha ;-)

MOj też nie narzeka ale jak ide do sklepu i musze kupić rozmiar bluzki L lub Xl a pasowała by w tali spokojnie S to juz nie dokonca sie mi to podoba. ale cóż może jest jakis plus Dużych cycków;D

9 cs
    cykl 32 dni
    Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
    Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Kurde u mnie burza od rana. Pogoda ma ciężki okres chyba teraz że jest taka zmienna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Dziewczyny my tu tak o wszystkim sobie mówimy, że niedługo to będzie wyglądało tak: :D :D :D <3

https://naforum.zapodaj.net/1174406b3372.jpg.html
    Ale się uśmiałam:)hahaha
    Kocham memy bez nich swiat bylby smutny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 05:37

zuzi_c lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa laski właśnie weszłam na olx i co? Mam zaproszenie na rozmowę w sprawie pracy w środę na 14:)
    Ale super:)

Sandersik, Mama36, Paula 90, Ewa89_89, Plamka_92 lubią tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No DZIEŃ DOBRY moje laseczki w ten piękny słoneczny dzień:)

Troche mnie tu nie było przez weekend, bo impreza za imprezą :) ale czytalam na bieżąco, aby nie być w tyle :)

U mnie wczoraj po 12.00 wyszedł piękny pozytywny test owu, chyba dawno nie mialam tak intensywnej kreseczki, więc od rana dzisiaj działanie było :) mam nadzieję ze ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy:)

Kurczę nie wiem jaką temp wpisać, bo mnie mąż niespodziewanie obudził 1,5h przed budzikiem gdzie mierzę temp, i jak mierzylam o 6.00 to wyszło mi 36,35 i stwierdzilam ze organizm się juz zdążył wychlodzic, więc dodalam 0,2 do wyniku i tak zapisałam, ale zaznaczyłam zeby jej nie brał pod uwagę, myślicie ze będzie tak ok?

zuzi_c, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Dziewczyny my tu tak o wszystkim sobie mówimy, że niedługo to będzie wyglądało tak: :D :D :D <3

Hehehe

Ja nawet na fb jestem dla memów ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    No DZIEŃ DOBRY moje laseczki w ten piękny słoneczny dzień:)

Troche mnie tu nie było przez weekend, bo impreza za imprezą :) ale czytalam na bieżąco, aby nie być w tyle :)

U mnie wczoraj po 12.00 wyszedł piękny pozytywny test owu, chyba dawno nie mialam tak intensywnej kreseczki, więc od rana dzisiaj działanie było :) mam nadzieję ze ten miesiąc będzie dla nas szczęśliwy:)

Kurczę nie wiem jaką temp wpisać, bo mnie mąż niespodziewanie obudził 1,5h przed budzikiem gdzie mierzę temp, i jak mierzylam o 6.00 to wyszło mi 36,35 i stwierdzilam ze organizm się juz zdążył wychlodzic, więc dodalam 0,2 do wyniku i tak zapisałam, ale zaznaczyłam zeby jej nie brał pod uwagę, myślicie ze będzie tak ok?
    Mysle ze idealnie ,ja tez dodaje 0,1 jak godzina roznicy ,ale w zeszlym msc mialam pare imprez i tez zaznaczalam zeby nie bral ..nawet na poczatku owlwulki tak bylo.

Sandersik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzień dobry tak w ogóle !!:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:

Widziałam ten obrazek i też o forum pomyślałam :D

zuzi_c lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka wrote:
    MOj też nie narzeka ale jak ide do sklepu i musze kupić rozmiar bluzki L lub Xl a pasowała by w tali spokojnie S to juz nie dokonca sie mi to podoba. ale cóż może jest jakis plus Dużych cycków;D

U mnie to samo. Albo za ciasna w cyckach albo za szeroka wszędzie oprócz cycków. Klasycznych koszul prawie nie noszę. Ewentualnie na wierzch na podkoszulek z rozpiętymi guzikami. Pięknych sukienek, takich dopasowanych też ze świecą szukać.

Ale to niewielki koszt za tyyyyyylllleeeee zabawy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to widziałyście:)?

https://zapodaj.net/03f48e5b07065.png.html

Mama36, Phia, melunia91, Kropeczka85, didi123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Płodne Laski :)

U mnie dzisiaj intensywny dzień w pracy się zapowiada więc życzę Wam pięknego dzionka i dużo radości. Lecę przewalać moje cyferki :)

Phia, milea.26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    A to widziałyście:)?

https://zapodaj.net/03f48e5b07065.png.html
    Hehehe

No tak to u Nas dzis wyglada ,bo wlasnie sie pożarliśmy , a zdarza sie to raz na rok i na pewno w tym cyklu to dziecka z tego nie bedzie :p

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z pracy i życzę miłego dnia kochane :*

milea.26, Malwa13 lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ