Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Tonę dokładnie w tych samych myślach ostatnio. Mam nadzieję, że to wkrótce minie. Ja juz trzeci dzień nie mierzę temperatury. Czuję się teraz jak alkoholik, który pisze ile dni jest już "czysty".
Starania stały się paskudnym nałogiem. Trzeba w końcu wziąć dupę w troki i się ogarnąć. Co też z coraz lepszym rezultatem czynię. I jest w tym bardzo duży udział tego forum
Nie chce sie złamać ..przeciez po ovu juz na nic nie mamy wplywu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:Cześć, mało mnie tutaj choć czytam intensywnie;)
Do dziewczyn które mierza temperaturę. Ile przed owulacja temperatura zaczyna rosnąć? -
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Melduję, że przeżyłam wizytę teściów !
Zostali też na meczu. I powiem Wam, że o dziwo było nawet przyjemnie bez marudzenia, tylko teściowa strasznie dużo gada i podczas meczu jak gadała o totalnych głupotach to miałam ochotę ją udusić! Ogólnie chyba zaliczone - w środę wyjeżdżają nad morze więc będzie spokój
Paula - kochana trzymaj się maleńka i udanego urlopu i życzę Ci jak najmniej "myślenia" przesyłam Ci dużo pozytywnej energii.
Ja właśnie siedząc podczas meczu uświadomiłam sobie sobie, że już dość długo nie myślę intensywnie o staraniach. Patrząc wczoraj na wykres zorientowałam się, że seks był w takie dni, że chyba nie uda mi się zajść! i wiecie co ? zupełnie o tym nie myślałam. Bardzo dużo mi dajecie, to że mogę sobie tutaj wejść poczytać co robicie itp. Bardzo się cieszę z tego, że przestałam zaprzątać sobie głowę. Czerwiec i Maj to był ciągły płacz, ból brzucha z nerwów, kłótnie z mężem bo nie kochaliśmy się w owulację - dosłownie! Jak pomyślałam o dzidziusiu to automatycznie zaczynał boleć mnie brzuch. Straszne Życzę sobie i Wam samych takich miesięcy bez stresu niech Wam ktoś odbierze te brzydkie myśli
Bede taka gadajaca tesciowa na bank.Bardzo duzo gadam.My juz totalny odpoczynek.fajnie naładowało mnie to słonce dzis nad woda.sams pozytywne fluidy.Pieknu mecz ,wygrała lepsza drużyna als Chorwacja jest dla mnie i tak mistrzem za to co pokazalizuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:A ja wróciłam do domu. Chłopaków zostawiłam. Oczy mi się same zamykają. A jeszcze pół godziny poczekać musze bo z psem zejść. Nie wiem co jest ale jak tak bede w pracy przysypiać to kiepsko...
:*❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Strzelisz mała kawke i bedzie dobrze Nawet jak jest ciaza to mala czarna bie zaszkodzi ...ile to kobiet nie wiedzialo o ciazy i jadlo ,pilo wszystko i szafa gra .
:*❤
Mnie to kawa ostatnio nie podchodzi. Jeszcze bardziej serce mi wali po kawie nawet nescafe... Ale inke sobie robie dwa razy dziennie.
Na razie herbatka sie studzi... Ale chętnie bym po prostu sie juz do wyrka położyła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/2cea272fb847.jpg.html
U mnie częste zmiany w wyglądzie. To akurat bylo w dniu ślubu.
Na co dzień raczej jest tak:
https://5
.zapodaj.net/c6ce43bc328f.jpg.html
Cyckami mogę się podzielić. Mam 70H
Niestety nie moge drugiego otworzyc ..ale coż...idealnie pasujesz do grona pieknych ,mlodych i płodnych
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My dzisiaj cały dzień na rowerku wodnym
Ale myślałam o Was! Mam nadzieję, że weekend był owocny ❤️❤️❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d36d139d9fe3.pngzuzi_c, milea.26, Sandersik, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Pieknie Nam Marzinki pedałuja !
Weekend cudny
A wysyp fasolek juz juz nidlugo..za tydzien ja mysle
No czekam, czekam!
Zaciskam kciuki za pierwsze testowania ❤️ -
A ja padam 10 km na rolkach, zaraz wspólny prysznic i mam nadzieje ze coś więcej się z tego urodzi
zuzi_c, Mama36 lubią tę wiadomość
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny