X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Tonę dokładnie w tych samych myślach ostatnio. Mam nadzieję, że to wkrótce minie. Ja juz trzeci dzień nie mierzę temperatury. Czuję się teraz jak alkoholik, który pisze ile dni jest już "czysty".
    Starania stały się paskudnym nałogiem. Trzeba w końcu wziąć dupę w troki i się ogarnąć. Co też z coraz lepszym rezultatem czynię. I jest w tym bardzo duży udział tego forum :)
    Ja tak mam zamiar myslec za pare dni i tez sie troche boje ..juz sobie dzis myslalam ..a moze raz na pare dni sprawdze..a moze po tym bromergonie to lepiej miezyc pierwszy cykl hehe...
    Nie chce sie złamać ..przeciez po ovu juz na nic nie mamy wplywu

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula odpoczywaj !!! I zebys miala tylko mile chwile ,ja od srody urlop !!! Akurat ma byc upal wiec z chlopakami nad wode codziennie.lecimy 26go dopiero.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka wrote:
    Cześć, mało mnie tutaj choć czytam intensywnie;)

Do dziewczyn które mierza temperaturę. Ile przed owulacja temperatura zaczyna rosnąć?
    Nie ogarniesz ,moze rosnac pzred a moze rosnac ponowulacji.to co system wyznacza to loteria bez monitoringu.wsluchuj sie w objawy swojego ciala ,klocie jajnikow ,sluz .podobno owulacja jest po najwiekszym sluzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Melduję, że przeżyłam wizytę teściów !

Zostali też na meczu. I powiem Wam, że o dziwo było nawet przyjemnie :) bez marudzenia, tylko teściowa strasznie dużo gada i podczas meczu jak gadała o totalnych głupotach to miałam ochotę ją udusić! Ogólnie chyba zaliczone - w środę wyjeżdżają nad morze więc będzie spokój :D

Paula - kochana trzymaj się maleńka i udanego urlopu i życzę Ci jak najmniej "myślenia" przesyłam Ci dużo pozytywnej energii.

Ja właśnie siedząc podczas meczu uświadomiłam sobie sobie, że już dość długo nie myślę intensywnie o staraniach. Patrząc wczoraj na wykres zorientowałam się, że seks był w takie dni, że chyba nie uda mi się zajść! i wiecie co ? zupełnie o tym nie myślałam. Bardzo dużo mi dajecie, to że mogę sobie tutaj wejść poczytać co robicie itp. Bardzo się cieszę z tego, że przestałam zaprzątać sobie głowę. Czerwiec i Maj to był ciągły płacz, ból brzucha z nerwów, kłótnie z mężem bo nie kochaliśmy się w owulację - dosłownie! Jak pomyślałam o dzidziusiu to automatycznie zaczynał boleć mnie brzuch. Straszne :( Życzę sobie i Wam samych takich miesięcy bez stresu niech Wam ktoś odbierze te brzydkie myśli <3
    Ja jeszcze troche mysle o tym ..bo owulacja sie zbliza.
    Bede taka gadajaca tesciowa na bank.Bardzo duzo gadam.My juz totalny odpoczynek.fajnie naładowało mnie to słonce dzis nad woda.sams pozytywne fluidy.Pieknu mecz ,wygrała lepsza drużyna als Chorwacja jest dla mnie i tak mistrzem za to co pokazali :)

zuzi_c lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zrobiłam trening, idę do łazienki się relaksować. :) Miłego wieczorku, pełnego serduszek ;) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam do domu. Chłopaków zostawiłam. Oczy mi się same zamykają. A jeszcze pół godziny poczekać musze bo z psem zejść. Nie wiem co jest ale jak tak bede w pracy przysypiać to kiepsko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe....mega ,obserwuje ja . Jeszcze jako tatuatorke ja lubilam ,z racji zawodu obserwuje rozwoj marki kosmetycznej ..a teraz za to body ... jest Mistrzynia dla mnie :p
    My bedziemy miec takich z 10 !!:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    A ja wróciłam do domu. Chłopaków zostawiłam. Oczy mi się same zamykają. A jeszcze pół godziny poczekać musze bo z psem zejść. Nie wiem co jest ale jak tak bede w pracy przysypiać to kiepsko...
    Strzelisz mała kawke i bedzie dobrze :) Nawet jak jest ciaza to mala czarna bie zaszkodzi ...ile to kobiet nie wiedzialo o ciazy i jadlo ,pilo wszystko i szafa gra .
    :*❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka babka witaj w klubie cycków, na które prędzej kupisz namiot niż ładny stanik. Ja moje lubię w sumie. Mam nadzieję że przez to że są takie wielkie to będzie więcej zdrowego mleczka dla dzidziusia.
    Mój mąż je kocha ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Strzelisz mała kawke i bedzie dobrze :) Nawet jak jest ciaza to mala czarna bie zaszkodzi ...ile to kobiet nie wiedzialo o ciazy i jadlo ,pilo wszystko i szafa gra .
    :*❤

Mnie to kawa ostatnio nie podchodzi. Jeszcze bardziej serce mi wali po kawie nawet nescafe... Ale inke sobie robie dwa razy dziennie.

Na razie herbatka sie studzi... Ale chętnie bym po prostu sie juz do wyrka położyła

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez na fotelu przysnelam..wiec sie przenioslam.dzis przez ten upał pewnie :)
    Melunia mam nadzieje ze sie wyspisz i bedzie ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/2cea272fb847.jpg.html

U mnie częste zmiany w wyglądzie. To akurat bylo w dniu ślubu.

Na co dzień raczej jest tak:

https://5
    .zapodaj.net/c6ce43bc328f.jpg.html

Cyckami mogę się podzielić. Mam 70H
    Paula piekne wlosy masz !!
    Niestety nie moge drugiego otworzyc ..ale coż...idealnie pasujesz do grona pieknych ,mlodych i płodnych :D

Paula 90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam nadzieję... Dawno takiej bezsenności nie miałam...

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj cały dzień na rowerku wodnym :D
    Ale myślałam o Was! Mam nadzieję, że weekend był owocny ❤️❤️❤️

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d36d139d9fe3.png

zuzi_c, milea.26, Sandersik, Applejoy lubią tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieknie Nam Marzinki pedałuja !:)
    Weekend cudny
    A wysyp fasolek juz juz nidlugo..za tydzien ja mysle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie do testowania zostało 6dni. Teoretycznie mogłabym zrobić test 18esgo 10 dni po owu. Ale chyba poczekam

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Pieknie Nam Marzinki pedałuja !:)
    Weekend cudny
    A wysyp fasolek juz juz nidlugo..za tydzien ja mysle :)
    ❤️

No czekam, czekam! :D
    Zaciskam kciuki za pierwsze testowania ❤️

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja padam :-) 10 km na rolkach, zaraz wspólny prysznic i mam nadzieje ze coś więcej się z tego urodzi :-)

zuzi_c, Mama36 lubią tę wiadomość

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze Marza slonca i takich nog:*

Dzien dzis mega senny. To przez ta pogode. Gdzie to słońce:)
    Maz pojechal do pracy, ja ogladam film. Do tego grzmi. No pieknie. Nie cierpie burz.

Marza89 lubi tę wiadomość

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 12:34

‹‹ 269 270 271 272 273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ