Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Podlamal mnie moj ginek na nfz.
Powiedzial ze wyniki meza sa bardzo zle, ze pierwszy raz od bardzo dawna ma taki przypadek ze az tyle plemnikow jest patologicznych. I ze daje nam marne szanse na ciaze. Chyba ze w jakis cudowny sposob wyniki sie poprawia. W co On watpi. Bo to pewnie swinka w dziecinstwie zrobila swoje...do tego ja mam stan zapalny od infekcji. Z seksu nici na dobre dwa tygidnie.
Oj jestem taka zła ze nie pozostaje mi nic innego jak siąść i ryczec. -
zuzi_c wrote:no to fakt seks to nie wszystko jak zaczyna się normalne życie to więcej nam zaczyna przeszkadzać. U mnie na szczęście jest najlepszym z byłych pod względem łóżkowym
Pozaty jest nam ze soba dobrze dlatego nie ma co wracac do przeszlosci....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Mama36 wrote:Ewus dokladnie ,seksij sie z wolna glowa do woli.
Zobaczylam prolaktyne .bardzo ladna.super .lepiej ze wiesz o zapaleniu i mozesz leczyc noz sobie zyc w niewiedzy miesiace i lata .Ja tal do tego podchodze :*
Tule mocno
Ta prolaktyna w innym przeliczeniu to około 10... to dobry wynik?? ten dziwny progesteron za to podwyższony... masakra sama nie wiem, lekarz rzucił okiem i powiedział, że są ok. Jajnik mnie teraz napieprza bo mnie tam dotknął usg. O zapaleniu wiem ale leczenia dalszego nie mam. Dalej jestem w kropce.
Lewy jajnik z torbielą jest do niczego, prawy z zapaleniem też, nie mam owulacji... ja to widzę w czarnych barwach. Siedze w pracy i mam łzy w oczach cały czas. Nie wiem jak się uspokoić.⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
milea.26 wrote:Podlamal mnie moj ginek na nfz.
Powiedzial ze wyniki meza sa bardzo zle, ze pierwszy raz od bardzo dawna ma taki przypadek ze az tyle plemnikow jest patologicznych. I ze daje nam marne szanse na ciaze. Chyba ze w jakis cudowny sposob wyniki sie poprawia. W co On watpi. Bo to pewnie swinka w dziecinstwie zrobila swoje...do tego ja mam stan zapalny od infekcji. Z seksu nici na dobre dwa tygidnie.
Oj jestem taka zła ze nie pozostaje mi nic innego jak siąść i ryczec.
Bedzie dobrze zobaczysz...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Ewa89_89 wrote:Ta prolaktyna w innym przeliczeniu to około 10... to dobry wynik?? ten dziwny progesteron za to podwyższony... masakra sama nie wiem, lekarz rzucił okiem i powiedział, że są ok. Jajnik mnie teraz napieprza bo mnie tam dotknął usg. O zapaleniu wiem ale leczenia dalszego nie mam. Dalej jestem w kropce.
Lewy jajnik z torbielą jest do niczego, prawy z zapaleniem też, nie mam owulacji... ja to widzę w czarnych barwach. Siedze w pracy i mam łzy w oczach cały czas. Nie wiem jak się uspokoić.
Wyleczysz sie i bedzie dobrze.Malwa13 lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Ania95 wrote:Ewa, Milea ściskam :* na pewno będzie dobrze :*
Ja dzisiaj zamiast się cieszyć, że pęcherzyk jest i prawdopodobnie owulacja będzie, to też się martwię tym endometrium zapytam jutro czy przez to mogą być problemy z zagnieżdżeniem.
Mam nadzieję, że to nic poważnego
Daj znać jutroMalwa13, Ania95 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Aduszka83 wrote:Ewa to moze idz na konsultacje do innego lekarza.
Wyleczysz sie i bedzie dobrze.
Pójdę w środę to tego co mi to hsg robił a jak nie to zacznę udawać bóle porodowe i niech mnie kładą do szpitala czy coś... no nie wiem! Byłam z tym zapaleniem u 3 lekarzy i każdy mnie zlewa.
Endometrum 7mm ale to chyba nie ma żadnego znaczenia skoro mój jedyny pęcherzyk to torbiel z zeszłego miesiąca smutno mi i jestem zła⏳
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Pójdę w środę to tego co mi to hsg robił a jak nie to zacznę udawać bóle porodowe i niech mnie kładą do szpitala czy coś... no nie wiem! Byłam z tym zapaleniem u 3 lekarzy i każdy mnie zlewa.
Endometrum 7mm ale to chyba nie ma żadnego znaczenia skoro mój jedyny pęcherzyk to torbiel z zeszłego miesiąca smutno mi i jestem zła -
Ewa89_89 wrote:Pójdę w środę to tego co mi to hsg robił a jak nie to zacznę udawać bóle porodowe i niech mnie kładą do szpitala czy coś... no nie wiem! Byłam z tym zapaleniem u 3 lekarzy i każdy mnie zlewa.
Endometrum 7mm ale to chyba nie ma żadnego znaczenia skoro mój jedyny pęcherzyk to torbiel z zeszłego miesiąca smutno mi i jestem zła
W kazdym razie tule mocno ;*...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyPoczytałam w necie i to co przepisał gin mojemu to jakies sterydy. A wiadomo jak sterydy wplywaja na plodnosc. Bardzo zle.
Ja pierdziele.
Ja wiem ze wystarczy maly jeden zdolny plemnik ale same wiecie po sobie jak ciezko namowic takiego aby w koncu zrobil co trzeba:)
Nie zalamuje sie. Lecimy dalej z koksem. Na nowy rok chce ciaze.Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Poczytałam w necie i to co przepisał gin mojemu to jakies sterydy. A wiadomo jak sterydy wplywaja na plodnosc. Bardzo zle.
Ja pierdziele.
Ja wiem ze wystarczy maly jeden zdolny plemnik ale same wiecie po sobie jak ciezko namowic takiego aby w koncu zrobil co trzeba:)
Nie zalamuje sie. Lecimy dalej z koksem. Na nowy rok chce ciaze. -
Milea to ja był chyba bez konsultacji takich zastrzyków mojemu nie dała, tym bardziej, że masz gina do którego chodzisz i jesteś zadowolona, mąż pod opieką urologa. Lepiej dopytaj.
Nie poddajemy sięMalwa13, milea.26 lubią tę wiadomość
⏳
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
IUI 03.04.19
Walka od 2016 -
milea.26 wrote:Aduszka ja sie chyba z Toba nie witalam. Witaj wsrod plodnych lasek:)
Ewa tez jestem dzis zla. Ale nie mozemy sie zalamac. Zaciskamy zeby i lecimy dalej. Do przodu....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny