Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
werus9 wrote:No własnie...Spróbuję z rana test a najwyżej pozniej zrobie bete...Ale to czekanie tydzien z testem? A nagłe odstawienie nie zaszkodzi ciąży?
Tylko jeszcze dodam że ja biorę dupka bardziej ze względu na wydłużenie cyklu, bo prog 7dpo mam zazwyczaj w okolicach 15 więc chyba nie najgorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 18:46
-
Kropeczka85 wrote:Koniczynka testo tylko trochę poniżej normy. Gorzej jakby był powyżej. Progesteron ile dni po owulacji zrobiłaś?
Ja uwielbiam ciucholandy, ale u mnie się pozamykały i za 1zl kupić już się nie da. Zuzi nie poproszę bo było by jej może przykro, ale Ty Chasia skoro chodzisz to mogłabyś mi proszę troszkę ciuszkow za 1zl pokupowac , a potem wysłać?
Po dzieciach oddałam kompletnie wszystko bo już więcej nie planowałam i nie mam absolutnie nic...jak z pierwszym -
nick nieaktualnyKoniec !!!
Ukucnelam dzis z klientka i uslyszalam tylko odglos prucia.Spodnie na tyłku poszly .trzeba sie pogodzic z wiekszym rozmiarem ...dzieki Bogu mialam sweter w pracy . Teraz w tym upale tez w nim wracam.:pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 18:45
Sandersik, Isaura81 lubią tę wiadomość
-
werus9 wrote:No własnie...Spróbuję z rana test a najwyżej pozniej zrobie bete...Ale to czekanie tydzien z testem? A nagłe odstawienie nie zaszkodzi ciąży?...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
Aduszka83 wrote:Ja jak liedys bylsm na luteinie to nie pozwalal mi lekarz odstawiac bez zrobienia bety
Ja mam przepisany duphaston na wydłużenie cyklu przede wszystkim więc może dlatego lekarz mówił o teście tydzień po odstawieniu dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 19:04
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:I moim zdaniem tak powinno się robić jeśli ktoś ma za mało swojego progesteronu bo jeśli ciąża by była a by nagle się odstawilo dupka no to tak trochę nie dobrze...
Ja mam przepisany duphaston na wydłużenie cyklu przede wszystkim więc może dlatego lekarz mówił o teście tydzień po odstawieniu dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 19:06
-
Mama36 wrote:Ja luteiny nie biore ,nie znam sie.Ale jak teraz dostalam bromergon to lekarz powiedzial ze sama sobie odstawic nie moge tak o .ze mam go brac jakbym zaszla i przyjsc do niego .bedziemy dzialac.bo by mi prolaktyna w gore poszla i poronienie znow.
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Dziewczyny, do kiedy łykać wiesiołka? Jak wyznaczy owu, to odstawić, czy wcześniej? Dzisiaj zauważyłam coraz więcej śluzu.
aktap lubi tę wiadomość
-
werus9 wrote:No własnie...Spróbuję z rana test a najwyżej pozniej zrobie bete...Ale to czekanie tydzien z testem? A nagłe odstawienie nie zaszkodzi ciąży?9 cs, hiperprolaktynemia
-
Kropeczka85 wrote:Koniczynka testo tylko trochę poniżej normy. Gorzej jakby był powyżej. Progesteron ile dni po owulacji zrobiłaś?
Cykle zawsze były długie. Około 36 dni.
Niedomoga jajników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 19:37
-
aktap wrote:Dokładnie!! Ja właśnie naszykowałam winko, przywdziałam sexy koszulkę i czekam na męża. Ojj, już czuję, że dni płodne się zbliżają, bo mam większą ochotę się "pindrować", też tak macie?
aktap lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki
TakBardzo gratulacje ❤️
Ja nie odnajduje się w lumpeksach a chciałabym Łyżworolki kupiłam w tym roku, byłam 3 razy na nich i teraz nie jeżdżę bo boję się upadku, żeby mi nie zaszkodził
Dziś od rana mdłości, ledwo wytrzymałam w pracy... 15.30 wyszłam z urzędu i 5 m dalej rzygałam jak kot tragedia... I tak jeszcze 2 razy zanim dotarłam do domu... W domu ostatni raz i póki co leżę i dogorywam oby jutrzejszy dzień był lepszy ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 20:01
Sandersik, TakBardzoCiebieChcę lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Hej laseczki
TakBardzo gratulacje ❤️
Ja nie odnajduje się w lumpeksach a chciałabym Łyżworolki kupiłam w tym roku, byłam 3 razy na nich i teraz nie jeżdżę bo boję się upadku, żeby mi nie zaszkodził
Dziś od rana mdłości, ledwo wytrzymałam w pracy... 15.30 wyszłam z urzędu i 5 m dalej rzygałam jak kot tragedia... I tak jeszcze 2 razy zanim dotarłam do domu... W domu ostatni raz i póki co leżę i dogorewam oby jutrzejszy dzień był lepszy ❤️Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Hej laseczki
TakBardzo gratulacje ❤️
Dziś od rana mdłości, ledwo wytrzymałam w pracy... 15.30 wyszłam z urzędu i 5 m dalej rzygałam jak kot tragedia... I tak jeszcze 2 razy zanim dotarłam do domu... W domu ostatni raz i póki co leżę i dogorewam oby jutrzejszy dzień był lepszy ❤️Marza89 lubi tę wiadomość