Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:MissKathy dopiero zauważyłam po suwaczku że niedawno świętowałaś 1 rocznicę małżeństwa:)
Gratuluję
My 12 sierpnia będziemy świętować naszą 1 rocznicę, nooo chyba że wcześniej mąż mi podpadnie i go zabiję -
milea.26 wrote:Szczęsny został ojcem Liama - cóż za dziwaczne imię
Ja bym chciała nazwać córkę Laura albo Wiktoria a synka Szymon lub Kuba:) już od wielu lat mam zarezerwowane te imiona:) nawet siostrze mówiłam że jak coś to może sobie też tak nazwać córeczkę ale niech się nie zdziwi że ja tak samo nazwę
Po prostu strasznie podobają mi się te imiona i tyle:)
Wy macie jakieś imiona wybrane?milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Co tu tak cicho? Wszystkie sie bzykają...?
Ja sie właśnie umówiłam do dentysty:) i robie fasolke szparagowa z bulka tarta na maselku:)
W ogole to chyba mam infekcje jakąs:( od rana czuje swedzenie w okolicach wejscia do cipki:( cholera jeszcze tego mi brakowalo. A za 4 dni okres. Infekcja plus okres rowna sie hardcore:(
Dobre 2 lata nie mialam infekcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 17:00
-
milea.26 wrote:MissKathy dopiero zauważyłam po suwaczku że niedawno świętowałaś 1 rocznicę małżeństwa:)
Gratuluję
My 12 sierpnia będziemy świętować naszą 1 rocznicę, nooo chyba że wcześniej mąż mi podpadnie i go zabiję
my 12/08 też świętujemy pierwszą rocznicę ale to zleciało....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 16:58
milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My świętujemy 6/08 muszę wymyślić jakiś fajny prezent. Dwie kreseczki były by idealne no ale...9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
My w listopadzie będziemy mieli 5 rocznicę chodzenia ze sobą xD ślub planujemy, ale jeszcze nie teraz
Jej, jak Wy duuużo piszecie ^^
Jak daleko mi jeszcze zostało do testowania ehh, w roczek mojej córki mielibyśmy niezły prezent, jakby się udało23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
Taka_Babka wrote:My świętujemy 6/08 muszę wymyślić jakiś fajny prezent. Dwie kreseczki były by idealne no ale...
My 26.07 a testuje 23 w urodziny synka. Była by dobra okazja na dwie kreseczki. Trzeba się postarać żeby były prezenty. -
Dziewczyny, przypomniało mi się, że się umówiłyśmy na spa day! Czy to miało być dzisiaj? W każdym razie ja się stosuję, bo siedzę właśnie z peelingiem enzymatycznym na twarzy, a za chwilę zmyję i nałożę maseczkę Jeju, jak ja kocham sobie dogadzać xD
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Dziewczyny, przypomniało mi się, że się umówiłyśmy na spa day! Czy to miało być dzisiaj? W każdym razie ja się stosuję, bo siedzę właśnie z peelingiem enzymatycznym na twarzy, a za chwilę zmyję i nałożę maseczkę Jeju, jak ja kocham sobie dogadzać xD