X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki moje kochane czy ja mogę prolaktyne robić podczas @?

• Chasia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak robiłam badania wszystkie to gin kazała mi je zrobić podczas okresu... robiłam wtedy tsh, lh, fsh, estradiol i właśnie prolaktynę :)

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Dziewczynki moje kochane czy ja mogę prolaktyne robić podczas @?
    3, 4 lub 5 dzień cyklu.

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tylko jedno kazala zrobic w 3 dc ale napewno nie prolaktyna bo tamte badanie mi wykreslila...
    Co ginekolog to cout inaczej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:37

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa89_89 wrote:
    ja już jestem chyba u 5-tego i moje miasto chyba ma samych takich...

ogólnie to tu jest problem z leczeniem. Sprawa wygląda tak.. miasto gdzie są prawie sami górnicy i ich rodziny. Zarabiają dużo, to co mówią w internecie to nie zawsze prawda lub pokazują fiszkę z gołej wypłaty po chorobowym. Mają karty prywatnego leczenia, więc do każdego specjalisty mają dostęp w ciągu 7 dni, badania za free. Tak c=więc przychodzi do lekarza taki człowiek 3 kategorii bo opłaca przecież tylko składki na nfz i nie ma możliwości dostania skierowania na badania czy jakiegoś leczenia bo u nas każdy leczy się tylko i wyłącznie prywatnie. No i koło się zamyka.
    Pocieszenia szukam w tym leczeniu we Wrocławiu... tylko jak ja tam będę jeździć jak pracuje u prywaciarza i nie chcą dawać wolnego czy coś a jakby wiedzieli, że się chce leczyć bo w ciąże zajść nie mogę to od razu zwolnienie z pracy na następny dzień.

A do kogo teraz idziesz ? Mi dziewczyny polecały Fabijanskiego z Wrocławia :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu tak cicho? Wszystkie sie bzykają...?:)
    Ja sie właśnie umówiłam do dentysty:) i robie fasolke szparagowa z bulka tarta na maselku:)
    W ogole to chyba mam infekcje jakąs:( od rana czuje swedzenie w okolicach wejscia do cipki:( cholera jeszcze tego mi brakowalo. A za 4 dni okres. Infekcja plus okres rowna sie hardcore:(
    Dobre 2 lata nie mialam infekcji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Co tu tak cicho? Wszystkie sie bzykają...?:)
    Ja sie właśnie umówiłam do dentysty:) i robie fasolke szparagowa z bulka tarta na maselku:)
    W ogole to chyba mam infekcje jakąs:( od rana czuje swedzenie w okolicach wejscia do cipki:( cholera jeszcze tego mi brakowalo. A za 4 dni okres. Infekcja plus okres rowna sie hardcore:(
    Dobre 2 lata nie mialam infekcji.
    Ja infekcji żadnej nie mialam... Na szczescie... Nigdy mi sie nie zdarzylo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz sb zrobie chyba kawe bo niechce mi sie myc dalej Polek:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia to się ciesz bo to nic przyjemnego:) mój mąż już płacze bo mu powiedziałąm że ok 10 dni nie pobzyka:)
    A dziś w ogóle środa - Dzień Loda:)

• Konieczynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pojmuje teściowej. Jak pisałam pomieszkujemy u niej ten tydzień. Mówię jej wczoraj że jak chce to zrobię obiad jak będzie w pracy, a jak nie to idę do swojej mamy zrywać wiśnie. Mówi że ok zrób. Dziś w dzień dzwoni do mnie i mówi nie rób bo jest co jeść , najwyżej zdzwonimy się później. Teraz sama do niej dzwonie jak zlazlam z drzewa to ona że teraz to już za późno bo zupę zrobila. I żebym obiad zrobiła na 19 bo tak z budowy wrócą.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b36128fcf6f0.jpg

Taki widok na szczycie czereśni.

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • MissKathy92 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co najmniej raz na 3 miesiące mam jakąś infekcje :(

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowe są dziwne. Bardzo dziwne.

zuzi_c, ala92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Nie pojmuje teściowej. Jak pisałam pomieszkujemy u niej ten tydzień. Mówię jej wczoraj że jak chce to zrobię obiad jak będzie w pracy, a jak nie to idę do swojej mamy zrywać wiśnie. Mówi że ok zrób. Dziś w dzień dzwoni do mnie i mówi nie rób bo jest co jeść , najwyżej zdzwonimy się później. Teraz sama do niej dzwonie jak zlazlam z drzewa to ona że teraz to już za późno bo zupę zrobila. I żebym obiad zrobiła na 19 bo tak z budowy wrócą.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b36128fcf6f0.jpg

Taki widok na szczycie czereśni.
    Zwierzatka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy dopiero zauważyłam po suwaczku że niedawno świętowałaś 1 rocznicę małżeństwa:)
    Gratuluję:)
    My 12 sierpnia będziemy świętować naszą 1 rocznicę, nooo chyba że wcześniej mąż mi podpadnie i go zabiję:)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Tesciowe są dziwne. Bardzo dziwne.
    Moja jest okej.. Nie narzekam

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęsny został ojcem Liama - cóż za dziwaczne imię:)
    Ja bym chciała nazwać córkę Laura albo Wiktoria a synka Szymon lub Kuba:) już od wielu lat mam zarezerwowane te imiona:) nawet siostrze mówiłam że jak coś to może sobie też tak nazwać córeczkę ale niech się nie zdziwi że ja tak samo nazwę:)
    Po prostu strasznie podobają mi się te imiona i tyle:)
    Wy macie jakieś imiona wybrane?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Moja jest okej.. Nie narzekam
    Moja...cóż miałąm z nią różne przeboje. Na szczęście teraz jest ok. Ale mamo do niej nie mówię.

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    A do kogo teraz idziesz ? Mi dziewczyny polecały Fabijanskiego z Wrocławia :)
    Ja nie z Wrocławia kochana, z Lubina

08.2024 FET 8a❌ 😔
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :( Invicta Wro

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.

Walka od 2016
  • Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę w kolejce do tego Gienka co mi w szpitalu hsg robił, zapomniał o mnie i poszedł do domu po badaniu. Wizyta na 16.15 a tu 30 babeczek przede mną, same ciężarne a lekarza jeszcze nie ma.

08.2024 FET 8a❌ 😔
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :( Invicta Wro

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę u fryzjera baby :D wydam miliony monet i będę jak milion dolarów! Mąż nie odmówi seksu :D oby haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 16:24

milea.26, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ