Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Przesyłam trochę Naszych klimatów :*
Aktap z koleżanką super. Oby przyniosła szczęście ale boję się właśnie takiej info, bo trochę koleżanek się stara. Dalekich ale jednak. Trochę zakłuje, na pewno. Mimo wielkiej radości.
Aduszka była owulacja. Ja mam 15 prog i mówią lekarze że wszystko w porządku.
Milea zrobiłbym ta operacje, tak mi się wydaje. Możnaby skonsultować jeszcze, ale czytałam że faktycznie mogą One hamować ciążę.
Konieczynka ❤️
Jeżeli coś ominęłam przepraszam.Aduszka83, aktap, milea.26, MammaN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandersik wrote:Czesc laseczki u mnie dzisiaj juz spadek duzy temp wiec chuj z ciążą (przepraszam za slownictwo ale jestem w chuj wściekła)
Dla potwierdzenia zrobilam test aby tylko juz mieć pewność, biel vizira mnie przywitała, więc czekam na @
Wczoraj byliśmy u znajomych ktorzy okazalonsię ze spodziewają sie 3go dziecka i dziewczyna jest zla na caly swiat o to, bo tego nie chce. Ja sie kurwa pytam gdzie ta sprawiedliwość? Ci co nie chca to zachodzą a Ci co chcą maja kurwa ciężko! Jestem tak dzisiaj zla ze leze w łóżku i rycze jak głupia, dobrze ze małż w pracy i moge tak sobie poplakac ;( do dupy z tym wszystkim!
Wiadomo ze to boli ale chyba lepiej byc zaskoczonym ze w koncu sie udalo niz znowu sie zawiesc...
Tuli Sandersika :*
A co do koleżanki hmm.. My jestesmy w innej sytuacji bo bardzo chcemyl, dlatego nie ma co jej oceniac...
Ale kto wie jakbyscie sie zachowaly gdybyscie mialy 2maluchow a 3 nie chcialy... Moze identycznie kto wie...
Sandersik lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Wiadomo ze to boli ale chyba lepiej byc zaskoczonym ze w koncu sie udalo niz znowu sie zawiesc...
Tuli Sandersika :*
A co do koleżanki hmm.. My jestesmy w innej sytuacji bo bardzo chcemyl, dlatego nie ma co jej oceniac...
Ale kto wie jakbyscie sie zachowaly gdybyscie mialy 2maluchow a 3 nie chcialy... Moze identycznie kto wie...
Nie oceniam jej, nawet nie jestem zla na nią, ze ma takie uczucia ma do tego prawo. Bardziej jestem zla ogolnie na niesprawiedliwosc ze ci co chca tego nie dostają. I zwyczajnie mi się zrobilo przykro. Aleeee mialam juz dzisiaj swoją chwilę rozczarowania i płaczu, teraz juz tylko do przodu. Byle @ przyszła szybko -
Cześć superplodne!
Mama36 piękne widoki!!
Sandersiktak mi przykro ale kolejny cykl nowe nadzieje.
Mi też wczoraj łezka poleciała ze złości na to wszystko, że bardzo chcemy a nie możemy mieć. Strasznie to boli. U nas zaraz będzie rok starań z dwoma aniołkami na koncieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 08:26
[/url]
-
Co to za smutasy dziś rano?
Cycuchy do przodu i jazda!
Po chwilowym tylko płaczu!
Ja tam to trzecie jeszcze chciałam, ale przy częstym też bym była załamana...
Mama mamamija ale czad... Rozmarzylam się ...
Sandersik trzymaj się Kochana...:*Applejoy lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
U mnie też zbliża się @. Piersi mnie bolą już któryś dzień. Temperatura ładnie sobie rosła ale dziś spadła... Wiedziałam że tak będzie... Dziś to już mnie wszystko boli i piersi i podbrzusze i nogi... Czyli znów kolejny cykl...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 08:41
-
No to dołączam do ogółu, u mnie temp tez poleciała w dół, cycki bolą na okres już 4 dzień. Jeszcze kilka dni i przyjdzie. Zjadłam 3 ciastka przed śniadaniem!! Będę gruba kula03.2025 8 FET 4AB 💔 9/10 tc [*]
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnySandersik wrote:Nie oceniam jej, nawet nie jestem zla na nią, ze ma takie uczucia ma do tego prawo. Bardziej jestem zla ogolnie na niesprawiedliwosc ze ci co chca tego nie dostają. I zwyczajnie mi się zrobilo przykro. Aleeee mialam juz dzisiaj swoją chwilę rozczarowania i płaczu, teraz juz tylko do przodu. Byle @ przyszła szybko
Trzeba sie uzbroic w cierpliwość i czekac az szczescie i do nas dolecinie dmuchajcie za duzo
Ja to powinnam sie stresowac wtorkiem a tu oboje mamy jakis spokoj -
Phia macie spokój bo nie ma się czym sterować. Opcja nr 1. Złe wyniki- wiecie gdzie tkwi problem. Opcja nr 2- dobre wyniki- może zacząć bardziej obserwować swoje dni płodne żeby trafiać lepiej lub szukać dalej. I zbadaj tarczyce!!
Będzie dobrze bejbeluz wyjdzie tylko na dobre bo zestresowane plemniki to złe plemniki
03.2025 8 FET 4AB 💔 9/10 tc [*]
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Walka od 2016 -
Mama jak zazdroszczę basenuuu, tez tak miałam soedzic urlop a nie latając po lekarzach
pijesz już tam za nas drinki??
03.2025 8 FET 4AB 💔 9/10 tc [*]
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
IUI 03.04.19
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Phia macie spokój bo nie ma się czym sterować. Opcja nr 1. Złe wyniki- wiecie gdzie tkwi problem. Opcja nr 2- dobre wyniki- może zacząć bardziej obserwować swoje dni płodne żeby trafiać lepiej lub szukać dalej. I zbadaj tarczyce!!
Będzie dobrze bejbeluz wyjdzie tylko na dobre bo zestresowane plemniki to złe plemniki
Obserwowac hehe wiecej nie idzie... Jakie wyniki bd to bd nie ma co sie martwic na zapas -
Witajcie super płodne kobietki:)
Wracam od dermatologa i zmiana ktora mam na ręce to wlokniak twardy lagodna zmiana nowotworowa. Mam sie nia nie przejmować nie zagraza mi w niczym i przez podrażnienia sie powiększa. Mam sie zastanowić czy chhce usunąć i umowic sie później bo latem i tak nie robia zadnych zabiegow. Muszę zobaczyc jaki mam pakiet w luxmed czy usune to bezplatnie. -
Aaaa dermatolog doradzila zbadać tarczyce. Mam takie suche łokcie i ciemniejsze moze byc to efekt opierania ale przy tarczycy tak tez sie może dziać. Dala recepte na jakas masc która w aptece maja zrobic. We wtorek ide do ogolnego przedluzyc l4 i poproszę o skierowanie na tą tarczyce.
milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 super widoki! Odpoczywaj!
Sandresik tule mocno:* tez mam czasami takie chwile ze rycze jak glupia za ta niesprawiesliwosc na swiecie ze chcac bardzo dziecka go nie mam, a patologia sie mnozy jak kroliki:(
Wyplacz sie ile wlezie. Pozniej otrzyj lzy i zacznij nowy cykl z nowymi nadziejami:) -
nick nieaktualnyDobry Dzień moje laseczki
Daffi to dobrze że nie jest to zmiana groźna :*
Sandersik wiesz ja też zawsze się dziwie czemu los jest taki sprzyjający dla tych co czegoś nie chcą... A Ci co pragną to muszą mieć pod górkę żeby do tego dotrzeć, ale to kształtuje osobowość
Mama piękne widoki. Marzy mi się taki wypad. Jeszcze nigdy na wakacjach takich nie byłam... Biłoruś była najdalej - obóz z UM w moim mieście...
Ja dzisiaj miałam taka dziwną noc że szok... Co chwila się budziłam... Jakoś nie czuje sie bezpiecznie jak nie ma nikogo w domu. Oczywiście jest Melman i leży w nogach ale jak tak cieplo to ucieka na ziemie... Młody u mojeg taty jest żeby miał co robić w wakacje. K w pracy a teraz śpi...
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Mama jak zazdroszczę basenuuu, tez tak miałam soedzic urlop a nie latając po lekarzach
pijesz już tam za nas drinki??
Mnie piersi dziś zaczęły boleć dopiero. Zachwycona jestem. W zeszlych cyklach już w 18 dniu a teraz jest 25 dzień. Więc prolaktyna na mojego czują niższa!
Piwko też smaczne podaja!! Zmykam do basenu potem Aqua park. Zjechałam na najbardziej strome zjeżdżalni. Zjeżdża się w pionie. Chyba oszalałam. Raz jeden jedyny.
:*❤️Ewa89_89 lubi tę wiadomość