X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 14:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowny widok zaćmienia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski mąż się zreflektował i dał namówić na nowy telefon :D co prawda na raty ale jak wrzuciliśmy pod raty za aparat i konsole to wyszło tylko 30zl więcej. Więc piszę do was z Motoroli G6 Play i się jaram nim :D

Ja już chce zajsc w ciążę... Szczerze myślałam że jak się w pracy stesknimy za sobą po paru tygodniach to będzie jakoś przyjaźniej a tymczasem wolałabym wrócić nasklep na którym byłam na delegacji...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Laski mąż się zreflektował i dał namówić na nowy telefon :D co prawda na raty ale jak wrzuciliśmy pod raty za aparat i konsole to wyszło tylko 30zl więcej. Więc piszę do was z Motoroli G6 Play i się jaram nim :D

Ja już chce zajsc w ciążę... Szczerze myślałam że jak się w pracy stesknimy za sobą po paru tygodniach to będzie jakoś przyjaźniej a tymczasem wolałabym wrócić nasklep na którym byłam na delegacji...
    Eee to ja mam wioche bo tylko LG K4 z 2017 heh
    Niech ci służyyy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie popsuj odrazu :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Eee to ja mam wioche bo tylko LG K4 z 2017 heh
    Niech ci służyyy :D
    Ja mam LG K10:) nie narzekam. Nie potrzebny mi w sumie telefon z milionem bajerów itp:) aby dalo sie dzwonic, pisac, wysylac mmsy, i robić ladne zdjęcia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Ja mam LG K10:) nie narzekam. Nie potrzebny mi w sumie telefon z milionem bajerów itp:) aby dalo sie dzwonic, pisac, wysylac mmsy, i robić ladne zdjęcia:)
    Wazne ze ekranik sie niee zbil niz kupilam szklo hartowane :-) reszta to idealna heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 21:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Wazne ze ekranik sie niee zbil :-) reszta to idealna heg
    Ekranik nie, ale szklo hartowane mam juz pobite haha:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja miałam lg k8 ale spadł mi na dywan i popękał cały ekran. Więc szybka myśl i kupiłam samsunga g-i9300 uzywany ale to taki złom że już nie dało się. Bateria padała po 4godzinach. Dziś pokazałam mojemu jak "działa" i wyprosilam nowy. LG działa ale dostał go mlody. A ten to już zaspokaja wszystkie moje wymagania jeżeli chodzi o telefon. Zobaczymy jak się będzie sprawował ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 21:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Ekranik nie, ale szklo hartowane mam juz pobite haha:)
    Eee to ja podobnie heh tylko nie rob screna szkielka :-)

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki ❤️
    My wczoraj wróciliśmy do domku, lekki nieogar dzisiaj a jutro wesele haha boszeeee nie odpocznę nigdy ;)
    Dobrze, że to przedostatnie wesele i koniec na ten rok :D
    Miłego weekendu życzę, oczywiście jak najbardziej oowocnego! Ja nadal męczę się z porannymi wymiotami...
    Buziaki

Phia, Applejoy lubią tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wam idzie oglądanie zaćmienia? Bzykacie się? My siedzimy na kocyku, piwko pijemy. Dobrze ze ta abstynencja bo z seksu i tak byłyby nici. Inni objęli ta sama miejscówkę i jest nas tu oglądających zaćmienie z 70 osób :-)

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K w pracy wiec tez nici z seksu. Z zaćmienia też nici bo nic od strony mojego bloku nie widać...

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2018, 04:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia ja miałam ten sam problem- mąż w pracy a księżyc za blokiem :(

A tak w ogóle się witam Pszczółki :) I życzę udanego weekendu ;)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2018, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

My oglądaliśmy po winku, zaćmienie z łóżka, ale jakoś za bardzo nic nie wiedziałam jak mam być szczera XD <3

Miłego dnia :)

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2018, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laseczki u mnie dzisiaj juz spadek duzy temp wiec chuj z ciążą (przepraszam za slownictwo ale jestem w chuj wściekła)
    Dla potwierdzenia zrobilam test aby tylko juz mieć pewność, biel vizira mnie przywitała, więc czekam na @

Wczoraj byliśmy u znajomych ktorzy okazalonsię ze spodziewają sie 3go dziecka i dziewczyna jest zla na caly swiat o to, bo tego nie chce. Ja sie kurwa pytam gdzie ta sprawiedliwość? Ci co nie chca to zachodzą a Ci co chcą maja kurwa ciężko! Jestem tak dzisiaj zla ze leze w łóżku i rycze jak głupia, dobrze ze małż w pracy i moge tak sobie poplakac ;( do dupy z tym wszystkim!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2018, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane. Zaraz będę nadrabiać o ile WiFi da :)
    U Nas księżyc petarda! Tutaj od 19 ciemno. Księżyc wilki nisko, czerwony. Coś pięknego!!
    Wczoraj siedząc na kolacji nagle (!!!) się popłakałam. Tzn bez przesady.. Nie zanosilam się ale łzy mi. Poleciały... Czy uda się i kiedy dzidzie zrobić. Nie wiem co mi. Odwalilo, teraz to trochę śmieszne. Ja mam chyba pms o którym dawno zapomniałam. Parę razy się z moim. Poprztykalismy wczoraj. Mówi że cały czas się zachowuje jakby On robil źle wszystko... Muszę popracować nad sobą. Nie chcę żeby tak się czuł.. To ten cholerny pms :(.
    Obiecuję dziś być super żona!!
    Już Was nadrabiam., gdyby jednak. WiFi siadło to całuję kazda w Was.!! Czekam na wiruski!! Potrzebne od zaraz!! ❤️:*

milea.26, MammaN lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2018, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Czesc laseczki u mnie dzisiaj juz spadek duzy temp wiec chuj z ciążą (przepraszam za slownictwo ale jestem w chuj wściekła)
    Dla potwierdzenia zrobilam test aby tylko juz mieć pewność, biel vizira mnie przywitała, więc czekam na @

Wczoraj byliśmy u znajomych ktorzy okazalonsię ze spodziewają sie 3go dziecka i dziewczyna jest zla na caly swiat o to, bo tego nie chce. Ja sie kurwa pytam gdzie ta sprawiedliwość? Ci co nie chca to zachodzą a Ci co chcą maja kurwa ciężko! Jestem tak dzisiaj zla ze leze w łóżku i rycze jak głupia, dobrze ze małż w pracy i moge tak sobie poplakac ;( do dupy z tym wszystkim!
    Sandersik o nie!!!! Jest mi w cholere, w cholere przykro. Nie wiem co mi jest ale znów mam łzy w oczach. Tak bardzo liczyłam że jesteś. Może jednak za wcześnie na test... Bardzo bardzo trzymałam kciuki, już pal sześć z wyzerka.
    Jest mi smutno. Wiem. Ze powinnam pocieszać, stawiać do pionu ale Mi i mojemu pmsowi jest po prostu cholernie smutno.
    Wiem że po @ (o ile Ona przyjdzie) będą już nowe pozytywne siły!! Tyle wiem!!

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2018, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Sandersik o nie!!!! Jest mi w cholere, w cholere przykro. Nie wiem co mi jest ale znów mam łzy w oczach. Tak bardzo liczyłam że jesteś. Może jednak za wcześnie na test... Bardzo bardzo trzymałam kciuki, już pal sześć z wyzerka.
    Jest mi smutno. Wiem. Ze powinnam pocieszać, stawiać do pionu ale Mi i mojemu pmsowi jest po prostu cholernie smutno.
    Wiem że po @ (o ile Ona przyjdzie) będą już nowe pozytywne siły!! Tyle wiem!!

Przyjść napewno przyjdzie, za mocno spadla temperatura, nie ma co się łudzić i robić niepotrzebnych nadziei. Trudno. Czekam na nowy cykl i nowe starania.

• Meluśka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2018, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) my nie widzielim zaćmienia, e błyskało się i grzmiało w hu* xD my w łóżku też grzmielim xD przyszły testy owulacyjne, więc se już wczoraj zaczęłam robić, ale jeszcze słaba kreska, ale sex był xD tylko córka wstawała w nocy chyba z 5 razy ehh może przez te zaćmienie.. xD zaczęłam też se brać kwas foliowy, zastanawiam się co jeszcze brać, czy się czymś wspomagać, czy czekać jeszcze, może wyjdzie? Nie wiem czemu, ale cały czas mam myśli, że znowu nam się nie uda tak szybko, jak z pierwszym dzieckiem :(

Ewa89_89 lubi tę wiadomość

23.07.2017 - Sandra <3
    Ginekolog: 07.01 na 15:10
    4c3tskjoo3ra5ade.png
‹‹ 419 420 421 422 423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ