Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
milea.26 wrote:My tez planujemy kupno dzialki ale z takim malym domkiem do remontu:)
Bo Nam nie zalezy na dużym domu, spokojnie wystarcza 3 pokoje, kuchnia , lazienka, jakas piwnica i nieduza dzialka na garaz i ogrodek.
U Nas w okolicy ostatnio poszla taka dzialka z domkiem za 60tysiecy. Tyle ze dom byl do rozbiórki juz a my chcemy do remontu
Czasami cena remontu przewyższa cenę budowy nowego[/url] -
Dziewczyny. Progesteron 6 lub 7 dzień po owulacji 23,750 - była owulacja??Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
aktap wrote:ByłaJa: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
aktap wrote:Spotkałam się ze stwierdzeniem, że najlepiej jeśli by była około 20 Ale pewnie co człowiek, to przypadek.
W razie czego jak by się udało to można lutkę zacząć brać...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
A co do budowy to chyba zdecydowanie taniej wychodzi wybudować dom od podstaw niż poprawiac gotowy. My mamy taki poprawiany i jak pomysle ile już kasy na to poszlo to az mam dreszcze a nigdy chyba nie będzie tak jak ja bym chciała....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
nick nieaktualny
-
Ewa89_89 wrote:Konieczynka to Ty przeleć męża, a nie czekaj aż on to zrobi Bierz go dzisiaj na te pole, niech go księżyc zaćmi
Seksu i tak dziś nie bezie bo wyjechał na budowę 40KM od naszego mieszkania. Ja jutro do pracy i zostałam u nas w mieszkaniu. -
A co sądzicie o domach modułowych? Czy któraś z Was, widziała taki?Ja: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
A ja mam dzisiaj jakiś dziwny objaw i nie wiem o co chodzi. Nawet nie wiem jak to opisać. Mam od rana takie kłucie jak by gdzieś w okolicach szyjki, zakłuje 2-3 razy i odpuszcza i za jakiś czas znowu. Nie boli to ale jest dość nieprzyjemne, zwłaszcza jak stoję....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Chyba już go zacmil bo z gębą do mnie zadzwonił że jego siostra zawiozła naszego synka do mojej mamy jak było ustalone po przedszkolu a nie do jego matki, jak byłoby mu wygodniej. Wściekła już jestem na niego. A potem się dziwi że relacje są źle między nami.
Seksu i tak dziś nie bezie bo wyjechał na budowę 40KM od naszego mieszkania. Ja jutro do pracy i zostałam u nas w mieszkaniu. -
nick nieaktualnyaktap wrote:Wiem, dlatego napisałam, że co człowiek, to przypadek.
Albo co maz to inny osprzet
Moze nie inny ale wymiary rozne haha
Zreszta jak ze wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 17:06
aktap lubi tę wiadomość
-
Phia właśnie nie wiem czym. Wczoraj z okazji rocznicy ślubu nie zmusił się do seksu z żona a dziś po 12godz na budowie przy 30' miałby przyjechać na seks ? Heh za starzy jesteśmy na taki numery. I nasz syn jest z nim więc miło będzie jak się nim zajmie.
Takie domy mi też się słabo podobają choć znajomi mają taki i nawet w środku spoko. Z zewnątrz słabo wygląda -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Phia właśnie nie wiem czym. Wczoraj z okazji rocznicy ślubu nie zmusił się do seksu z żona a dziś po 12godz na budowie przy 30' miałby przyjechać na seks ? Heh za starzy jesteśmy na taki numery. I nasz syn jest z nim więc miło będzie jak się nim zajmie.
Takie domy mi też się słabo podobają choć znajomi mają taki i nawet w środku spoko. Z zewnątrz słabo wygląda
Odrazu za starzy na takie numery... Nie gadaj glupot kochana
Czasami kobieta tez musi pokusic swego mezusia a nie czekac na jego ruch...
Zreszta na zmeczenie jest dobre rozluznienie xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 17:24
-
Właśnie przykro mi z tego powodu że to ja zazwyczaj jestem inicjatorem a on się poddaje. Hehe może nie zawsze tak jest ale bardzo często.
-
nick nieaktualny