Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Najra trzymam kciuki za Ciebie kochana !
Patka no to ja czuję , że to będzie to ! dawaj znać jutro idziesz ????
A gdzie jest nasze Malwiniątko kochane ??? Może ja przeoczyłam wpisy ?wyleguje się na plaży w słońcu i Was podczytuje
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja byłam właśnie na biopsji tarczycy. Jakby któraś miała iść to proszę się nie stresować, nie jest to straszne tylko uczucie teraz jest trochę dziwne najbardziej przy przełykaniu. Podobne to jest do pobrania krwi tylko że z szyi
wyniki 27.08.
Inne wyniki tarczycowe u mnie spoko, tylko TSH 2,6 wiec trzeba obniżyć najlepiej do 1 - tak powiedziała endo. Ale to ogólnie nie powinno mieć wpływu na brak ciąży. Dostałam Euthyrox. -
Chasia wrote:Ciekawe jak ta Mamcia
tak jej tu brakuje
Pewnie opalona wróci
Mamcia Was pozdrawia i codziennie pije za każdą drinkikorzysta ze sloneczka ale wraca chyba z @ bo dzisiaj jej doskwieral juz ból pleców i brzucha. Tak wiec walczy z nami dalej
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Applejoy wrote:wolałabym żeby przyszła @ to sobie porobię badania hormonów i pójdę do giną a tak to lipka
-
Kochane moje!!!!
No już nie mogłam się powstrzymać. Na jedzeniu ogarnęłam WiFi. Mam nowe konto, tamto mi wywaliło w kosmos!! Będę dopiero pojutrze ale musiałam do Was skrobnac. Co mnie powalił z Egiptem??? Tu jest 100 st!! Mam dość. Przyzekam. Miałam. Dziś dostać @.na razie nie ma. Raz chwilkę boli raz nic.. Ale nie mam. Zadnych objawów. Rano szyjka jak czubek nosa wystająca(hihi aż się wystraszylam, że mi wypadła) teraz mam wrażenie już lekko otwarta. @ się spóźnia po prostu przez re 136 st tutaj!!!
I zadna bez testu pozytywnego???
A kto Nas będzie zarazal??? Hallloooo!!!??
Jak Nasze ciężarówki znoszą upał???
Całuję mocno :*
MissKathy92, Sandersik, aktap, Applejoy, Marza89, Ewaaa, MammaN, didi123 lubią tę wiadomość
-
Mama360 wrote:Kochane moje!!!!
No już nie mogłam się powstrzymać. Na jedzeniu ogarnęłam WiFi. Mam nowe konto, tamto mi wywaliło w kosmos!! Będę dopiero pojutrze ale musiałam do Was skrobnac. Co mnie powalił z Egiptem??? Tu jest 100 st!! Mam dość. Przyzekam. Miałam. Dziś dostać @.na razie nie ma. Raz chwilkę boli raz nic.. Ale nie mam. Zadnych objawów. Rano szyjka jak czubek nosa wystająca(hihi aż się wystraszylam, że mi wypadła) teraz mam wrażenie już lekko otwarta. @ się spóźnia po prostu przez re 136 st tutaj!!!
I zadna bez testu pozytywnego???
A kto Nas będzie zarazal??? Hallloooo!!!??
Jak Nasze ciężarówki znoszą upał???
Całuję mocno :*
te 100 stopni mam wrazenie ze jest i u nas..
wypoczywaj, baw sie dobrze i oby @ nie przyszla!