Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewaaa wrote:A ja byłam właśnie na biopsji tarczycy. Jakby któraś miała iść to proszę się nie stresować, nie jest to straszne tylko uczucie teraz jest trochę dziwne najbardziej przy przełykaniu. Podobne to jest do pobrania krwi tylko że z szyi
wyniki 27.08.
Inne wyniki tarczycowe u mnie spoko, tylko TSH 2,6 wiec trzeba obniżyć najlepiej do 1 - tak powiedziała endo. Ale to ogólnie nie powinno mieć wpływu na brak ciąży. Dostałam Euthyrox.teraz mam termin na wrzesień i mam nadzieję że nie odwołam
czyli mówisz żeby się nie stresować tym tak? Dobrze że u Ciebie wizyta przebiegła pomyślnie i czekamy na wynik
-
Sandersik wrote:Hahah a w sumie do mnie nalezy WRZESIEŃ
bo dopiero wtedy kolejne testowanie:)
To ja ci potowarzyszę we wrześniuSandersik lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mama360 wrote:Kochane moje!!!!
No już nie mogłam się powstrzymać. Na jedzeniu ogarnęłam WiFi. Mam nowe konto, tamto mi wywaliło w kosmos!! Będę dopiero pojutrze ale musiałam do Was skrobnac. Co mnie powalił z Egiptem??? Tu jest 100 st!! Mam dość. Przyzekam. Miałam. Dziś dostać @.na razie nie ma. Raz chwilkę boli raz nic.. Ale nie mam. Zadnych objawów. Rano szyjka jak czubek nosa wystająca(hihi aż się wystraszylam, że mi wypadła) teraz mam wrażenie już lekko otwarta. @ się spóźnia po prostu przez re 136 st tutaj!!!
I zadna bez testu pozytywnego???
A kto Nas będzie zarazal??? Hallloooo!!!??
Jak Nasze ciężarówki znoszą upał???
Całuję mocno :*
U nas też mega gorąco i ja to średnio znoszę ale daje radę ;p dziś z rana takie mdłości że prawie zwymiotowałam ale sie trzymam
Mamcia moja zrobiła mi przepyszna zupę ze świeżych warzyw i zjadłam w południe takie talerz i jak ręka odjął
Przesyłam wiruski zawiruskowane
Kochane czekam na pozytywne testy
Applejoy nie ma @ jeszczez nic straconegotrzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 13:39
-
Mama360 wrote:Kochane moje!!!!
No już nie mogłam się powstrzymać. Na jedzeniu ogarnęłam WiFi. Mam nowe konto, tamto mi wywaliło w kosmos!! Będę dopiero pojutrze ale musiałam do Was skrobnac. Co mnie powalił z Egiptem??? Tu jest 100 st!! Mam dość. Przyzekam. Miałam. Dziś dostać @.na razie nie ma. Raz chwilkę boli raz nic.. Ale nie mam. Zadnych objawów. Rano szyjka jak czubek nosa wystająca(hihi aż się wystraszylam, że mi wypadła) teraz mam wrażenie już lekko otwarta. @ się spóźnia po prostu przez re 136 st tutaj!!!
I zadna bez testu pozytywnego???
A kto Nas będzie zarazal??? Hallloooo!!!??
Jak Nasze ciężarówki znoszą upał???
Całuję mocno :*
Ale laseczka!u nas tez mama gorąco jak nie wiem. Wypoczywaj kochana :*
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama ślicznie ❤️
Ewa testuj
Cześć dziewczyny :*
Ja dalej umieram przez te wymioty, niedługo się odwodnie bo nawet woda mi nie podchodzi....
I gdzie te fasolki ja się pytam?
Miłego dnia ❤️ -
Phia wrote:Jest cieplo... Narzekacie...
Bd zimno to bd gadac kiedy przyjdzie lato xD
Oj ten Polski narod jest marudny heheWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 14:03
-
Jeszcze chwila laski bo testu nie mam
byłam się teraz za nas modlić, jak pisałam intencje do matki boskiej żeby nam wszystkim przyniosła dzieciątko to się normalnie poryczalam. Apple szkoda bejbe
ja tez liczę na wrzesien bo to mój szczęśliwy mieisac
Marza89, Phia, najra88, Applejoy lubią tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Dziewczyny ja odstąpię Wam trochę irlandzkiej aury jeśli chcecieStarania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5 913g 🔸28+5 1426g🔸31+2 2009g🔸33+5 2402g🔸35+5 2883g🔸36+5 3170g🔸37+5 3510g🔸
🍀💙CC 38+3, 3410g, 50cm💙🍀
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Ja uwielbiam.
Długie wieczory itp...
Wiosna wszystko budzi sie do zycia.. Uwielbiam to xD
Lato zapach skoszonego zboza i smaki dziecinstwa xD
Jesien zapach lisci zimny deszczyk
Zima heh.. Zmarzluch ze mnie ale widok bialego puchu robi zawsze na mnie wrazenieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 15:11
najra88, zuzi_c, aktap lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Ja miałam mieć biopsje w marcu ale zrezygnowałam ze stresu
teraz mam termin na wrzesień i mam nadzieję że nie odwołam
czyli mówisz żeby się nie stresować tym tak? Dobrze że u Ciebie wizyta przebiegła pomyślnie i czekamy na wynik
-
nick nieaktualnyAle mam dziś PMS. Matko jedyna niech to sie już kończy i przychodzi okres bo nie wytrzymam sama ze sobą!
Rano męzu moj mowi że jedziemy na zakupy. No ok, zbieram się, i już mam nerwa bo włosów nie mogę ułożyć...i w ryk. Ok, myślę zrobię kitkę...zrobiłam ale mi się nie podobało i w dodatku gumka mi się zaplątała we włosach i znowu w ryk z tym że tu jeszcze część włosów sobie wyrwałam z głowy. Uporałam się w końcu z włosami, a zajęło mi to aż 40 min! Przyszedł czas na to w co się ubiorę, wywaliłam pół szafy i ryk bo żadne spodnie mi nie pasują bo w każdych mi brzuch wywaliło. Bożeeee ile razy ja się poryczałam to nie zliczę. A to nie koniec. Pod Lidlem spadła mi siatka z rzeczami i znowu sie poryczałam. I pożniej jeszcze raz w samochodzie bo jedząc loda spadł mi kuzwa z patyka...Także medal się należy dla mojego męża za cierpliwość do mnie. Ale wysłałam Go do jego rodzinnego domu aby się spotkał z kolegami i pojechał. Zrobiłam to, bo gdyby On dziś ze mną został to byśmy sie pozabijali. Znaczy sie ja bym Go zabiła....za nic.
Jestem dzisiaj okropna. Aż sama siebie nie poznaję bo no ok jestem zawsze zła przed okresem, ale żeby aż tak się zachowywać jak dziś to już przegięcie.
Właśnie otworzyłam sobie piwko, zaraz sobie zrobię zapiekankę i odpalę jakieś romansidło. Pózniej zrobię sobie jakieś SPA może aby humor mi się poprawił
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaaa wrote:Nie masz się czym stresować. Nie jest tragicznie. Czuję takie coś dziwnego w szyji najbardziej jak przełykam, ale to na pewno przez podrażnienie dziś tej tarczycy. Nie bój się! My kobiety jesteśmy SILNE i wszystko przeżyjemy
Ewaaa lubi tę wiadomość
-
Oj Milea znam to !!! Miałam tak teraz przed @ zrobiłam sobie zestaw winko wytrawne niezdrowe żarcie i romansidlo. A na drugi dzień dostałam na szczęście @ bo juz myślałam że pozabijam wszystkich
tak nasi mężowie powinni dostać medal za cierpliwość