Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Kochane moje!!!!
No już nie mogłam się powstrzymać. Na jedzeniu ogarnęłam WiFi. Mam nowe konto, tamto mi wywaliło w kosmos!! Będę dopiero pojutrze ale musiałam do Was skrobnac. Co mnie powalił z Egiptem??? Tu jest 100 st!! Mam dość. Przyzekam. Miałam. Dziś dostać @.na razie nie ma. Raz chwilkę boli raz nic.. Ale nie mam. Zadnych objawów. Rano szyjka jak czubek nosa wystająca(hihi aż się wystraszylam, że mi wypadła) teraz mam wrażenie już lekko otwarta. @ się spóźnia po prostu przez re 136 st tutaj!!!
I zadna bez testu pozytywnego???
A kto Nas będzie zarazal??? Hallloooo!!!??
Jak Nasze ciężarówki znoszą upał???
Całuję mocno :*
ja spędzam upały przed wiatraczkiem i zrobiłam sernik na zimno
zapraszam
-
aktap wrote:Właśnie przyszedł do mnie segregator ciążowy Mamy Ginekolog dla kolezanki. Kupiliśmy z przyjaciółką jej w prezencie.
och, jak chciałabym go zostawić dla siebie...
w ogóle uwielbiam mamaginekolog
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzkoda ze niektorzy nie umia normalnie o tym pogadac a nie raz powinni wyrzucic to z siebie... Ja podziwiam mojego za to ze rozmawia ze mna normalnie o wszystkim...
Raz mi powiedzial ze jesli sie nie bd udawac... To dla niego nie bd problemem jak bd inny dawca.. Wazne ze on pokocha i wychowa jak swoje... Ryczalam wtedy strasznie... I zycze wam zeby kazdy facet rozmawial, robil badania bez zadnego ale... Zaslugujecie na to ❤❤❤MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem ciepłolubna, dla mnie mogło by być tak 25 stały rok, słoneczko i wietrzyk.
Ja kończę dzień bez @. Nawet żadnych objawów na @.moj już podniecony że ciąża. On strasznie przeżywa a potem zawód. Tłumacze mu ze nie jestem, raz że czuję że nie, dwa że opóźnienie wynika z tych 200st tutaj (!) bądź bromergon albo costagnus. Przecież pierwszy raz biorę te leki. Jutro pewnie obudzę się z @.juz nawet przyjęłam w Polsce w pt.
Fakt że wyglądam jak w ciąży i to w conajmniej 5 Msc... Hahaha ilości jedzenia pysznego są tu obłędne. Właśnie znów idziemy jeść ;p
❤️ -
MammaN wrote:Dziewczyny, trzymam kciuki. Moze faktycznie wrzesień będzie magiczny?
oby!
A facetami nie ma co się przejmować. Reakcje mają inne, bo przecież są z innej planety
I my coś powiemy, i Oni.. Ale bez nich źle i z nimi Jeszcze gorzejMammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam nadzieje ze jeszcze sierpien dla niektorych będzie magiczny. Ja mam mieć @ 16.08 ale zatestuje na wakacjach. Mam 2 testy schowane wiec nie wytrzymam i zabieram ze soba.
zuzi_c, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Mam dzisiaj paskudny dzień i ledwo żywa jestem. Nie wiem czy to te upały czy co, że taka bez mocy dzisiaj jestem. Bolą mnie cycki, boli mnie podbrzusze i nie wiem czy się @ zbliża taka straszna czy co. I właśnie jak to pisze to spadła na mnie ze ściany nasza ramka ze zdjęciami ślubnymi to chyba jakiś znakMarzę tylko o kąpieli, może coś w siebie wmuszę z jedzenia i do łóżka. W pracy miałam ochotę się poryczeć, ale przez to jak wyglądałam dostałam jutro wolne nad podreperowanie się. Płakać mi się chce, choć powodu ku temu brak. I jedyny plus, że gin mi napisał, że badania prawidłowe
Mój mąż przez telefon też nie w sosie coś tam krzyczał to się rozłączyłam.
Przykro mi że testy z bielą, naprawdę liczyłam na jakąś fasolkę :*aktap lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Wróciłam od lekarza. Czarna magia. Wyniki są złe, bardzo złe co do tego nie ma wątpliwości. Przy takich wynikach powinnam mieć milion objawów i bardzo źle się czuć. Oczywiście ja zmian nie odczuwam. Wynik usg tez jest Ok. Podsumowanie z wizyty: obraz kliniczny czyli ja nie zgadza się z obrazem wyników badań...
Lekarz zgłupiał, kazał powtórzyć wyniki, sam w nie nie wierzy bo przy takich wynikach powinnam nie mieć siły wstać z łóżka lub mieć raka, a stan zapalny jest ale mały, leków nie jest w stanie mi żadnych na ta chwile dać bo on nie wierzy ze mogę mieć takie zle badania. Kazal powtórzyć w piątek. Znowu nic nie wiem. Jestem medyczna zagadka03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Daffi wrote:Ja mam nadzieje ze jeszcze sierpien dla niektorych będzie magiczny. Ja mam mieć @ 16.08 ale zatestuje na wakacjach. Mam 2 testy schowane wiec nie wytrzymam i zabieram ze soba.
To trzymam kciukiDaffi lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyEwa ja piernicze ale Ty się dziewczyno masz z tym wszystkim. Widzę że nie tylko u Ciebie zagadka ale i u Nas z tymi żylakami, bo według dwóch badań usg ich nie ma a urolog twierdzi że są i to z 2/3 stopnień...no magia po prostu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 18:50
-
nick nieaktualny