Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Grzechów ciąg dalszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8867b46a4e2.jpg
Wasze zdrowie
Piję piwko na dobry sen i do łóżkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 21:21
aktap, MammaN, milea.26 lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
O laski !!! co mnie stary przetyrał na rowerze to ja Wam mówię !!!!!!
Właśnie wróciłam ! 2 tygodnie bez roweru no to mu mówię, weź Ty mnie ogarnij no to tak mnie ogarnął, że ledwo żyję górki pagórki korzenie pokrzywy dajta mi spokój! hahaha
Didi !! jestem dokładnie teraz w tej samej pozycji tylko z chipsami a piwko może tamten trochę mi zostawi !:p
didi123, aktap, Applejoy, milea.26 lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:zakwasów na szczeście nie ma. Musiałabym przejechać z 80km jeszcze
ale wydolnościowo to ja Wam powiem, że ten stary kuźwa zrobił mi takie kardio pod górę że zasnę zaraz A NIE MOGĘ bo owulacja
no to owocnej nocy życzę
Też bym po korzystała, ale muszę przeczekać do weekendu
Uciekam spać, dobranoc dziewczynyzuzi_c lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
A ja byłam nad jeziorkiem posiedzieć przy piwku
Apple masz już okres? U mnie dalej niczuzi_c lubi tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Ewa89_89 wrote:A ja byłam nad jeziorkiem posiedzieć przy piwku
Apple masz już okres? U mnie dalej nic
U mnie tak wiesz, lekkie krwawienie. Ale dopiero od około 18. Trzymam kciuki żeby nie przyszła @ do Ciebie a bociek z zawiniątkiem żeby przyleciał za 38 tygodni :*[/url]
-
Jesli z naszych dzisiejszych szaleństw ciąży nie będzie to ja nie wiem.
Ale powiem wam ze dzis seks byl bolesny, czulam troche dyskomfort i bol. Gdzies czytalam na forum ze dziewczyny w cyklach w których zaszly w ciążę tez mialy taki bol. Tego sie trzymam. Dobranoczuzi_c, didi123 lubią tę wiadomość
-
To miałaś Zuzi podwójne kardio ;p. Jedno na zewnątrz, drugie w domu.
Przebudzilam się dalej bez @,ale ciągnie z tyłu i z przodu leciutko. I sucho jak na @.Przekonuje się coraz bardziej że to od leków opóźnienie i Klimat.moze taki mój prezent urlopowy że dostanę @ dopiero już u Nas w pt.
Od wczoraj męczy mnie straszny katar! Ale to koszmarny. Z lewej dziurki, aż kanalik lzowy mi się zatkał i spuchlo oko i lzawilo. Z okiem lepiej ale wiecie co teraz robię. Żeby nikogo nie obudzić siąkam sobie jak dziecko zamiast wstać i się wysmarkac.
Śmieje się że jestem chyba jedyna osoba a Afryce z katarem hahah.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 01:25
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Mam wolne ale i tak nie pospałam. Dzisiaj na obiad spaghetti, z taką myślą powstałam.
Mama podróż zaburza @, ja przynajmniej tak mam zawsze, ale życzę Ci oczywiście, żeby nie przyszła
I ja też mam katar i gardło mnie boli lekko. Ostatnio pisałam, że bierze mnie angina, ale temperatury brak. Byłam wtedy u lekarza i on nic nie zobaczył, więc stwierdził że to lekkie przeziębienie, które trwa do dziś. Zapewne to od klimy w pracy, ale jak tu jej nie włączać jak taki skwar na dworze.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyDzien dobry:)
Dzis na szczescie wstalam z lepszym humorem:) bo wczoraj to byla tragedia. Laski ostanio kupilam ziemie, i przesadzilam kwiatka i teraz praktycznie skala jest w doniczce...czemu? Mi kiedys mama mówiła ze sie miesza ziemie kupcza z normalna, tak tez pozniej uczynilam i to samo wyszlo...co mam zrobić zeby przesadzajac kwiatki ta ziemia pozniej nie zamieniala sie w sklale? Bo o kwiatki dbam, podlewam je naprawde czesto.
Wiec czemu mi sie tak robi??
Didi Ty masz mi zrobic prezent na moja rocznice slubu ktora wypada w dzien Twojego testowania i pokazac mi tu dwie kreski:)
Innego prezentu nie chce! Rozumiemy sie?:*
didi123 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja też dzisiaj z dobrym humorem i bez bólu głowy. W końcu! Może trochę aktywności fizycznej pomogło wczoraj jednak
Milea powiem Ci, że wszystkie kwiatki mam z ziemią kupną i nic takiego nigdy mi się nie działo.. ciekawy przypadek.
U mnie nadal śluz rozciągliwy (milea będę Ci wdzięczna cały czas za ten dong quai!) ale tempka na arzie nie rośnie. CzekamyApplejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Cześć dziewczyny ja też dzisiaj z dobrym humorem i bez bólu głowy. W końcu! Może trochę aktywności fizycznej pomogło wczoraj jednak
Milea powiem Ci, że wszystkie kwiatki mam z ziemią kupną i nic takiego nigdy mi się nie działo.. ciekawy przypadek.
U mnie nadal śluz rozciągliwy (milea będę Ci wdzięczna cały czas za ten dong quai!) ale tempka na arzie nie rośnie. Czekamyzuzi_c lubi tę wiadomość
-
Wczoraj temp 35,99 a dzis 35,96 mam nadzieje ze to nieznaczny spadek.
Dzisiejszy dzien to jak wyrocznia bo albo uslysze ze mamy szanse albo cykl stracony. A jak strace ten to strace raczej przyszly bo M na 3tyg wyjezdza. -
milea.26 wrote:Ja zamierzam sama go sobie kupić na ten cykl, bo ostatnio zauwazyłam niestety że mam malutko śluzu. A nigdy nie narzekalam, zawsze miałam go na tyle aby czuć że mi "mokro", a teraz sahara!
U mnie od wczoraj w ciągu dnia śluz odczuwalny. W nocy przedjeszcze musiałam się jednak wspomóc conceive plus ale dla mnie to już i tak diametralna zmiana w porównaniu z tym co było