Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Zuzi a gdzie kupowałaś donga? Bo ja sprawdzałam i jest w aptece gemini tylko nie wiem czy stacjonarnie dostanę u mnie?
ja kupowałam w Melisie, zamawiałam przez internet i odbierałam w aptece bo mam niedaleko. Ale one chyba są tylko w Łodzi ale nie jestem pewna.
https://www.apteka-melissa.pl/produkt/swanson-97-dong-quai-dziegiel-100-kaps,10527.html
milea.26 lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:
Didi Ty masz mi zrobic prezent na moja rocznice slubu ktora wypada w dzien Twojego testowania i pokazac mi tu dwie kreski:)
Innego prezentu nie chce! Rozumiemy sie?:*
Było by idealnie, bo my też mamy rocznicę
Ty testujesz szybciej, więc daj dobry przykład
A co do kwiatków to ani jednego nie mam w domu, bo ani ja, ani mąż za nimi nie przepadamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 07:09
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Było by idealnie, bo my też mamy rocznicę
Ty testujesz szybciej, więc daj dobry przykład
A co do kwiatków to ani jednego nie mam w domu, bo ani ja, ani mąż za nimi nie przepadamy.
Wiec jakby nie patrzeć Ty musisz się teraz postarac:):*
Trzymam mocno kciuki:)!!!! -
nick nieaktualnyHej Laski, ja się melduję że żyje. Powoli kończą się moje wakacje. Trafiliśmy na taką pogodę nad polskim morzem, że jesteśmy czarni. W niedzielę testuje.
Boli mnie jajnik, nigdy tak nie miałam. Boje się że mogła się torbiel zrobić. Bolało też podczas seksu parokrotnie. Ale przy takiej częstotliwości to się nie dziwiłam
Miłego dnia Dziewczyny.Applejoy, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
@ dalej nie ma. Rano bolały mnie plecy. Tylko plecy tak wiecie okresowo. Ale w ogóle mnie nie bolą jajniki ale przeszlo. Jak się nic nie rozkreci to pewnie dopiero jutro w Pl.
Paula właśnie wczoraj sobie myślałam o tych co u Nas nad morzem. Pogoda petarda! Prawie jak Egipt hihi.
My już wszyscy chcemy do domu. Fajnie było.. Fajnie jest ale w domku najlepiejPaula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:@ dalej nie ma. Rano bolały mnie plecy. Tylko plecy tak wiecie okresowo. Ale w ogóle mnie nie bolą jajniki ale przeszlo. Jak się nic nie rozkreci to pewnie dopiero jutro w Pl.
Paula właśnie wczoraj sobie myślałam o tych co u Nas nad morzem. Pogoda petarda! Prawie jak Egipt hihi.
My już wszyscy chcemy do domu. Fajnie było.. Fajnie jest ale w domku najlepiej -
milea.26 wrote:Ja poczekam z ciążą do końca września, aż mojemu powstaną i dojrzeją nowe, silne i zdrowe plemniczki haha:)i wtedy może chociaż jeden chłopaczek dotrze tam gdzie trzeba...
Wiec jakby nie patrzeć Ty musisz się teraz postarac:):*
Trzymam mocno kciuki:)!!!!
Ja już się postarałam, teraz tylko czekanie do terminu @, bo wątpię abym coś pewnego wcześniej zobaczyła. Chyba, że @ przyjdzie o czasie to ewentualnie się zastanowię czy testować, choć moja mama miała @ w ciąży, więc choć z uwagi na to, żeby być spokojną.
Ja już po zakupach. Miałam kupić mało, kupiłam dużo i jak to taszczyłam do domu to bardzo tęskniłam za tym, że nie ma mi kto tego zanieść. Zaraz się biorę za sprzątanie, potem obiad, a potem kciuki, żeby mężowi udało się już dzisiaj powrócić do domu. Wczoraj miał taki plan, ale nie wie czy się wyrobi z robotą.
Ja mam dziś dziwny posmak w ustach. Już dwa razy myłam zębyZagryzłam czekoladą, popiłam pepsi i czuje, że wraca.
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyLaski dziś jadę do apteki po kolejną dawkę profertilu, kupię też donga i ten conceive plus, tylko lepiej kupić go w aplikatorach czy w tubce?
Zamierzam też zrobić w tym cyklu progesteron po owulacji i przypomnijcie mi kiedy dokladnie go się robi? Bo będę robić testy owulacyjne więc one mi pokaża kiedy dojdzie do owulacji:) a chce sprawdzić czy właśnie do niej w ogóle doszlo:) -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ja już się postarałam, teraz tylko czekanie do terminu @, bo wątpię abym coś pewnego wcześniej zobaczyła. Chyba, że @ przyjdzie o czasie to ewentualnie się zastanowię czy testować, choć moja mama miała @ w ciąży, więc choć z uwagi na to, żeby być spokojną.
Ja już po zakupach. Miałam kupić mało, kupiłam dużo i jak to taszczyłam do domu to bardzo tęskniłam za tym, że nie ma mi kto tego zanieść. Zaraz się biorę za sprzątanie, potem obiad, a potem kciuki, żeby mężowi udało się już dzisiaj powrócić do domu. Wczoraj miał taki plan, ale nie wie czy się wyrobi z robotą.
Ja mam dziś dziwny posmak w ustach. Już dwa razy myłam zębyZagryzłam czekoladą, popiłam pepsi i czuje, że wraca.
-
Oficjalnie rozpoczęłam 28 cykl starań. Plecy mnie tak bolą ze babcia właśnie jedzie po nospe bo zdycham.03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Paula 90 wrote:Hej Laski, ja się melduję że żyje. Powoli kończą się moje wakacje. Trafiliśmy na taką pogodę nad polskim morzem, że jesteśmy czarni. W niedzielę testuje.
Boli mnie jajnik, nigdy tak nie miałam. Boje się że mogła się torbiel zrobić. Bolało też podczas seksu parokrotnie. Ale przy takiej częstotliwości to się nie dziwiłam
Miłego dnia Dziewczyny.
Trzymam kciuki mocno mocno ![/url]
-
milea.26 wrote:Laski dziś jadę do apteki po kolejną dawkę profertilu, kupię też donga i ten conceive plus, tylko lepiej kupić go w aplikatorach czy w tubce?
Zamierzam też zrobić w tym cyklu progesteron po owulacji i przypomnijcie mi kiedy dokladnie go się robi? Bo będę robić testy owulacyjne więc one mi pokaża kiedy dojdzie do owulacji:) a chce sprawdzić czy właśnie do niej w ogóle doszlo:)
My kupiliśmy w tubcewychodziło lepiej cenowo.
[/url]
-
Applejoy wrote:Trzymam kciuki mocno mocno !
Ja wczoraj zrobiłam sobie badanie AMH oraz rozpoczęłam badania w tym cyklu i zrobiłam FSH i LH, później badanie przed owulacją i po owulce 7dpo prog. a na 23,08 idę do ginekolog która jest również endokrynologiem i pracuje w klinice niepłodności, więc zobaczę :)a no i do tego robię pakiet tarczycowy po wypłacie
W ogóle dzień dobry dziewczynki!
Ten cykl nastawiłam się, aby działać już pod innym względemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 08:39
aktap lubi tę wiadomość
-
aktap wrote:No i super, przynajmniej będziesz wiedziała w którym kierunku pójść, gdyby coś odbiegało od normy, chociaż myślę, że wszystko będzie w porządku!
Właśnie mam takie samo zdanie, wolę wiedzieć już teraz. Jeżeli mi powie że wszystko jest prawidłowo to stwierdziłam że zaprzestaje ze wszystkimi testami, temperaturami itp pozostanę tylko przy bzykaniu
A jeżeli wyjdzie że coś jest nie tak to przynajmniej zacznę już działać w kierunku poprawypowiem Wam że na serio bardzo liczę na tą wizytę.
aktap lubi tę wiadomość
-
Sandersik wrote:Właśnie mam takie samo zdanie, wolę wiedzieć już teraz. Jeżeli mi powie że wszystko jest prawidłowo to stwierdziłam że zaprzestaje ze wszystkimi testami, temperaturami itp pozostanę tylko przy bzykaniu
A jeżeli wyjdzie że coś jest nie tak to przynajmniej zacznę już działać w kierunku poprawypowiem Wam że na serio bardzo liczę na tą wizytę.
No to trzymam kciuki za badania :* Z jednej strony oby nic nie znaleźli, a z drugiej fajnie wiedzieć jak już coś się nie udaje z czym się walczy.
Sama jak przez kilka cykli nie wyjdzie to też zamierzam się lepiej temu przyjrzeć. Choć u mnie też brak męża na co dzień to też trudniej trafić w odpowiedni dzień i myślę, że też tym będę sobie trochę to tłumaczyć.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Normalnie modlę się już o niższe temperatury, bo nie mam czym oddychać. We weekend chyba sobie jakiś wiatrak do domu kupię. Nasze mieszkanie raczej do zimnych należy, a wczoraj i dziś normalnie nie mam czym oddychać.
aktap lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
milea.26 wrote:Laski dziś jadę do apteki po kolejną dawkę profertilu, kupię też donga i ten conceive plus, tylko lepiej kupić go w aplikatorach czy w tubce?
Zamierzam też zrobić w tym cyklu progesteron po owulacji i przypomnijcie mi kiedy dokladnie go się robi? Bo będę robić testy owulacyjne więc one mi pokaża kiedy dojdzie do owulacji:) a chce sprawdzić czy właśnie do niej w ogóle doszlo:)chyba w tubie wychodzi taniej
najra88 lubi tę wiadomość