Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Jejku tak tu pozytywnie na grupie, co chwile komuś się udaje, cudownie!
Ja dzisiaj idę do kliniki na 19:00, mam nadzieję że mi lekarz potwierdzi owulację (miałam w niedziele) no i da jakieś dobre leki na progesteron.
Kurde jak tu wytrzymać do testowania... to jest najgorszy czas.
Ja pojechałam na wakacje bez termometry i testów. I zleciało. Ale nie mogę powiedzieć żebym o testowaniu nie myślałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 09:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa - jestem myslami z Tobą. Myśl pozytywnie, ja wspominam Was wszystkie w moich medytacjach, żeby mimo wszystkich przeciwności marzenie się spełniło. Nie poddawaj się. Dopóki wierzysz jest nadzieja. Skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem. Moja mama jak miała 20 lat dowiedziała się że nigdy nie będzie miała dzieci. Poronila. I mnie urodziła jak miała 23 lata. I mam jeszcze 2 rodzeństwa. Coś tam się naprostowalo i pyklo. Ostatnia siostrę mama urodziła jak miała 41lat. Wszystkie ciaze bez żadnych powikłań.
Powiem Wam dziewczyny, że my chyba już tak stworzone jesteśmy że się martwimy. Najpierw żeby nie zajść za szybko, potem żeby w końcu zajść, potem żeby utrzymała się ciąża, potem żeby poród był dobry, potem żeby dziecko zdrowo rosło i spało w nocy, potem żeby skończyło dobrą szkołę, znalazło pracę, żeby nasze wnuki były zdrowe itd...
Ewa89_89, Kropeczka85, Ewaaa lubią tę wiadomość
-
Menka888 wrote:a kiedy masz termin @?
Według moich wyliczeń - 9.08
Według wyliczeń apki - 11.08
Według plamienia, które mam dziś lub jutro
Mama jak się zaraz wkurzę i podjadę tam do Ciebie i Cię pacnę, co Ty w ogóle czytasz, tak się niepotrzebnie stresować przecież napisałam, że tak wysoka to mogą być dwa, trzy serduszka, a nie jakaś choroba. Moja koleżanka taką miałam w ciąży potrójnejNie czytać głupot bardzo proszę!!!!
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Ja wygrałam wszystko hahaha
Zupełnie, na śmierć zapomniałam że wczoraj dzwonił mój ex, że zjechał do Polski i chce się z nimi zobaczyć o 9. Mowie ok. Przyjdą do Ciebie. A on mi teraz dzwoni gdzie Oni są. Wszyscy zapomnieliśmy. I ja i chłopcy hehe.. Oni sobie w najlepsze grają, ja ogarniam lekarzy i śniadanie.
Oj myślę że nic się jaśnie Panu nie stanie jak poczeka.. Ale rozsmieszylo mnie to strasznie. Takie rzeczy zapomnieć -
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:Ja wygrałam wszystko hahaha
Zupełnie, na śmierć zapomniałam że wczoraj dzwonił mój ex, że zjechał do Polski i chce się z nimi zobaczyć o 9. Mowie ok. Przyjdą do Ciebie. A on mi teraz dzwoni gdzie Oni są. Wszyscy zapomnieliśmy. I ja i chłopcy hehe.. Oni sobie w najlepsze grają, ja ogarniam lekarzy i śniadanie.
Oj myślę że nic się jaśnie Panu nie stanie jak poczeka.. Ale rozsmieszylo mnie to strasznie. Takie rzeczy zapomnieć
widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji. Mój ex w sobotę przyjechał z zagranicy i też wziął córeczkę na dwa tygodnie.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji. Mój ex w sobotę przyjechał z zagranicy i też wziął córeczkę na dwa tygodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 09:50
-
Mama360 wrote:Meggie daj znać po wizycie.
Didi jak to Beda trojaczki to na bank sobie jedno losujesz :p
Tiaaa na pewno, ale chętnie się zadeklaruje, że pomogę przy spacerkach
Ostatnio stoję za babka w drogerii, kupowała test i słyszę jak mówi do babki na kasie, że jak to będzie 6 ciąża to ona zwariuję, ja się odzywam, że chętnie przygarnę i się szeroko uśmiecham, babka spojrzała na mnie jak na stukniętą
Paula 90, Mama360, Applejoy, Ewaaa lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyPhia wrote:kochana a jak ty sie czujesz???
A dziękuję Kochana, czuje się dobrze. Trochę się martwię, ale z tym walczyć nie bede bo to i tak bez sensu. Z objawów to pobolewanie dołu brzucha, ale delikatnie i tylko co jakiś czas i leciutkie mdłości, odbija mi się tuńczykiem z puszki (a go nie jadłam).
Kurcze jakoś tak czuję że wszystko jest ok. Mimo obaw, jestem spokojna. W cb aż się trzęsłam od początku z nerwów. A teraz luzPhia lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:A dziękuję Kochana, czuje się dobrze. Trochę się martwię, ale z tym walczyć nie bede bo to i tak bez sensu. Z objawów to pobolewanie dołu brzucha, ale delikatnie i tylko co jakiś czas i leciutkie mdłości, odbija mi się tuńczykiem z puszki (a go nie jadłam).
Kurcze jakoś tak czuję że wszystko jest ok. Mimo obaw, jestem spokojna. W cb aż się trzęsłam od początku z nerwów. A teraz luzKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Właśnie czytałam że w ciazy takie dziwny spokój jest. Jakby się olewalo wszystko. Może dlatego tak podchodziłam do tego testowania późnego i bety że się nie spieszylo. Teraz trochę nerwa zalapalam ale tak to też jestem pozytywnie nastawiona.
-
Mama360 Gratulacje! Piękna beta ❤️ bliźniaki
Paula cudny widok ❤️ Gratulacje ❤️
Ewa ściskam mocno :*:*
Doberek laseczki ❤️Phia lubi tę wiadomość
-
Mama360 wrote:Boziu.. U mnie się nie zdążyło nigdy żeby przez 5 lat on wziął ich na dwa tyg. W sądzie powiefzial że jego praca na to nie pozwala(hahaha, moja pozwala żebym z nimi była 24/h) u mnie to zawsze były przez sąd wymuszone weekendy, a teraz jak jest Za granicą to są pojedyncze dni. To był bardzo fajny facet ale poznał kobietę która nie Tolerowala dzieci od początku. Nie ukrywa tego nawet w jego rodzinie stad wiem. Więc ex o ich odsuwa od siebie jak mzoe, i spotyka się tylko bez niej (ona jest w pracy teraz rano)
u mnie też tak nie było od początku. U niego też zależało z jaką kobietą był. Teraz od półtora roku ma fajną dziewczynę i od razu widać różnicę w jego zachowaniu. Teraz w sobotę jak zawieźliśmy mu córkę nawet mój obecny mąż był w szoku jego zmianą, na lepsze oczywiście. W końcu chyba odpowiednia kobieta mu się trafiła, zmężniał i nabrał trochę kultury. Całe szczęście.
U mnie znów jest inaczej niż u Ciebie. Mój ex ma ograniczone prawa do dziecka i przysądzone ma tylko parę dni na cały rok, tylko pod nadzorem swojej matki w jej domu i nie może jej wziąć na noc. On chciał ją widywać częściej, ale zrobiłam to dla córeczki bo ona też bardzo chciała. Dobro dziecka najważniejsze. Więc powinien mi dziękować za moją dobrą wolę.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Hej Laski
Troche mnie nie było a wy tyle stron namachałyście. Ktoś tęsknił???
GRATULACJE dla nowych mamuś. Paula, Mama360 - super. Slijcie wiruski. Ja też chce takie suwaczki.
Biore dupka od niedzieli i źle mi z tym. Zle sie po nim czuje. I jak myślicie, biore go od 16dc czy jeśli owulka powinna być 18-20 dc jak to u mnie bywało to będzie czy nie ma szans. Sluz płodny się pojawił na chwilke dosłownie w sobote, a sex był w sobote, niedziele i wczoraj. I tak myśle że nie ma na co liczyć w tym cyklu... Temperatury nie mierze bo przy duphastonie to i tak bez sensu.