Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Syska2202 wrote:Tak ale niestety mój tron pracy 3 zmianowy ...Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Nie.
L4 wypłacane jest na podstawie średniej z ostatnich 12 msc. Chyba że pracowała mniej niż 12 to z tego co ma przepracowane. Wliczają się premie itp.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytam czytam
Wzielam sobie caly zestaw przeciwbolowy. i pisze ze swoja byla szefowa i pyta co barobilam. A ona swoja babka. I tez miala zawsze przygidy z kregoslupem. Pisze jej ze nam ten mydocalm forte. To mi doradzila zebym sie polozyla bo moge miec po nim banie. Zebym jeszcze czegos nie narobila. A na koniec powiedxiala ze sie umowimy na piwo jak sie wykuruje. Mowi mi ze ze mnie takw zawsz3 sierota byla ze wiecznie cos narobilam. I mowie jej ze taki moj urok osobisty i stwierdzila ze taka prawdaPhia lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:mam pytanie. na l4 jest 100% pensji ale wyliczana jest na podstawie tego co jest na umowie? czy jakas srednia z ostatnich miesiecy... mialam troche zwolnienia lekarskiego ktore zanizyloby ewentualną średnią. a serio nie mam pojęcia. zaraz po googluje ale kto mi lepiej podpowie jak nie wy?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Meluśka wrote:Czy któraś poleci jakąś restaurację w Białymstoku? ;p
Już raz Ci pisałam
Doho sushi
Lipcowy ogród.
Tokay
Czarna owca
Sztuka mięsa
Zależy czego szukasz...
A mnie dziś mdli i brzuch dokucza. I znowu nie wiem czy to żołnierze męża wracają z pola bitwy czy śluz jakiś dziwny. Jakby plodny a to raczej nie możliwe bo już kończę duphaston na ten cykl. Mam dziś 25dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny mam ważna sprawę.
22.07 (pierwszy raz mi się spóźnił od dawna, bo miałam miec 09.07)miałam okres, który trwał do 29.07. Jeszcze na końcówce okresu mój partner kończył we mnie i tak kończył we mnie do 06.08 później seksu już nie było. Możliwe, ze dni płodne wystąpiły wcześniej? Bo zaobserwowałam to po śluzie. Dziś wystąpiły u mnie jakieś brązowe plamienia i mam jakis inny śluz (nie mam żadnej infekcji), objawów brak, zreszta do okresu jeszcze trochę, bo mam planowana na 22.08. Jak myślicie, to może być ciąża??05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
nick nieaktualny