Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
W nocy miałam straszne bóle ciągnące z lewej strony, od jajnika aż do połowy uda. Ból w dole pleców tj nerki? Piersi strasznie bolące od zewnętrznej strony, ze musiałam na plecach leżeć i powiększone gruczoły wielkości oliwek. Do 3 w nocy spać nie mogłam przez te bóle a pobudka o 6!!!
Gdybym czekała do terminu @ to byłaby pewna na 100%, że się udało. I jakbym dostała @ to bym była w szoku, a te objawy uznałabym za urojone bo ich wyszukiwałam, a ja wiem, że nie jestem w ciąży a mimo to takie rzeczy się dzieją. Takie psikusy płata mi organizm.... Eh. Idzie zwariować. Chyba znów mam apogeum mojej cierpliwości i nerwów, że postanowiłam tak samo jak pod koniec tamtego roku wrócić na siłownie po pół roku, żeby się wyładować i przestać się nakręcać.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
ABI90 wrote:Patka chyba tez wspominala ze chce złapać oddech z tego co kojarzę a Rubii czeka na testowanie w weekend
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Didi aleeeee superrrrr! Te Twoje obiawy nie mogły byc przypadkowe! Cieszę się strasznie i po cichutku gratuluję! Czekam na kolejne wieści!
Dziewczyny na Was mocno ściskam i kciuki zaciskam! Mało mnie ostatnio bo mam problemy i w domu i w pracy. Niestety ciazowo też nie czuję się za dobrze. No, ale cóż przeżyć trzeba.
Wysyłam wiruski &$&#&$&#&$&#
I proszę stwórzmy ten wątek zaciazonych staraczek, bo boje się, że zaraz się pogubimy na miesięcznych wątkach, a bardzo bym tego nie chciała!didi123 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Aktap i Rubii trzymam mocno kciuki za Wasze testowanie w weekend bo tez tak miałam testować ale się wykruszyłam, chyba jeszcze Malwa i Markel jak się nie myle?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Kropeczka85 wrote:Didi aleeeee superrrrr! Te Twoje obiawy nie mogły byc przypadkowe! Cieszę się strasznie i po cichutku gratuluję! Czekam na kolejne wieści!
Dziewczyny na Was mocno ściskam i kciuki zaciskam! Mało mnie ostatnio bo mam problemy i w domu i w pracy. Niestety ciazowo też nie czuję się za dobrze. No, ale cóż przeżyć trzeba.
I proszę stwórzmy ten wątek zaciazonych staraczek, bo boje się, że zaraz się pogubimy na miesięcznych wątkach, a bardzo bym tego nie chciała!
Kropeczka Ty już tuż tuż półmetek!didi cieszę się jak na swoje
Kropeczka85, didi123 lubią tę wiadomość
[/url]
-
didi czekam również na zdjęcie testu
kropeczka85 łapię, nie dziękuję!
Ja dzisiaj 3dpo, rzecz jasna nic się nie dzieje... tylko piersi mnie bolą z zewnętrznej strony po bokach, ale nie jest to pewnie związane z ciążą, bo byłoby za wcześnie...KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Menka888 wrote:Jej!!! Cudnie, że Tobie się udało. Ja oczywiście juz czekam na październik.
Uwierzę jak beta pokaże.
Serio, przyszła @Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 12:29
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Menka888 wrote:W nocy miałam straszne bóle ciągnące z lewej strony, od jajnika aż do połowy uda. Ból w dole pleców tj nerki? Piersi strasznie bolące od zewnętrznej strony, ze musiałam na plecach leżeć i powiększone gruczoły wielkości oliwek. Do 3 w nocy spać nie mogłam przez te bóle a pobudka o 6!!!
Gdybym czekała do terminu @ to byłaby pewna na 100%, że się udało. I jakbym dostała @ to bym była w szoku, a te objawy uznałabym za urojone bo ich wyszukiwałam, a ja wiem, że nie jestem w ciąży a mimo to takie rzeczy się dzieją. Takie psikusy płata mi organizm.... Eh. Idzie zwariować. Chyba znów mam apogeum mojej cierpliwości i nerwów, że postanowiłam tak samo jak pod koniec tamtego roku wrócić na siłownie po pół roku, żeby się wyładować i przestać się nakręcać.
Oj Menka przytulam :*Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
ABI90 wrote:Ja myślałam że wcześniej będzie owulacja i zapisałam się w poprzednim tygodniu ale mam nadzieję ze coś zobaczy żeby móc stwierdzić że owulacja była na 100%
Jeśli potwierdzi to piątek i sobota chciałabym zrobić progesteron bo też mam nie za silny tzn miałam w poprzednim cyklu bo wcześniej nie oznaczałam:) Ja należę do tych niecierpliwych więc pewnie też 11 lub 12
Spojrzałam że bierzesz duphaston, ja jak mi dzisiaj potwierdzi owulację to chyba też wezmę...
może będę mieć prezencik hehe
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Kropeczka85 wrote:Didi aleeeee superrrrr! Te Twoje obiawy nie mogły byc przypadkowe! Cieszę się strasznie i po cichutku gratuluję! Czekam na kolejne wieści!
I proszę stwórzmy ten wątek zaciazonych staraczek, bo boje się, że zaraz się pogubimy na miesięcznych wątkach, a bardzo bym tego nie chciała!Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny żyje:)
Ale widzę, że tu duuuuzo nowych osób aż się pogubilam:) w każdym razie dobrego dnia dla Was !
U mnie się nie zapowiada na razie, chciałam odpocząć i urlop też się przyczynił do wyluzowania. Teoretycznie @ma przyjść 15/09 także zobaczymy. Ten cykl bez temp. -
O matko didi123 trzymam kciuki za ten cien! I cicho gratuluje :*
Ja testow nie robie bo tyle razy w zyciu co ja cien widzialam i maz widzial nawet mama widziala na tescie a @ i tak przyszla ze odniechciewa mi sie ich robic dlatego w czwartek ide na bete ale bede dopiero 9dpo troszeczke chyba za wczesnie no ale moze jednakpobolewa mnie jakos dziwnie dol brzucha co jakis czas.. dziwne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 13:21
Menka888 lubi tę wiadomość
18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta )