Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
W nocy miałam straszne bóle ciągnące z lewej strony, od jajnika aż do połowy uda. Ból w dole pleców tj nerki? Piersi strasznie bolące od zewnętrznej strony, ze musiałam na plecach leżeć i powiększone gruczoły wielkości oliwek. Do 3 w nocy spać nie mogłam przez te bóle a pobudka o 6!!!
Gdybym czekała do terminu @ to byłaby pewna na 100%, że się udało. I jakbym dostała @ to bym była w szoku, a te objawy uznałabym za urojone bo ich wyszukiwałam, a ja wiem, że nie jestem w ciąży a mimo to takie rzeczy się dzieją. Takie psikusy płata mi organizm.... Eh. Idzie zwariować. Chyba znów mam apogeum mojej cierpliwości i nerwów, że postanowiłam tak samo jak pod koniec tamtego roku wrócić na siłownie po pół roku, żeby się wyładować i przestać się nakręcać.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
ABI90 wrote:Patka chyba tez wspominala ze chce złapać oddech z tego co kojarzę a Rubii czeka na testowanie w weekend
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Didi aleeeee superrrrr! Te Twoje obiawy nie mogły byc przypadkowe! Cieszę się strasznie i po cichutku gratuluję! Czekam na kolejne wieści!
Dziewczyny na Was mocno ściskam i kciuki zaciskam! Mało mnie ostatnio bo mam problemy i w domu i w pracy. Niestety ciazowo też nie czuję się za dobrze. No, ale cóż przeżyć trzeba.
Wysyłam wiruski &$&#&$&#&$&#
I proszę stwórzmy ten wątek zaciazonych staraczek, bo boje się, że zaraz się pogubimy na miesięcznych wątkach, a bardzo bym tego nie chciała!didi123 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Aktap i Rubii trzymam mocno kciuki za Wasze testowanie w weekend bo tez tak miałam testować ale się wykruszyłam, chyba jeszcze Malwa i Markel jak się nie myle?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Kropeczka85 wrote:Didi aleeeee superrrrr! Te Twoje obiawy nie mogły byc przypadkowe! Cieszę się strasznie i po cichutku gratuluję! Czekam na kolejne wieści!
Dziewczyny na Was mocno ściskam i kciuki zaciskam! Mało mnie ostatnio bo mam problemy i w domu i w pracy. Niestety ciazowo też nie czuję się za dobrze. No, ale cóż przeżyć trzeba.
I proszę stwórzmy ten wątek zaciazonych staraczek, bo boje się, że zaraz się pogubimy na miesięcznych wątkach, a bardzo bym tego nie chciała!
Kropeczka Ty już tuż tuż półmetek! didi cieszę się jak na swoje
Kropeczka85, didi123 lubią tę wiadomość
[/url] -
didi czekam również na zdjęcie testu
kropeczka85 łapię, nie dziękuję!
Ja dzisiaj 3dpo, rzecz jasna nic się nie dzieje... tylko piersi mnie bolą z zewnętrznej strony po bokach, ale nie jest to pewnie związane z ciążą, bo byłoby za wcześnie...KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Menka888 wrote:Jej!!! Cudnie, że Tobie się udało. Ja oczywiście juz czekam na październik.
Uwierzę jak beta pokaże.
Serio, przyszła @Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 12:29
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Menka888 wrote:W nocy miałam straszne bóle ciągnące z lewej strony, od jajnika aż do połowy uda. Ból w dole pleców tj nerki? Piersi strasznie bolące od zewnętrznej strony, ze musiałam na plecach leżeć i powiększone gruczoły wielkości oliwek. Do 3 w nocy spać nie mogłam przez te bóle a pobudka o 6!!!
Gdybym czekała do terminu @ to byłaby pewna na 100%, że się udało. I jakbym dostała @ to bym była w szoku, a te objawy uznałabym za urojone bo ich wyszukiwałam, a ja wiem, że nie jestem w ciąży a mimo to takie rzeczy się dzieją. Takie psikusy płata mi organizm.... Eh. Idzie zwariować. Chyba znów mam apogeum mojej cierpliwości i nerwów, że postanowiłam tak samo jak pod koniec tamtego roku wrócić na siłownie po pół roku, żeby się wyładować i przestać się nakręcać.
Oj Menka przytulam :*Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
ABI90 wrote:Ja myślałam że wcześniej będzie owulacja i zapisałam się w poprzednim tygodniu ale mam nadzieję ze coś zobaczy żeby móc stwierdzić że owulacja była na 100% Jeśli potwierdzi to piątek i sobota chciałabym zrobić progesteron bo też mam nie za silny tzn miałam w poprzednim cyklu bo wcześniej nie oznaczałam:) Ja należę do tych niecierpliwych więc pewnie też 11 lub 12 Spojrzałam że bierzesz duphaston, ja jak mi dzisiaj potwierdzi owulację to chyba też wezmę...KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Kropeczka85 wrote:Didi aleeeee superrrrr! Te Twoje obiawy nie mogły byc przypadkowe! Cieszę się strasznie i po cichutku gratuluję! Czekam na kolejne wieści!
I proszę stwórzmy ten wątek zaciazonych staraczek, bo boje się, że zaraz się pogubimy na miesięcznych wątkach, a bardzo bym tego nie chciała!Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny żyje:)
Ale widzę, że tu duuuuzo nowych osób aż się pogubilam:) w każdym razie dobrego dnia dla Was !
U mnie się nie zapowiada na razie, chciałam odpocząć i urlop też się przyczynił do wyluzowania. Teoretycznie @ma przyjść 15/09 także zobaczymy. Ten cykl bez temp. -
O matko didi123 trzymam kciuki za ten cien! I cicho gratuluje :*
Ja testow nie robie bo tyle razy w zyciu co ja cien widzialam i maz widzial nawet mama widziala na tescie a @ i tak przyszla ze odniechciewa mi sie ich robic dlatego w czwartek ide na bete ale bede dopiero 9dpo troszeczke chyba za wczesnie no ale moze jednak pobolewa mnie jakos dziwnie dol brzucha co jakis czas.. dziwneWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 13:21
Menka888 lubi tę wiadomość
18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta )